proidea.ro catalog online de informatii produse

mmcité prezinta noile banci pentru parcuri Pixel


2019. iulie 05.

Element de sezut jucaus

Noile banci pentru parcuri Pixel

Imagineaza-ti un mozaic jucaus format din module patrate aranjate in orice figura geometrica posibila. Forme simetrice, uniforme sau atipice care ofera spatiilor publice o viata noua. Cu posibilitati nemarginite de combinatii diferite de lamele de lemn sau culori. Creand astfel forme monocrome, simple si subtile sau un joc interesant de tonalitati de amplu spectru. In afara de caracteristicile lui interesante, ramane o piesa de mobilier urban functionala. Fiecare modul are un picior central ajutat de celelate restante pentru ca nici unul sa nu suporte o greutate prea mare. Modulele arata minunat ca parte dintr-un set sau amplasate singure. Setul se poate completa cu o varietate de spatare, mese, jardiniere sau orice altceva.

Noile banci pentru parcuri Pixel

Structura din otel galvanizat si vopsita cu vopsea pulbere. Sezut din lamele de lemn incorporate in structura printr-un sistem unic de fixare sau profile rotunde din otel galvanizat. Versiunea de baza se anoreaza in pavaj sub cota 0. Disponibile si seturi self-standing care nu necesita ancorare.

Noile banci pentru parcuri Pixel

 

Produs
Firma
Sediu: RO-06075 sector 6, Bucuresti, str. Slt. Alexandru Borneanu, nr.7, et.4, ap.7
Telefon: +40 37 294 7722
E-mail:
Web: www.mmcite.com/ro
Web: www.playcite.eu
Informatii
   
   
   
   
mmcité6 este nu numai un furnizor de mobilier stradal de inalta calitate, ci de asemenea, si un partener pentru toti cei care doresc sa creeze ceva special in spatiile publice. mmcité6 ofera solutii de mobilier urban, modern, minimalist, cu un design atractiv.
Denumiri marca: mmcité, playcité
Alte stiri in categoria de produse Mobilier urban de sezut
Alte stiri in categoria de produse Amenajare exterioara si peisagera
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  mmcite  mcite  mmcite6  mcite6  mmcité  mcité  mmcité6  mcité6  banca  banci  parc  parcuri  pixel