proidea.ro catalog online de informatii produse

Stack, noile banci mmcité pentru parcuri


2019. septembrie 02.

Design atemporal, ce combina atat influentele moderne, cat si cele retro

Rezistenta pentru utilizare in spatiul public, dar o alternativa moale pentru o piesa de mobilier - aceasta este gama Stack. O canapea compacta, un fotoliu confortabil si mese practice, toate disponibile intr-o gama cu lamele din lemn sau tije din otel. Mesele si scaunele pot fi echipate cu lamele din HPL, iar pentru un confort sporit scaunele sunt disponibile cu o captuseala impermeabila, disponibila intr-o gama larga de culori.

Stack, banci mmcité pentru parcuri

Designul este atemporal, combinand atat influente moderne, cat si cele retro. Stack-ul poate servi ca un loc de relaxare in aer liber alaturi de mobilierul clasic, sau ca si dotare pentru terasele zonelor de hotel, scoli sau sedii de firme, atat in interior cat si in exterior.

Stack, banci mmcité pentru parcuri

Constructia usoara din otel zincat, sezut din lamele de lemn sau tije de otel, scaunele si mesele pot fi produse din material HPL.

Stack, banci mmcité pentru parcuri
 

Firma
Sediu: RO-06075 sector 6, Bucuresti, str. Slt. Alexandru Borneanu, nr.7, et.4, ap.7
Telefon: +40 37 294 7722
E-mail:
Web: www.mmcite.com/ro
Web: www.playcite.eu
Informatii
   
   
   
   
mmcité6 este nu numai un furnizor de mobilier stradal de inalta calitate, ci de asemenea, si un partener pentru toti cei care doresc sa creeze ceva special in spatiile publice. mmcité6 ofera solutii de mobilier urban, modern, minimalist, cu un design atractiv.
Denumiri marca: mmcité, playcité
Alte stiri in categoria de produse Mobilier urban de sezut
Alte stiri in categoria de produse Amenajare exterioara si peisagera
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  stac  stak  stack  stach  banca  banci  parc  parcuri  bancile  parc  interior  exterior  design  modern  retro  mmcite  mcite  mmcite6  mcite6  mmcité6  mcité6  mmcité