Tavanul lamelar Prometal Baffle

Tavanul lamelar Prometal Baffle

Iese in evidenta prin imitatia de lemn, in 4 culori, a lamelelor metalice

Constructia din metal a tavanului poate fi o provocare daca nu stii sa alegi solutia potrivita pentru plafon. Prometal Baffle este un tavan lamelar realizat pentru a fi folosit, in special, in cladiri de birouri, spatii comerciale si holuri, conceput pentru a asigura un confort acustic.

Sistemul Baffle de la Prometal Ceiling Design este alcatuit din elemente in forme U dispuse vertical (latime B30/B40/B50), simple sau perforate, de-a lungul laturilor lungi, agatat pe suporturi de distanta variabila (spatiul minim 70 mm). Lungimea maxima este de 4 metri liniari si este disponibil in diverse inaltimi: 64 mm, 100 mm, 140 mm, 200 mm, etc.

Tavan lamelar Prometal Baffle
Tavanul lamelar Prometal Baffle

Sistemul poate fi suspendat utilizand tiranti sau tije filetate. Pentru aranjamente speciale, lamela metalica poate fi instalata folosind grila T si propriile sale "Tilt-spin sistem" pentru a permite rotirea la 360° si inclinatia verticala. Lamelele sunt deschise pe o parte, in timp ce capetele pot fi protejate cu capace adecvate de inchidere.

Prometal Baffle este un tavan fals ce iese in evidenta prin imitatia de lemn, in 4 culori, a lamelelor metalice. La cerere, se poate realiza in diverse culori.

Tavan lamelar Prometal Baffle
Tavanul lamelar Prometal Baffle

Produse mentionate in articol

 
Plafoane metalice de tip lamela Prometal

Tavanele metalice de tip lamelar, fabricate de Prometal, sunt utilizate pentru realizarea sistemelor de plafoane decorative sau paravanelor de maximizare a spatiilor la interior. Acest produs ofera oportunitatea realizarii unor proiecte cu design deosebit, datorita existentei unei game variate de lamele: fie din punct de vedere cromatic, fie din punct de vedere dimensional. Varietatea lamelelor si structurilor de montaj ofera oportunitatea asamblarii plafoanelor lamelare intr-o multitudine de spatii precum: aeroporturi, birouri, centre expozitionale, magazine etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Plafon
Plafon
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...