Membrane speciale pentru aplicatii industriale flexibile POLYMAR®M-Tex FR

Membrana ignifugata din PES, avand un lac protector pe ambele fete

POLYMAR®M-Tex FR combina excelenta tehnologie de tesut cu tehnologia Mehler recunoscuta de acoperire cu PVC, rezultand un material cu un aspect unic si proprietati tehnice remarcabile.

Comportamentul perfect este garantat atat pentru sistemele mici de rulare, cat si pentru cele de mari dimensiuni.

Alungirea redusa a peretilor laterali sub influenta tensiunilor completeaza acest produs industrial pentru a-i oferi o aplicabilitate universala.

POLYMAR®M-Tex FR este o membrana ignifugata (UNI9177: CL2) din PES, avand un lac protector pe ambele fete ce protejeaza impotriva murdaririi si o face usor de curatat.

De asemenea, acest produs are o rezistenta suplimentara impotriva ruperii (380N) pentru a reduce riscurile in cazul in care este avariat din greseala. Gama de culori standard cuprinde: alb, crem, portocaliu, rosu, albastru, verde si gri.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre membranele speciale POLYMAR®M-Tex FR pentru aplicatii industriale flexibile, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Mehler Texnologies Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Membrane textile pentru arhitectura tensionata Mehler Texnologies
 
Membrane textile pentru arhitectura tensionata Mehler Texnologies

Invelisul din PVC contine aditivi care includ stabilizatori de raze ultraviolete, retardanti de foc, agenti de colorare si agenti fungici. Materialele de calitate ale Mehler Texnologies, cunoscute sub denumirea de VALMEX® MEHATOP, reprezinta o alegere a lacurilor PVDF de protectie (Polimer fluorinat) care sporesc posibilitatea de curatare mai usoara a membranei PVC. Pentru a imbunatati acest lucru si pentru a-i mentine translucenta, Mehler ofera o gama larga de produse, inclusiv lac PVDF pe ambele parti ale materialului, perfect sudabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Membrane textile pentru acoperiri arhitecturale
Membrane textile pentru acoperiri arhitecturale
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...