Gama VALMEX® façade pentru placari de lunga durata a cladirilor

Materiale tehnice textile Hi-Tech pentru extraordinare structuri arhitecturale tensionate

Gama de produse VALMEX® façade ii inspira pe arhitecti sa-si urmeze instinctul si sa construiasca fatade conform imaginatiei lor. Acest material Hi-Tech pentru fatade de cladiri este caracterizat prin numeroase functii care le pot oferi libertate in proiectarea design-ului fara a se preocupa de materialele ce vor fi utilizate. Pe de o parte, se pot obtine muchii dure si ascutite; pe de alta parte, se pot proiecta curburi sculpturale netede.
Membranele de fatada VALMEX® sunt cele mai recente tesaturi dezvoltate de Mehler Texnologies pentru placari de lunga durata a cladirilor. Acestea sunt mai puternice, mai usoare si mai flexibile decat alte produse de acest gen. Rezistenta, durabilitatea, permeabilitatea, protectia, adaptabilitatea si eficacitatea au fost principalele caracteristici-tinta in intregul proces de dezvoltare a acestor materiale. Produsele din gama VALMEX® façade sunt adaptabile si reprezinta intotdeauna un mod eficient si atractiv de a proteja orice tip de cladire cu o fatada durabila. Acestea se bazeaza pe compozitia high-tech a materiilor prime bine selectionate. Sunt materiale foarte rezistente din PES, bazate pe sistemul unic si foarte bine acceptat in piata MEHATOP cu lac PVDF perfect sudabil, conducand la perfectiune tehnica si devenind prima optiune in alegerea materialelor pentru orice aplicatie de placari de lunga durata.

Membranele VALMEX® façade au fost gandite sa ofere protectie solara fatadelor permanente de mari dimensiuni, sa nu impiedice vizibilitatea si sa aiba, de asemenea, proprietati de protectie la penetrarea apei. VALMEX® TF400 este disponibil in 2 variante: a. ca un mesh deschis (TF400 breeze) sau b. inchis cu o folie transparenta (TF400 cristal). La cerere, ambele variante pot fi livrate cu un lac special pentru print.
Scoateti cladirea in evidenta sau incadrati-o in peisaj: totul este posibil cu fatadele printabile de la Mehler Texnologies.
Membranele VALMEX® façade sunt extrem de versatile si pot fi folosite ca substrat pentru suprafete printate permanente. Un exemplu este sistemul Archiinks de acoperire a fatadelor pentru constructii si renovari de cladiri. Acoperirea cu o fatada tensionata ofera cladirii un aspect creativ, inovativ si foarte personal. Totul cu o garantie de 10 ani.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre membranele de fatada VALMEX® façade, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Mehler Texnologies Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Membrane textile pentru arhitectura tensionata Mehler Texnologies
 
Membrane textile pentru arhitectura tensionata Mehler Texnologies

Invelisul din PVC contine aditivi care includ stabilizatori de raze ultraviolete, retardanti de foc, agenti de colorare si agenti fungici. Materialele de calitate ale Mehler Texnologies, cunoscute sub denumirea de VALMEX® MEHATOP, reprezinta o alegere a lacurilor PVDF de protectie (Polimer fluorinat) care sporesc posibilitatea de curatare mai usoara a membranei PVC. Pentru a imbunatati acest lucru si pentru a-i mentine translucenta, Mehler ofera o gama larga de produse, inclusiv lac PVDF pe ambele parti ale materialului, perfect sudabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Membrane textile pentru acoperiri arhitecturale
Membrane textile pentru acoperiri arhitecturale
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...