Liebherr prezinta XPower - noua gama de incarcatoare pe pneuri

Noi standarde in ceea ce priveste eficienta consumului de combustibil, performantele, designul robust si confortul

Liebherr Bischofshofen (Austria) prezinta noua generatie XPower de incarcatoare de mare capacitate pe pneuri. Liebherr XPower este un concept integrat si inovator, care stabileste noi standarde in ceea ce priveste eficienta consumului de combustibil, performantele, designul robust si confortul. Elementul central al incarcatorului pe pneuri Xpower, conform cu normele Euro Stage IV/Tier 4f, este transmisia cu divizor de putere instalata de Liebherr ca dotare standard pentru aceste utilaje. Acesta combina transmisia hidrostatica, ideala pentru preluarea materialelor si deplasarea pe distante scurte, cu transmisia mecanica, avantajoasa pentru deplasarea pe distante lungi si in rampa. Combinatia dintre aceste doua tipuri de transmisie intr-un singur incarcator pe pneuri asigura un randament maxim si economii deosebite de combustibil in orice situatie, oferind operatorilor incarcatoarelor Liebherr XPower posibilitatea de a reduce consumul de carburant cu pana la 30%.
Transmisia Liebherr XPower: randament maxim pentru orice aplicatie
Transmisia XPower conform normelor Euro Stage IV/Tier 4f asigura performanta si randament noilor incarcatoare Liebherr de mare capacitate. Conceptul combina transmisia hidrostatica cu transmisia mecanica. Transmisia hidrostatica este cea mai eficienta transmisie pentru operatiuni de manipulare pe distante scurte. Transmisia mecanica este optiunea cea mai puternica si eficienta pentru deplasari pe distante lungi si in rampa.
Transmisia cu divizor de putere a incarcatoarelor pe pneuri XPower face posibila combinarea celor doua tipuri de transmisie. Aceasta este o transmisie variabila ce adapteaza continuu si in mod automat raportul de transmisie dintre cele doua tipuri de transmisie.
Gratie transmisiei cu divizor de putere, incarcatorul pe pneuri dispune intotdeauna de randamentul optim pentru a asigura o productivitate maxima, indiferent de aplicatie. Acest lucru se traduce in economii de combustibil de pana la 30% in comparatie cu incarcatoarele cu transmisie conventionala.
Bratele de ridicare ranforsate si cupele optimizate cresc productivitatea
Pentru a imbunatati si mai mult productivitatea operationala, Liebherr a ranforsat bratul de ridicare si a optimizat raportul de transmisie. Optimizarea articulatiei de tip Z are drept rezultat capacitati de ridicare mai mari cu pana la 20% decat cele ale utilajelor din generatiile anterioare.
Clientii Liebherr pot alege intre articulatia in Z si articulatia industriala pentru incarcatoarele pe pneuri XPower L 550, L 556, L 566 si L 580, fara costuri suplimentare. Articulatia de tip Z este ideala pentru aplicatiile conventionale ale incarcatoarelor pe pneuri, cum ar fi cele de extractie. Optiunea de brat industrial, de asemenea disponibila fara costuri suplimentare, este cea mai potrivita pentru utilizare cu echipamente de mare capacitate.

Cabina mai spatioasa, intretinere simpla: accentul este pus pe confort
Designul cabinei ofera o vizibilitate exceptionala. Suprafetele vitrate sunt mai mari si se extind in jos mai mult decat la modelele anterioare de incarcatoare pe pneuri, imbunatatind vizibilitatea panoramica. Camera pentru deplasare in marsarier, instalata ca dotare standard, este integrata in ecranul tactil. Aceste imbunatatiri - in combinatie cu capota mai subtire, adaptata, a motorului - asigura o vizibilitate panoramica excelenta si, prin urmare, siguranta maxima pentru operator si utilaj.
  Date de performanta
  Sarcina rasturnare
(kg)
  Capacitate cupa
(m3)
  Greutate de operare
(kg)
  Putere motor
(kW/CP)
  L 550 XPower
  12.200
  3.2
  17.700
  140/191
  L 556 XPower
  13.700
  3.6
  18.400
  165/224
  L 566 XPower
  15.900
  4.2
  23.900
  200/272
  L 576 XPower
  17.600
  4.7
  25.700
  215/292
  L 580 XPower
  19.200
  5.2
  27.650
  230/313
  L 586 XPower
  21.600
  6.0
  32.600
  260/354


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noua gama de incarcatoare pe pneuri XPower, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Liebherr Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Incarcatoare pe pneuri XPower
 
Incarcatoare pe pneuri XPower

Liebherr XPower este un concept integrat si inovator, care stabileste noi standarde in ceea ce priveste eficienta consumului de combustibil, performantele, designul robust si confortul. Elementul central al incarcatorului pe pneuri Xpower, conform cu normele Euro Stage IV/Tier 4f, este transmisia cu divizor de putere instalata de Liebherr ca dotare standard pentru aceste utilaje. Acesta combina transmisia hidrostatica, ideala pentru preluarea materialelor si deplasarea pe distante scurte, cu transmisia mecanica, avantajoasa pentru deplasarea pe distante lungi si in rampa. Combinatia dintre aceste doua tipuri de transmisie intr-un singur incarcator pe pneuri asigura un randament maxim si economii deosebite de combustibil in orice situatie, oferind operatorilor incarcatoarelor Liebherr XPower posibilitatea de a reduce consumul de carburant cu pana la 30%.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Control utilaje de ridicat si constructii
Control utilaje de ridicat si constructii
Utilaj de ridicare, esafodaj mobil
Utilaj de ridicare, esafodaj mobil
Macara, lansator de conducte
Macara, lansator de conducte
Utilaj de compactare, constructie drumuri
Utilaj de compactare, constructie drumuri
Excavator, incarcator, echipament pentru demolare
Excavator, incarcator, echipament pentru demolare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...