Ultima generatie de pompe de circulatie de inalta eficienta tip Calio S si Calio Therm S

Pompe moderne de inalta eficienta prezentate in cadrul expozitiei ISH 2015

In acest an 2015 la expozitia ISH din Frankfurt, firma KSB Aktiengesellschaft, Frankenthal, Germania, a prezentat ultima generatie de pompe de circulatie de inalta eficienta tip Calio S si Calio Therm S.

Toate pompele au fost dotate cu sisteme noi de conectare electrica tip "plug-in". Cablurile de pana la 1,5 mm² vor putea fi introduse si conectate fara nici un fel de instrument necesar, ceea ce ofera comoditatea de a putea conecta sau deconecta pompa in cateva secunde. Indiferent de conditiile de spatiu unde sunt montate, setarile pompelor se pot face mult mai usor si rapid cu ajutorul noului panou de control si comanda dotat cu butoane robuste si optimizate.

Pe panoul pompei se vor afisa continuu atat debitul cat si puterea consumata, oferindu-se astfel o imagine mult mai completa despre punctul de operare hidraulic al pompei. Aceasta dotare va ajuta foarte mult constatarile si concluziile personalului autorizat de service.

Pompele sunt disponibile pentru o gama de dimensiuni de conectare intre racorduri atat de 130 mm cat si de 180 mm, si pot fi dotate cu corp de fonta sau otel inox. Toate pompele cu dimensiunea de conectare de 180 mm sunt livrate impreuna cu izolatie termica standard.
Ultima generatie de pompe de circulatie tip Calio S dotate cu noul panou de comanda: butoane de comanda usor de manevrat si robust.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pompele de circulatie KSB Calio, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Multigama Tech Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pompe de circulatie KSB Calio si Rio-Eco
 
Pompe de circulatie KSB Calio si Rio-Eco

Aplicatii: sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat; sisteme mono si bi-tubulare; sisteme de incalzire prin pardoseala; cazane sau circuite primare; circuitele rezervoarelor de stocare; sisteme de energie solara; pompe de caldura; sisteme de circulatie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa, mixer
Pompa, mixer
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...