Sistemul KSB de separare a solidelor - Ama DS³

Tehnologie pentru ape reziduale

Statia de pompare AmaDS³ cu separare de solide, este un sistem patentat international, constructie modulara cu instalare in montaj uscat.

Sistemul este prevazut cu pompe KSB construite pentru functionare in mediu uscat, iar toate componentele sunt usor accesibile pentru activitati de mentenanta si inspectie ce pot fi realizate de o singura persoana. Acest lucru inseamna un efort minim pentru mentenanta si intretinere, respective costuri reduse in exploatare.

Constructia tancului si a elementelor de inchidere sunt din otel inoxidabil, iar separatorii de solide sunt montati in exteriorul tancului de apa.

Sistemul KSB - AmaDS³ garanteaza utilizatorului grade inalte de eficienta in exploatare precum si costuri reduse aferente ciclului de viata.

Acest sistem cu separare de solide constituie una din cele mai bune solutii pentru evacuarea apelor reziduale.
 

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre AmaDS³, faceti clic pe poza produsului de mai jos, sau daca doriti alte informatii de la persoana de contact a firmei Multigama Tech Srl, folositi butonul corespunzator.
 
Produse mentionate in articol
AmaDS³ - Statii de pompare KSB cu sistem pentru separarea solidelor
 
AmaDS³ - Statii de pompare KSB cu sistem pentru separarea solidelor

Sistemul Sewa este un sistem international patentat de separare a materialului de protectie si transport in vederea instalarii in mediu uscat. Cu ajutorul sistemului de separare a materialului de protectie si transport este posibila atingerea unor grade de eficienta semnificativ sporite precum si durate mai lungi de functionare a pompei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Statie de pompare
Statie de pompare
Pompa, mixer
Pompa, mixer
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...