proidea.ro catalog online de informatii produse

Unitati de climatizare monobloc, cu montaj in perete, gama Wall-Top, Keyter (Spania)


2019. aprilie 11.

Solutie rapida si economica de climatizare a unor spatii de depozitare, productie, comerciale sau chiar de agrement

Unitatile Wall-Top - echipamente produse de firma Keyter - Spania contin toate componentele necesare climatizarii rapide, cu avantajul montajului in perete, mai ales cand nu exista spatiu de amplasare pe acoperis sau acesta nu sustine greutatea echipamentelor de climatizare.Dotate cu camera de amestec, unitatile Wall-Top permit recircularea partiala a aerului, aducand economii importante de energie pastrand avantajul introducerii de aer proaspat si controlul umiditatii.
Mai mult, unitatile Wall-Top pot functiona in regim free cooling, aducand economii importante de energie.
Echipamentele Wall-Top racesc si incalzesc aerul folosind un circuit frigorific in pompa de caldura, cu compresoare izolate fonic si ventilatoare axiale cu zgomot redus.

Compresoarele sunt optimizate pentru eficienta crescuta atat in sarcina totala, dar si partiala, si utilizeaza cantitati mici de refrigeranti R410A, pentru un impact cat mai mic asupra mediului.
Acolo unde este necesar un aport mai mare de caldura, unitatile Wall-Top se pot dota cu baterii de incalzire cu agent termic (de la centrale termice sau chiar din surse de caldura recuperata de la alte agregate de refrigerare) sau electrice.
Gama de puteri este cuprinsa intre 12 si 46 kW, cu debite de aer intre 2100 si 8000 m³/h, acoperind nevoi de climatizare diverse, putand fi prevazute mai multe unitati pentru un spatiu climatizat. Ventilatoarele instalate pe circuitul de introducere aer pot fi EC sau centrifugale si dispun de presiuni statice intre 50 si 75 Pa.
Echipamentele Wall-Top pot fi utilizate pentru introducerea directa a aerului in spatiile climatizate sau indirect prin conectarea lor la tubulaturi de distributie, pentru care eventual se pot solicita ventilatoare cu presiuni statice mai mari.
Subansamblele active ale unitatii sunt comandate de CLIMANAGER, o unitate CAREL dezvoltata special pentru managementul agregatelor AER / AER.

Toate unitatile Wall-Top pot fi comandate cu o serie de optiuni care le largesc domeniul de aplicabilitate:
 • recuperare dinamica de caldura
 • valva de expansiune electronica
 • ventilatoare cu tehnologie EC
 • modul de filtrare aer
 • free cooling
 • baterie suplimentara de incalzire (electrica sau cu agent termic)
 • presostat colmatare filtre
 • detector de fum / senzori CO₂ sau VOC
 • senzor de temperatura ambientala
 • tratament anticoroziune special (Bluecoast, Alucoast, Blygold, Copperfin etc.)
 • modul de comunicatie RS485 / Modbus
 • module PlantVisor / Bacnet / Lonworks.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre unitatile de climatizare monobloc Keyter Wall-Top cu montaj in perete, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Euroconfort Grup Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077105 Ilfov, com.Glina, str. Dezrobirii nr.59, Complex Allegria - Residence
Telefon: +40 21 320 4242
Fax: +40 21 323 2324
E-mail:
Web: www.euroconfort.ro
Web: www.jacir-gohl.ro
Mihai Stescu
brand manager +40 74 122 6622
Pantelimon Cristian  
director general +40 21 320 4242
   
   
EuroConfort Grup si CIAT inseamna un parteneriat exclusiv in Romania in domeniul climatizarii. Compagnie Industrielle d’Aplications Thermiques (CIAT) reprezinta 70 de ani de experienta mondiala, statutul de lider european, o prezenta activa in peste 60 de tari de pe 4 continente, cat si cea mai larga gama de echipamente produsa de un fabricant din domeniu.
Denumiri marca: CIAT, Jacir-Gohl, Keyter
Alte stiri in categoria de produse Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de ventilatie
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  euroconfort  grup  keyter  ceyter  cheyter  cayter  wall  top  unitate  unitati  climatizare  climatizari  monobloc  montaj  montare  perete