iBuild Connect

iBuild Connect

Un mod rapid si usor pentru beneficiari si executanti de a se gasi reciproc

Vorbim regulat cu jucatorii de pe piata atunci cand le oferim serviciile noastre de informatii despre constructii. Pe de o parte, multi beneficiari si antreprenori generali se plang de faptul ca este dificil sa gaseasca un subantreprenor de specialitate si concurenta nu este suficient de mare, astfel incat doar subantreprenorii care realizeaza munca de calitate sa poata obtine lucrarile disponibile.

Pe de alta parte, din ce in ce mai multi subantreprenori specializati se plang de faptul ca primesc mai putine cereri de oferte decat inainte, astfel oportunitatile lor sunt limitate.

Aceasta polaritate este sustinuta si de date statistice. Pe de o parte, masuram un varf in finalizari: valoarea totala a proiectelor planificate pentru finalizare in a doua jumatate a anului este mai mare ca niciodata. Pe de alta parte, lucrarile de constructie au inceput cu o valoare totala mai mica in prima jumatate a anului decat in oricare jumatate de an din ultimii trei ani. Proiectele demarate nu mai pot compensa proiectele care urmeaza a fi finalizate. Varful proiectelor de constructie aproape de finalizare si scaderea numarului de proiecte de constructie incepute provoaca un deficit al contractorilor pentru anumite tipuri de lucrari si al comenzilor pentru alte tipuri de lucrari.

Un alt motiv important pentru acest fenomen este fluxul limitat de informatie care determina ca jucatorii din piata de ofertare si cerere sa nu se intalneasca. Acum avem o solutie la aceasta problema:

functiile gratuite Gasiti un executant si Aplicati pentru proiecte din cadrul iBuild baza de date cu proiecte si companii de constructii, au fost reinnoite si de acum se numesc iBuild Connect.

Cu ajutorul iBuild Connect:

iBuild Connect poate fi utilizat gratuit atat de catre beneficiari cat si de catre executanti (nu se percepe nicio taxa de abonament sau de succes). Cum putem face ca aceasta functie valoroasa sa fie disponibila gratuit? Cu o vechime de peste 20 de ani ale iBuild baza de date cu proiecte si companii de constructiii, sursa noastra de venit este din serviciile suplimentare platite, ce ne permite sa nu percepem nicio taxa pentru cei care au nevoie doar de functia iBuild Connect.

Daca aveti nevoie de un contractant sau daca sunteti contractant si doriti sa alegeti dintre mai multe optiuni, puteti incerca functia actualizata pe pagina:
iBuild Connect

Balázs Simon, director general
Ebuild Srl

Categorii

Publicatie in domeniul instalatiilor mecanice
Publicatie in domeniul instalatiilor mecanice
Publicatie in domeniul constructiilor
Publicatie in domeniul constructiilor
Serviciu informatii proiecte
Serviciu informatii proiecte
Publicatie
Publicatie
Unelte
Unelte

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...