Noua masina de slefuit pardoseli Husqvarna HTC RX6

Husqvarna si HTC: Cand combini tot ce e mai bun din cele doua marci

„Suntem incantati sa introducem cea mai larga gama de produse pentru prelucrarea suprafetelor pe aceasta piata in crestere.” spune Stijn Verherstraeten, Vice Presedintele diviziei pentru Pardoseli si Suprafete din beton.

Husqvarna si HTC: Cand combini tot ce e mai bun din cele doua marci
Husqvarna si HTC: Cand combini tot ce e mai bun din cele doua marci

Husqvarna Construction anunta ca produsele, serviciile si solutiile HTC sunt acum pe deplin integrate in oferta globala Husqvarna Construction pentru industria de prelucrare a suprafetelor. Gama de produse rebranduite, promovata sub sloganul „The Orange Evolution”, este imbunatatita odata cu lansarea de noi produse.

Prin combinarea a doua sisteme eco existente, clientii produselor de prelucrare a pardoselilor vor avea la dispozitie o gama mult mai larga de produse, caracteristici si solutii - toate sub un singur acoperis si un singur brand.

„Suntem incantati sa introducem cea mai cuprinzatoare gama de produse pentru prelucrarea suprafetelor, pe aceasta piata in crestere. Cu aceasta combinatie puternica deschidem o lume cu totul noua de optiuni pentru clientii nostri,” spune Stijn Verherstraeten, Vice Presedintele diviziei pentru Pardoseli si Suprafete din beton.

Pentru a valorifica in continuare patrimoniul puternic al HTC, Husqvarna Construction lanseaza o serie de produse inovatoare, precum:

  • o noua familie de masini de lustruit de mare performanta
  • un suport de unelte „Multi” care permite montarea atat a uneltelor Redi Lock®, cat si a celor EZchange™
  • un nou portofoliu de unelte de slefuit marginile pentru masinile manuale de slefuit
  • o noua gama de produse chimice pentru crearea si intretinerea pardoselilor din beton lustruit
  • un proces imbunatatit al metodei Superfloor™ pentru lustruirea pardoselilor din beton.

„Suntem dedicati dezvoltarii industriei de prelucrare a pardoselilor. Credem cu tarie in beneficiile pardoselilor din beton lustruit si dorim sa ii ajutam pe clientii nostri sa castige proiecte interesante de prelucrare a pardosealilor, precum si sa isi finalizeze munca in cel mai productiv, durabil si sigur mod”, spune Stijn Verherstraeten.

Incepand cu 3 martie 2021, noua gama de produse este deja disponibila si accesibila pentru achizitionare si livrare in majoritatea pietelor. Serviciul si asistenta vor ramane neschimbate. Toate utilajele existente ale ambelor marci vor fi intretinute si deservite ca si pana acum.

Aflati mai multe despre „The Orange Evolution” pe https://www.husqvarnacp.com/ro/campaigns/hiperfloor/ si pe https://www.husqvarnacp.com/ro/masini/masini-de-rectificat-suprafete/

Masina de rectificat suprafete Husqvarna HTC RX6

Noua masina de slefuit pardoseli Husqvarna HTC RX6
Noua masina de slefuit pardoseli Husqvarna HTC RX6

RX6 este al doilea cel mai mare model de slefuitor din gama HTC dotat cu DURATIQ Technology. Aceasta ii confera fiabilitate, precizie, control si putere in timpul utilizarii. Este un utilaj planetar cu patru discuri pentru slefuit.

Noua masina de rectificat suprafete Husqvarna HTC RX6
Noua masina de slefuit pardoseli Husqvarna HTC RX6
DURATIQ Technology

Husqvarna HTC RX6 dispune de telecomanda si un panou de comanda digital intuitiv, care asigura un feedback constant si control asupra procesului de slefuire. Designul ermetic, complet etansat si rezistent la praf al capului de slefuire si al tabloului electric protejeaza componentele vitale si le prelungesc durata de viata. Multumita designului bine echilibrat al sasiului, utilajul de slefuit suprafete HTC RX6 este usor de utilizat, cu ergonomie superioara si caracteristici de siguranta avansate.

Produse mentionate in articol
Masina de slefuit pardoseli Husqvarna HTC RX6
 
Masina de slefuit pardoseli Husqvarna HTC RX6

RX6 este al doilea cel mai mare model de slefuitor din gama HTC dotat cu DURATIQ Technology. Aceasta ii confera fiabilitate, precizie, control si putere in timpul utilizarii. Este un utilaj planetar cu patru discuri pentru slefuit. Husqvarna HTC RX6 dispune de telecomanda si un panou de comanda digital intuitiv, care asigura un feedback constant si control asupra procesului de slefuire. Designul ermetic, complet etansat si rezistent la praf al capului de slefuire si al tabloului electric protejeaza componentele vitale si le prelungesc durata de viata. Multumita designului bine echilibrat al sasiului, utilajul de slefuit suprafete HTC RX6 este usor de utilizat, cu ergonomie superioara si caracteristici de siguranta avansate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Masina de slefuit pereti, utilaj de prelucrare pardoseli
Masina de slefuit pereti, utilaj de prelucrare pardoseli
Utilaj, unealta de constructie
Utilaj, unealta de constructie
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...