Noua generatie de ventilatie rezidentiala HomeVent® comfort FRT

HomeVent® ventilatie rezidentiala confortabila premiata: acum mai flexibila si mai compacta

Ventilatia controlata a camerelor face viata mai placuta si realizeaza economii la costurile cu incalzirea. Noua generatie de ventilatie rezidentiala HomeVent® comfort face acum si mai usora munca proiectantilor si instalatorilor.

Aerul proaspat aduce o noua flexibilitate: cele patru porturi de aerisire pentru aer proaspat, aer introdus, aer extras si aer evacuat sunt montate pe partea superioara a noilor unitati FRT HomeVent Comfort. Aceasta inseamna ca unitatile pot fi asezate direct pe podea, deoarece nu mai au conducte de aerisire in partea inferioara sau pot fi asezate pe perete ca mai inainte. Acest lucru functioneaza si invers: daca nu doriti sa montati conducte de aer in tavan, ci in podea, plasati pur si simplu unitatea de ventilatie rezidentiala Hoval astfel incat cele patru conexiuni de ventilatie sa fie orientate in jos.
Adaptabilitate ridicata
Hoval nu ar fi Hoval daca nu ar oferi mai mult decat aceasta flexibilitate. Cu latimea de numai 560 mm, unitatea de ventilatie rezidentiala Homevent Comfort FRT se poate integra intr-un dulap sau dressing. Aceasta inseamna ca nu este nevoie de o incapere tehnica, chiar si pentru puternicul Homevent Comfort FRT (451). De asemenea, poate fi adus in cladire fara efort: comparativ cu precedentul HomeVent® comfort FR (500), FRT aproape la fel de puternic (451) cantareste mai putin cu 90 kg – cu o greutate de numai 39 kg. Ventilatoare puternice fac posibila obtinerea unei astfel de greutati reduse cu un design compact Nimic nu a fost neglijat, chiar si in conditiile unui design compact interventiile de service sunt extrem de usor de realizat.

Izolatie fonica speciala
O alta caracteristica exclusiva marca Hoval poate fi gasita in izolatia fonica, care este montata ca o cutie pe suprafata HomeVent® comfort FRT: in functie de conditiile de spatiu si locale, porturile de ventilatie pentru aerul exterior, aerul proaspat, aerul evacuat si aerul uzat trebuie sa fie aranjate diferit pe partea superioara a unitatii - acest lucru impiedica orice interferenta reciproca intre aspirarea aerului exterior in stare proaspata si evacuarea aerului uzat. Astfel, conductele de ventilatie trec prin caseta de izolare fonica, dupa cum este necesar - este disponibil in trei versiuni diferite. Caseta face FRV-ul HomeVent® comfort mai flexibil, in timp ce dispozitivul in sine ramane mereu acelasi.
O singura unitate de control pentru toate sistemele
Sistemul de ventilatie rezidentiala HomeVent® comfort FRT poate fi controlat de acelasi sistem ca si sistemul de incalzire Hoval, care furnizeaza caldura camerelor si apa calda menajera. Unitatea de comanda a camerei cu afisajul sensibil la atingere, afiseaza toate informatiile necesare, facandu-le accesibile la o simpla privire. In plus, exista acum HovalApp pentru smartphone, pentru iOS si Android. Astfel mobilitatea clientului este asigurata, iar disponibilitatea de reglaj a sistemului de ventilatie rezidentiala si incalzire este nelimitata.

Hoval a imbunatatit, de asemenea, senzorii de miros pentru ultima generatie de ventilatie HomeVent® comfort. Daca, de exemplu, sunteti ocupat cu gatitul sau daca o cina consistenta este pe masa, mirosurile vor fi indepartate chiar mai repede ca inainte.

Noua generatie de unitati FRT Comfort HomeVent® este disponibila in trei clase de performanta: HomeVent® comfort FRT (251) circula pana la 250 m³ de aer pe ora in case de o singura familie, modelul mediu de pana la 350 si cel mai puternic, proiectat pentru vile si cladiri comerciale, pana la 450 m³.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noua generatie de ventilatie rezidentiala HomeVent® comfort FRT, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hoval Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sistem de ventilatie rezidentiala HomeVent®
 
Sistem de ventilatie rezidentiala HomeVent®

Sistem de ventilatie rezidentiala HomeVent® cu recuperare de caldura si controlul umiditatii - solutia inovatoare pentru locuinte si birouri care garanteaza aer proaspat pentru toate cerintele, complet automat si fara curenti de aer. Beneficiati de cel mai inalt nivel de confort in ceea ce priveste climatul interior din casa. Praful, alergenii, zgomotul si insectele stau departe de locuinta. Aerul poluat si mirosurile sunt eliminate din casa mult mai eficient prin sistemul de ventilatie rezidentiala comparativ cu deschiderea ferestrelor. In plus, sistemul utilizeaza in mod eficient caldura care altfel s-ar pierde prin deschiderea ferestrelor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Noul filmulet de prezentare a sistemului de ventilatie rezidentiala Hoval HomeVent®
Noul filmulet de prezentare a sistemului de ventilatie rezidentiala Hoval HomeVent®
Sistemul de ventilatie rezidentiala Hoval HomeVent® - tehnologie la superlativ
Noul filmulet de prezentare a sistemului de ventilatie rezidentiala Hoval HomeVent®
Hoval a fost dublu premiat in cadrul MCE 2018 din Milano
Hoval a fost dublu premiat in cadrul MCE 2018 din Milano
Categoriile: Inovatie pentru Hoval Digital TTS si Comfort pentru HomeVent FRT
Hoval a fost dublu premiat in cadrul MCE 2018 din Milano
Sistem de ventilatie rezidentiala HomeVent® Comfort
Sistem de ventilatie rezidentiala HomeVent® Comfort
Aer proaspat in permanenta, cu ajutorul sistemului de ventilatie rezidentiala
Sistem de ventilatie rezidentiala HomeVent® Comfort

Categorii

Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Tehnologie de ventilatie
Tehnologie de ventilatie
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...