Hoval prezinta noua pompa de caldura UltraSource®

Silentioasa prin constructie si dimensionare

Designul modern al unitatilor interioare si exterioare este foarte atragator, deci nu este nevoie sa-l mascati. Fatada unitatii interioare este fabricata din metal de inalta calitate. Datorita elementelor sale de design, ea pare chiar mai subtire.

Pompa de caldura aer/apa castiga energie termica din aerul din mediul inconjurator, utilizand energia electrica pentru operare. Ca echipament de tip split este compus din doua unitati, dintre care una este amplasat in interior, iar cealalta in afara casei. Operatiunea este asigurata de unitatea interioara.

Ajustarea puterii la cerere, numita modulare, asigura cele mai bune valori de eficienta pe parcursul anilor, in special in perioada de tranzitie, care reprezinta cea mai mare parte a operatiunii de incalzire. Designul optim si utilizarea componentelor de inalta calitate duc la economisirea costurilor energetice.

Solutiile inteligente de la inginerii in domeniul reglarii puterii, functionarea pe timp de noapte, depozitarea si incapsularea optimizata pentru zgomot asigura o functionare silentioasa si un somn linistit. UltraSource® este atat de silentioasa incat poate sta si in hol, daca nu exista spatiu in camera tehnica. In unitatea exterioara, vaporizatorul si ventilatorul au fost dimensionate mai mari, astfel incat mai mult aer, adica mai multa energie, sa poate fi transportata in liniste.

Datorita designului slim, pompa de caldura UltraSource® necesita doar putin spatiu pentru instalare. Impartirea in unitate interioara si exterioara economiseste spatiu suplimentar in casa. Conexiunile au fost pozitionate astfel incat pompa de caldura sa poata fi instalata in coltul din stanga sau dreapta pentru a economisi spatiu. Chiar si in timpul transportului, UltraSource® este foarte compacta si usor de livrat.

Noua pompa de caldura UltraSource®
Noua pompa de caldura UltraSource®


Aspectul elegant si materialele premium utilizate ale echipamentului va ofera avantajul integrarii discrete in locuinta. Designul unitatii exterioare seamana cu un element de fatada sau cu un mobilier modern de gradina datorita sipcilor. Cresterea necesara pompelor de caldura aer-apa pentru a proteja de zapada aerul introdus in locuinta este deja integrata si mascata elegant de panourile sale.

Incalziti iarna, raciti in timpul verii. Functia de confort CleverCool face acest lucru posibil! Pompa de caldura poate raci camerele in timpul verii si asigura un climat interior placut. Avantajul? Functia este deja inclusa in echipament.

Familia de produse Hoval utilizeaza o strategie uniforma a controlerului, regulatorul de sistem TopTronic. Acesta regleaza functionarea pompei de caldura - si poate face chiar mai mult. Controlul sistemului imbina pompa de caldura, rezervoarele de apa si ventilatia camerei de zi intr-un sistem complet si eficient. Toate componentele acestui sistem sunt coordonate astfel incat sa obtina cat mai multa putere din cat mai putina energie. Datorita structurii modulare a sistemului de control, echipamentele individuale pot fi combinate usor si aproape in mod arbitrar in sisteme eficiente din punct de vedere energetic. Datorita operararii prin HovalApp, un sistem solar suplimentar este usor de integrat chiar si la o data ulterioara.

Trecerea de la energia fosila la tehnologia viitorului prin pompe de caldura este intotdeauna utila. Indiferent daca este vorba despre o constructie noua, o renovare completa sau o inlocuire eficienta a cazanului: Programul pompei de caldura Hoval va ofera o solutie personalizata pentru fiecare nevoie si aplicatie.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pompa de caldura UltraSource®, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hoval Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pompa de caldura UltraSource®
 
Pompa de caldura UltraSource® B

Pompa de caldura aer/apa moderna pentru incalzire, racire si producerea apei calde. Versiune split si modulara. Domeniu de utilizare: case unifamiliale, case duplex, pentru constructii noi si renovari.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...