proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua tehnica de carotare diamantata cu sistemul de management al apei Hilti DD-WMS 100


2018. mai 11.

Alimentare constanta cu apa si un santier curat in timpul operatiunilor de carotare

Carotarea diamantata este o modalitate sigura si eficienta pentru a crea treceri curate in orice material de baza, insa este nevoie de timp pentru montajul intregului sistem, iar la sfarsit, trebuie sa iei in calcul curatarea. De fapt, timpul efectiv necesar pentru carotare poate fi una dintre cele mai scurte faze ale procesului!

3 moduri de lucru, pentru a se potrivi cu aplicatiile tale

1/3 Modul reciclare
Sacii patentati pentru sistemul DD-WMS, alcatuiti din mai multe straturi de filtre, sunt special conceputi pentru a colecta noroiul generat, permitandu-i apei curate sa treaca prin sistem. Aceasta inseamna ca apa din rezervor poate fi reutilizata de pana la 7 ori pentru aplicatiile de carotare diamantata, asigurandu-ti o alimentare constanta cu apa, pentru a-ti duce treaba la bun sfarsit. Mai mult de-atat, toata apa si noroiul sunt colectate in timpul carotarii, drept pentru care, la sfarsit, nu mai exista murdarie de curatat.


2/3 Modul de alimentare cu apa
Daca lucrezi in exterior si nu trebuie sa-ti faci griji pentru noroiul rezultat, sistemul DD-WMS poate fi comutat pe modul de alimentare cu apa, prin intermediul caruia, rezervorul de apa cu capacitatea de 14 litri iti furnizeaza constant apa in timpul aplicatiilor de carotare diamantata. Perfect pentru santierele aflate la distanta, cand sursa de alimentare cu apa ar putea sa nu se gaseasca in apropiere.


3/3 Modul aspirator
Daca ai terminat lucrul si a ramas ceva apa sau noroi de curatat, comuta sistemul DD-WMS pe modul aspirator, iar capacitatea lui mare de absorbtie se va ocupa de curatenia finala in cateva clipe.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de gaurire diamantata cu sistemul de management al apei Hilti DD-WMS 100, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hilti Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077096 Ilfov, com. Dragomiresti Vale, sat. Dragomiresti Deal, str. DE 287/1, Equest Logistic Center, cladirea E3, unitatea E2
Telefon: +40 31 228 5555
Telefon: +40 21 352 3000
Fax: +40 21 350 5181
E-mail:
Web: www.hilti.ro
Customer Care Service
  +40 21 352 3000
   
   
   
   
Hilti Group este lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor cu valoare adaugata mare si calitate ridicata, destinate clientilor profesionisti din domeniul constructiilor si intretinerii cladirilor. Gama de produse Hilti acopera domeniile gauririi si demolarii, prinderilor directe, sistemelor de taiere si gaurire diamantata, sistemelor de ancorare si suportilor pentru instalatii, sistemelor antifoc, pozitionarii si masurarii cu laser, insurubarilor, ca si pe cel al sistemelor de taiere si slefuire a lemnului. Vor actiona pentru excelenta in inovatie, calitate totala, relatii directe cu clientii si marketing competitiv. Produsele firmei Hilti au fost prezente pe piata din Romania inca din 1992, prin intermediul partenerului de afaceri Omnitech Trading. Incepand cu 1 Martie 2005 grupul Hilti este prezent in Romania prin propria organizatie de marketing si vanzari, sub numele Hilti Romania Srl. Firma ofera clientilor aceleasi produse si servicii de calitate pe care Hilti le ofera pretutindeni in lume.
Denumiri marca: Hilti
Cuvinte cheie:  noua  tehnica  gaurire  diamantata  sistem  sistemul  sisteme  management  apa  hilti  dd  wms  100  hilti