Noua tehnica de carotare diamantata cu sistemul de management al apei Hilti DD-WMS 100

Alimentare constanta cu apa si un santier curat in timpul operatiunilor de carotare

Carotarea diamantata este o modalitate sigura si eficienta pentru a crea treceri curate in orice material de baza, insa este nevoie de timp pentru montajul intregului sistem, iar la sfarsit, trebuie sa iei in calcul curatarea. De fapt, timpul efectiv necesar pentru carotare poate fi una dintre cele mai scurte faze ale procesului!

3 moduri de lucru, pentru a se potrivi cu aplicatiile tale

1/3 Modul reciclare
Sacii patentati pentru sistemul DD-WMS, alcatuiti din mai multe straturi de filtre, sunt special conceputi pentru a colecta noroiul generat, permitandu-i apei curate sa treaca prin sistem. Aceasta inseamna ca apa din rezervor poate fi reutilizata de pana la 7 ori pentru aplicatiile de carotare diamantata, asigurandu-ti o alimentare constanta cu apa, pentru a-ti duce treaba la bun sfarsit. Mai mult de-atat, toata apa si noroiul sunt colectate in timpul carotarii, drept pentru care, la sfarsit, nu mai exista murdarie de curatat.


2/3 Modul de alimentare cu apa
Daca lucrezi in exterior si nu trebuie sa-ti faci griji pentru noroiul rezultat, sistemul DD-WMS poate fi comutat pe modul de alimentare cu apa, prin intermediul caruia, rezervorul de apa cu capacitatea de 14 litri iti furnizeaza constant apa in timpul aplicatiilor de carotare diamantata. Perfect pentru santierele aflate la distanta, cand sursa de alimentare cu apa ar putea sa nu se gaseasca in apropiere.


3/3 Modul aspirator
Daca ai terminat lucrul si a ramas ceva apa sau noroi de curatat, comuta sistemul DD-WMS pe modul aspirator, iar capacitatea lui mare de absorbtie se va ocupa de curatenia finala in cateva clipe.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de gaurire diamantata cu sistemul de management al apei Hilti DD-WMS 100, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hilti Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Instalatie de spalat cu jet de apa, curatitor cu abur
Instalatie de spalat cu jet de apa, curatitor cu abur
Aspirator profesional, purificator de aer pe santier
Aspirator profesional, purificator de aer pe santier
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Utilaj, unealta de curatat
Utilaj, unealta de curatat
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta, protectia muncii
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta, protectia muncii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...