Telecomanda radio Harmony eXLhoist

Solutia completa de la Schneider Electric pentru controlul intuitiv si fiabil al podurilor rulante si macaralelor

La inceputul lunii August 2014 Schneider Electric Romania a lansat o noua oferta dedicata aplicatiilor de ridicare: Telecomanda radio Harmony eXLhoist, solutia completa pentru controlul intuitiv si fiabil al podurilor rulante si macaralelor.
Noua telecomanda radio permite actionarea intuitiva, cu o mana, a macaralelor, crescand in acelasi timp, siguranta.
Combinand design-ul ergonomic, durata lunga de viata a bateriei si o oprire de urgenta wireless SIL3, Harmony eXLhoist aduce usurinta intuitiva in comanda de la distanta a macaralelor ajutand, in acelasi timp, si la protejarea operatorului si a masinii.

Utilizare intuitiva
Design-ul ergonomic al Harmony eXLhoist maximizeaza confortul in utilizare. Amplasarea inteligenta a butoanelor permite controlul usor, cu o mana, al statiei, permitand operatorului sa realizeze o serie complexa de manevre cu un singur deget si sa acorde atentie completa sarcinii ridicate.

Caracteristici incorporate pentru siguranta crescuta
O oprire de urgenta wireless, certificata SIL3, este amplasata la baza manerului statiei, usor accesibila operatorului. In plus, Harmony eXLhoist integreaza protectie SIL1 impotriva utilizarii neintentionate si se aliniaza noilor standarde functionale de securitate pentru telecomenzile wireless.

Eficienta de neegalat a bateriilor
Timpul de reincarcare estimat pentru Harmony eXLhoist este de doar 15 minute, minim in comparatie cu timpul mediu de reincarcare de 3 ore pentru dispozitivele similare existente. Combinat cu timpul lung de functionare al bateriei, de pana la 30 de ore la o singura incarcare, aceasta ofera un nivel de neegalat de disponibilitate a aplicatiei. Durata lunga de viata a bateriei este, de asemenea, fara precedent - pana la cinci ani, atingand aproape dublul duratei de viata a dispozitivelor similare existente.

Disponibilitate globala
Harmony eXLhoist este prima telecomanda wireless pentru aplicatii de ridicare disponibila la nivel global la furnizorii de automatizari generale. Functionand pe frecventa internationala de 2.4GHz, telecomanda asigura compatibilitate globala si protectie universala impotriva interferentei, permitand functionarea simultana a pana la 50 de dispozitive wireless.
Pachete complete
Oferta contine 3 tipuri de telecomenzi ZART* cu LED-uri sau afisaj, 4 tipuri de statii de baza, software de configurare gratuit si diverse accesorii (cabluri incarcator, curea de umar si prindere de curea, antena externa, suport telecomanda, etc). Pentru a usura alegerea solutiei potrivite exista in oferta:
  • pachete complete XARS* (telecomanda ZART* + statie de baza ZARB**)
  • kituri XARSK* (telecomanda + statia de baza + accesorii + cablu USB/RJ45 + soft configurare)
Pentru a alege si adapta parametrii pentru sistemul XARS se poate utiliza programul de configurare eXLhoist Configuration Software, ce poate fi utilizat si pentru a descarca sau incarca parametrii configurati din PC in sistemul de comanda si invers. Programul este oferit gratuit.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre telecomanda radio Harmony eXLhoist, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Telecomanda radio Harmony eXLhoist
 
Telecomanda radio Harmony eXLhoist

Solutie completa pentru controlul intuitiv si fiabil al podurilor rulante si macaralelor. Combinand design-ul ergonomic, durata lunga de viata a bateriei si o oprire de urgenta wireless SIL3, Harmony eXLhoist aduce usurinta intuitiva in comanda de la distanta a macaralelor si podurilor rulante, ajuta, in acelasi timp, si la protejarea operatorului si a masinii. Permite functionarea simultana a pana la 50 dispozitive wireless. Timp minim de incarcare 15 minute. La o incarcare completa, telecomanda ofera un timp de functionare de pana la 30 de ore. Durata de viata a bateriei de pana la 5 ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Control utilaje de ridicat si constructii
Control utilaje de ridicat si constructii
Macara, lansator de conducte
Macara, lansator de conducte
Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Utilaj, unealta de constructie
Utilaj, unealta de constructie
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...