Guardian Glass prezinta noua solutie de umbrire dinamica

Guardian Glass introduce viitorul umbririi dinamice, prin intunecare completa la o simpla atingere de buton, pentru ferestre si usi

Guardian Glass prezinta noua solutie de umbrire dinamica
Guardian Glass prezinta noua solutie de umbrire dinamica


Guardian Glass a dezvoltat o noua, rentabila, fiabila si integrata solutie de umbrire pentru ferestre si usi. Guardian Glass continua cu planuri de a construi o instalatie pilot in Europa pentru lansarea produsului, estimata a avea loc la sfarsitul anului 2019.
Solutia patentata este diferita fata de orice alt produs de umbrire disponibil in prezent. Destinata pentru ferestre si usi rezidentiale, solutia Guardian va fi initial disponibila intr-o versiune de umbrire totala, integrata, urmata de versiuni de control al intimitatii si a luminii soarelui.

Cum functioneaza?
Solutia este clara, adaptabila si complet autonoma intr-un vitraj termoizolant dublu sau triplu. Fara componente mecanice, aceasta noua solutie de umbrire nu este supusa acelorasi defectiuni mecanice intalnite frecvent la alte solutii integrate de rulouri. Umbrirea este activata in cateva secunde, prin trecerea unui curent de intensitate mica prin straturile conductive, creand o atractie electrostatica intre suprafata super-subtire de umbrire si cea a sticlei. Cu cerinte de incarcare extrem de reduse, nu necesita alimentare electrica de la sursa principala a cladirii, ci poate fi incarcata de baterii, cu reincarcare solara a acestora deja in curs de dezvoltare.

Umbrirea este perfecta pentru casele de acum si din viitor: poate fi activata manual, de un comutator manual, o telecomanda sau prin conectarea la tehnologiile de casa inteligenta. Prin controlul automat, umbrirea poate fi setata pentru a reactiona la schimbarile de iluminare exterioara sau a conditiilor de temperatura, pentru un mediu mult mai confortabil. Umbrirea poate fi adaptata pentru a se potrivi sticlei cu forme neregulate in ferestre si usi.

Sheldon Davis, Vicepresedinte Stiinte, Tehnologii si Inovatie la Guardian Glass, comenteaza: "Aceasta solutie de la Guardian este cu adevarat inovatoare – tehnologia este atat noua, cat si unica pe piata sticlei. Aceasta solutie noua de umbrire este rentabila, comparativ cu alte solutii de umbrire integrate in sticla, are cerinte de consum energetic foarte mici si asigura diminuarea caldurii solare, atunci cand este activata. Observam un potential imens pentru aceasta solutie, in special pentru ferestre rezidentiale, usi si sticla din bai si dormitoare, luminatoare si usi de acces, dar si in aplicatii comerciale, de asemenea. Ce este la fel de important este faptul ca solutia va permite clientilor nostri sa indeplineasca toate reglementarile de constructie si codurile energetice pentru utilizarea sticlei."

Davis continua: "Produsele alternative de intunecare, cum ar fi rulourile integrate, solutiile exterioare de umbrire, umbrirea pentru ferestrele de pe acoperis si solutiile de umbrire interioara [perdele si rulouri realizate la comanda] au costuri ridicate pentru cumparare si instalare, sunt greu de fabricat si au reputatia ca se strica si nu asigura functionalitatea pentru intunecare completa."

"Solutia noastra dinamica de umbrire permite utilizatorilor sa controleze sticla, care insasi ea devine mai mult decat o bariera intre utilizatori si mediul lor exterior. In schimb, aceasta le ofera capacitatea de control asupra luminii, prin apasarea unui buton sau prin intermediul unei aplicatii. Solutia noastra va crea in viitor noi oportunitati pentru procesatorii de sticla si instalatori, care vor putea lua parte la noua solutie inovatoare de umbrire, care adauga valoare propriilor oferte de produse."

Guardian Glass prezinta noua solutie de umbrire dinamica la glasstec – Sala 10; Stand A24 (23 – 26 octombrie 2018 – Düsseldorf, Germania).

Guardian Glass prezinta noua solutie de umbrire dinamica
Guardian Glass prezinta noua solutie de umbrire dinamicaIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre solutia de umbrire dinamica Guardian Glass, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Guardian, folosind butonul corespunzator.
Stiri conexe
Vitrajul termoizolant vidat de la Guardian Glass deschide o lume a oportunitatilor
Vitrajul termoizolant vidat de la Guardian Glass deschide o lume a oportunitatilor
Guardian Vacuum IG™ inseamna doua foi de sticla sigilate etans
Vitrajul termoizolant vidat de la Guardian Glass deschide o lume a oportunitatilor
Categorii
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Sticla decorativa, oglinda
Sticla decorativa, oglinda
Sticla plana, sticla curbata
Sticla plana, sticla curbata
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...