GreenForest Smart Locker

GreenForest Smart Locker

Dulapurile inteligente vin cu multe plusuri

GreenForest considera ca nu este imposibil sa organizezi eficient orice spatiu de lucru. Cererea pentru dulapurile inteligente este intr-o continua crestere, iar asta se datoreaza faptului ca multe sectoare de business inteleg si se bazeaza pe facilitatile pe care acestea le ofera.

Totusi, ce sunt smart lockerele sau dulapurile inteligente?

Vechiul si simplul dulap nu a stat pe loc si a evoluat odata cu vremurile, ajungand astfel sa adopte tehnologia Internet of Things (IoT). Astfel s-a ajuns la a se transforma intr-o solutie care include automatizari de ultima generatie, hardware si software.

Avantajele pe care le aduc smart lockerele

Pentru utilizator unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de dulap il reprezinta siguranta, iar din punctul de vedere al managementului, avantajul consta in faptul ca are inclusa o modalitate usoara de a gestiona accesul oricui are nevoie. Spre deosebire de tipul de inchidere traditional cu cheie, unde exista riscul ca aceasta sa fie pierduta si sa fie nevoie de distrugerea dulapului pentru a putea avea acces la lucrurile din interiorul acestuia, smart lockerul ofera o siguranta in acest sens. Utilizand smart carduri sau anumite aplicatii de pe telefonul mobil disponibile pentru a gestiona accesul la smart lockere, se poate pune capat frustrarii cauzate de cheile pierdute. Totusi, trebuie mentionat ca din punct de vedere economic dulapurile cu sistem de inchidere traditional sunt mult mai avantajoase.

Alt avantaj in ceea ce priveste utilizarea smart lockerelor, care pare ca a capatat multa importanta in ultimii ani, este acela ca, in caz de boala nu exista contact direct intre client si personal sau intre angajati. O situatie castig-castig pentru toti cei implicati!

Greenforest Smart Locker
GreenForest Smart Locker

In zonele de receptie ale companiilor, gestionarea coletelor necesita timp. Care este solutia pentru aceasta problema si cum sa se faciliteze munca receptionerilor? Utilizati spatiul eficient, transformati-l in dulapuri inteligente care automatizeaza toate sarcinile consumatoare de timp. In acest mod se elibereaza personalul pentru a facilita o munca mai productiva.

In zona de productie industriala, solutia de dulap inteligent gestioneaza automat tranzactia pentru predarea schimburilor. De asemenea, in cazul in care angajatii au nevoie de acces la resursele sau echipamentul companiei fara a mai astepta ca un membru din personalul superior sa accepte cererea lor de acces, dulapurile inteligente pot fi o solutie foarte buna de a gestiona eficient aceasta situatie. In acest caz este simplu de verificat daca utilizatorii au returnat echipamentele. Prin urmare, se diminueaza riscul ca acestea sa se piarda.

Trendul care se raspandeste cu amploare in spatiile de birouri ale multinationalelor este renuntarea la casetiere, mai ales in zonele de birou de tip open space. Din acest motiv, angajatii au nevoie de solutii sigure si convenabile pentru a-si depozita bunurile, iar pe langa satisfacerea acestor nevoi, smart lockerele vin si cu avantajul automatizarii care faciliteaza accesul.

Greenforest Smart Locker
GreenForest Smart Locker

Dupa cum am mai mentionat, modul in care lucram si colaboram cu colegii s-a schimbat destul de mult in ultimii ani. Dulapurile inteligente permit utilizatorilor sa foloseasca un dulap „la cerere”, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot rezerva si accesa un dulap atunci cand au nevoie de el. In cazul companiilor in cadrul carora angajatii isi desfasoara activitatea in sistem hibrid, smart lockerele sunt solutia pentru ca un angajat care este in home office sa nu tina blocat un locker de care poate ca are nevoie alt coleg de al sau. De aici pot rezulta si reduceri de costuri pentru companii precum si o mai buna gestionare a resurselor.

Un alt avantaj care poate ca este mai putin intuit, este acela ca sistemul de management al dulapurilor inteligente este de ajutor in a oferi date cu privire la numarul de dulapuri utilizate in sistem. In acest caz, pentru a elibera spatiu, se poate renunta la acele lockere care nu sunt folosite.

Dulapurile inteligente din oferta GreenForest

Asa cum am specificat si la inceputul articolului, dulapurile inteligente automatizeaza si imbunatatesc experienta utilizatorului. Ele ofera un spatiu de stocare sigur, cu disponibilitate permanenta, oferind companiilor economie in ceea ce priveste costurile si spatiul.

Dulapurile pot varia ca dimensiune, material de finisare si culoare. De asemenea, in functie de nevoile unei afaceri, dulapurile pot avea usi de dimensiuni diferite. De exemplu, in zonele de receptie unde de obicei este nevoie de dulapuri pentru colete, acestea vor necesita numeroase dimensiuni ale cusetelor.

Cu dulapurile inteligente din oferta GreenForest, utilizatorii finali ai sistemului Smart Office au acces la mai multe interfete independente, dar complet integrate pentru functionarea unui intreg sistem.

Greenforest Smart Locker
GreenForest Smart Locker

Smart Office este un sistem de aplicatii moderne si interfete de utilizator care sprijina managementul birourilor, modelul de lucru hibrid si lucrul in echipa. S-ar putea spune ca este un fel de asistent personal care vine in sprijinul utilizatorilor, in sensul ca isi pot autorezerva resursele partajate din cadrul unei companii:

  • salile de intalnire
  • birourile
  • dulapurile
  • locurile de parcare.

Smart Room a fost gandita pentru a facilita rezervarea salilor de conferinte si a altor spatii dintr-un birou. Interfata convenabila a aplicatiei mobile sau web este pe deplin compatibila cu Microsoft Outlook si ofera o serie de functionalitati extinse care sprijina managerii si administratorii in a gestiona eficient spatiul si intalnirile.

Smart Desk este o solutie potrivita pentru gestionarea si rezervarea birourilor. Aplicatia mobila intuitiva conectata la sistemele interne ale companiei va pot permite rezervarea unui spatiu liber in cateva clipe. Smart Desk ajuta organizatiile sa implementeze un model de lucru hibrid si un sistem hot-desk.

Greenforest Smart Locker
GreenForest Smart Locker

Smart Locker este o aplicatie de rezervare a dulapurilor, care este integrata impreuna cu mecanismul care deschide usa dulapurilor. Gata cu cheile pierdute sau codurile care pot fi uitate cu usurinta! Un dulap inteligent alocat de administrator poate fi deschis cu un card de control al accesului. Nu ai timp sa ridici un colet si curierul asteapta? Vrei sa dai un colet unui coleg, dar lucrati pe diferite ture sau din varii motive nu ajungeti sa va intalniti? Distributia inteligenta a coletelor cu Smart Locker ajuta la gestionarea acestor probleme.

Smart Park este solutia perfecta pentru gestionarea unui numar limitat de locuri de parcare. Rezervarea se poate face de la nivelul aplicatiei mobile, Microsoft Outlook sau de la nivelul Microsoft Teams. Datorita rezervarii locurilor de parcare, veti scapa de haosul din parcarea companiei si veti pune cu usurinta spatiul la dispozitia oaspetilor.

Solutia GreenForest de dulap inteligent care combina toate procesele mentionate, va ajuta la economisirea atat a costurilor, cat si a spatiului, astfel incat sa puteti folosi acele resurse valoroase in alte scopuri.

Categorii
Mobila pentru vestiar
Mobila pentru vestiar
Mobila de birou
Mobila de birou
Sistem de inchidere, broasca, lacat
Sistem de inchidere, broasca, lacat
Mobila
Mobila
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...