proidea.ro catalog online de informatii produse

GEZE lanseaza noile sisteme de usi glisante automate, separate termic ECdrive T2


2019. mai 09.

Contribuie semnificativ la izolarea termica a intrarilor din fatade

Noile sisteme de usi glisante automate, separate termic ECdrive T2

GEZE, lider in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, lanseaza sisteme de usi glisante cu sticla termoizolanta si separare termica a profilelor. Acestea contribuie semnificativ la izolarea termica a intrarilor din fatade, indeplinind cu succes cerintele proiectelor prin transparenta maxima.

In urma dezvoltarilor ulterioare, sistemul de usi glisante automate ECdrive T2 poate fi utilizat si cu profile separate termic. Astfel, usile glisante economisesc energie, asigurand, in acelasi timp, o "perspectiva" maxima.

Minimizarea pierderilor de caldura
Calitatile de izolare termica a noului sistem, in combinatie cu noua automatizare ECdrive T2, contribuie la reducerea pierderilor de caldura prin usile glisante din sticla de dimensiuni mari, din vitrine, de la intrarile in spitale si hoteluri.

Evitarea puntilor termice
Coeficientul de transfer termic al sistemelor complete de usi glisante vitrate este semnificativ mai mic comparativ cu cel al profilelor conventionale. Grosimea sticlei de 32 mm poate fi utilizata pentru vitraje cu izolare dubla sau tripla, cu valori Ug de 1,0, respectiv 0,8.

Design discret – miscare silentioasa
Canaturile usii care cantaresc pana la 140 kg pot fi utilizate cu ajutorul carucioarelor de rulare optionale cu role duble, utilizand ECdrive T2. Acest lucru inseamna ca, greutatile mai mari ale canaturilor rezultate din folosirea vitrajelor cu izolare multipla pot fi atinse.

Noile sisteme de usi glisante automate, separate termic ECdrive T2

  • inaltimea capacului automatizarii a fost redusa semnificativ cu 100 de milimetri
  • design-ul usii este mai discret si mai elegant
  • sine de rulare ranforsate pentru miscari usoare si silentioase si o durata de viata mai lunga pentru canaturile grele de usa.
Sisteme de usi cu rupere termica
Daca noul ECdrive T2 este combinat cu profile separate termic, impreuna cu supralumini separate termic - toate cu profile inguste - rezultatul este un sistem complet de usi cu izolatie termica optima, oferind usii si un accent estetic. Supraluminile sunt disponibile cu partitii simple sau duble, inclusiv panouri laterale pe fatada, satisfacand cerintele pentru sistemele de usi cu transparenta maxima. De ce? Pentru ca, GEZE dezvolta solutii pentru nevoile clientilor si ofera inspiratie pentru beneficii suplimentare.

Sigur si conectat in retea
Pentru o siguranta sporita in cazul unor oaspeti nedoriti, chiar si pe durata functionarii nocturne, profilele pot fi echipate cu un sistem de blocare manual sau motorizat. La fel ca toate usile automate GEZE, sistemul ECdrive T2: respecta standardele maxime de siguranta ale utilizatorilor in conformitate cu DIN 18650-1 / 2 si DIN EN 16005; poate fi integrat in solutiile de retea BACnet cu sistemul de automatizare a cladirilor GEZE Cockpit.

Noile sisteme de usi glisante automate, separate termic ECdrive T2

Instalare si intretinere: mai eficienta si mai convenabila
Instalarea sistemului de actionare a usii ECdrive T2 este rapida si usoara, iar in ceea ce priveste intretinerea, o noua interfata de service a automatizarii asigura o conexiune usoara cu terminalul de service sau interfata Bluetooth.

Concepte individuale de service
GEZE ofera service excelent care continua mult timp dupa livrarea sistemului de usi glisante ECdrive T2 cu profile separate termic. Ca partener profesionist pentru sisteme de usi, sustinem usile automate de-a lungul intregului ciclu de viata cu service si mentenanta, adaptate proiectului.Noile sisteme de usi glisante automate, separate termic ECdrive T2


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noile sisteme de usi glisante automate, separate termic ECdrive T2, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei GEZE Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Firma
Sediu: RO-020335 sector 2, Bucuresti, str.Dimitrie Pompei, nr.9-9a
Telefon: +40 21 250 7750
Telefon: +40 31 620 1257
Fax: +40 31 620 1258
E-mail:
Web: www.geze.ro
Informatii
   
   
   
   
   
GEZE este astazi unul din cei mai importanti in sisteme de actionare pentru usi si ferestre, sisteme de evacuare a fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu ca si pentru sistemele de siguranta.
Denumiri marca: GEZE
Cuvinte cheie:  geze  geye  sistem  sisteme  usa  usim  glisanta  glisante  amortizor  amortizoare  separat  separate  termic  termice  fatada  ecdrive  t2