Franke lanseaza in Romania colectia Franke 4 You

Franke lanseaza in Romania colectia Franke 4 You

Patru familii complete de produse pentru orice bucatarie

Franke lanseaza pe piata locala patru noi sisteme ce ofera solutii integrate pentru bucatarii. Sistemele Crystal, Mythos, Maris si Smart sunt dezvoltate pentru a raspunde tuturor asteptarilor consumatorilor in ceea ce priveste design-ul dar si performantele tehnice.

"In urma cu aproape 20 de ani Franke a introdus conceptul de solutie completa pentru bucatarie in Romania, oferind consumatorilor nu doar produse, ci familii de produse cu acelasi design care pot fi adaptate oricarui tip de bucatarie. Prin noua colectie aducem cele mai noi tendinte in materie de solutii integrate pentru bucatarii aproape de clientii din Romania care apreciaza calitatea, tehnologia moderna si care pun pret pe un design care sa le reflecte stilul de viata", declara Florin Porojan, Director General Franke Romania.

Fiecare dintre aceste familii raspund nevoilor unor categorii de clienti diferiti ca stil si preferinte estetice, dar asemanatori in ceea ce priveste asteptarile de calitate premium si fiabilitate.

Familia de produse Franke Mythos - arta gatitului contemporan
Familia de produse Franke Mythos
Franke lanseaza in Romania colectia Franke 4 You

Bucatarii la moda vor aprecia formele concise din designul indraznet al Franke Mythos. Componentele seriei Franke Mythos se potrivesc perfect unele cu altele, integreaza liniile elegante si design-ul atemporal cu o tehnologie sofisticata.

Din familia Mythos se remarca hota extractor de blat ale carei design si caracteristici (putere de evacuare, clasa energetica A+) au facut un juriu de experti si consumatori ai LifeCare Initiative sa-i acorde premiul pentru Inovatie 2017.

Tot in familia Mythos sunt incluse chiuvetele Fraceram, dintr-un material ceramic extrem de rezistent atat la socuri cat si la pete si zgarieturi; chiuveta Mythos Fraceram a obtinut premiul pentru calitatea materialului fiind una dintre castigatoarele categoriei Produse pentru bucatarie 2017.

Familia de produse Franke Maris - Suntem o familie
Familia de produse Franke Maris
Franke lanseaza in Romania colectia Franke 4 You

Familia de produse Franke Maris este caracterizata printr-un design functional si o forma practica si minimalista. Un sistem de bucatarie usor de utilizat, care ofera bucuria de a gati simplu si eficient.

Familia Maris se remarca prin hota Maris Slim Telescopica care a primit distinctia Red Dot Award 2017, premiu care se acorda pentru calitate si design. Aceeasi hota a castigat in acest an si premiul IF Design pentru design, functionalitate, materiale si inovatie.

Familia de produse Franke Crystal - Fie ca totul sa straluceasca!
Familia de produse Franke Crystal
Franke lanseaza in Romania colectia Franke 4 You

Franke Crystal creeaza atmosfera si mediul potrivite pentru a transforma bucataria intr-o simfonie luminoasa de otel si sticla alba sau neagra.

Familia Crystal se remarca prin cuptorul cu ecran TFT si tehnologie DCT (Dynamic Cooking Technology) patentata de Franke, care permite prepararea simultana pe 4 niveluri a 4 feluri diferite de mancare; datorita acestei tehnologii aromele nu se amesteca chiar daca se prepara in acelasi timp peste si prajitura.

Bateria din aceasta familie a primit premiul IF Gold Award pentru designul deosebit.

Familia de produse Franke Smart - bun venit acasa
Familia de produse Franke Smart
Franke lanseaza in Romania colectia Franke 4 You

Familia de produse Franke SMART este noul sistem complet de bucatarie ce ofera valoare maxima a investitiei, tehnica de ultima ora in materie de operabilitate si un design atemporal!

Familia Smart se remarca prin hota Smart extrem de subtire. Noua tehnologie dezvoltata de Franke permite o adancime a hotei de numai 19cm. Noua chiuveta Smart este disponibila in configuratii diferite si se remarca prin adancimea foarte mare a cuvei, 20,7cm si prin prea plinul modern.

Catalog de produse pentru bucatarie Franke 2017
franke_linie_produse_bucatarie_colectia_2017

Pentru mai multe informatii se poate accesa catalogul de produse Franke cu un simplu clic aici.

Categorii

Hota
Hota
Baterie sanitara
Baterie sanitara
Echipament de bucatarie
Echipament de bucatarie
Mobila
Mobila
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...