Noua scara metalica de acces la pod FAKRO LMP

Pentru incaperi foarte inalte de pana la 366 cm


FAKRO si-a extins gama de scari de acces la pod cu un nou model: scara modulara metalica LMP.
Scara LMP permite accesul in spatiul din pod sau mansarda chiar si in incaperi foarte inalte (de la 300 pana la 366 cm), mentinand, in acelasi timp, atat confortul cat si siguranta in utilizare.

Avantaje:
  Confort sporit
  • mecanism care ajuta la o pliere si depliere usoara. Mecanismul este ascuns in maner, neinfluentand astfel aspectul estetic al scarii
  • tija telescopica speciala care permite actionarea scarii de mansarda instalata in incaperi cu inaltimi de pana la 366 cm
  • distanta mica intre ultima treapta a scarii si podeaua podului, care asigura un acces sigur si confortabil la pod.
  Design estetic
  • trapa izolata alba pe ambele parti si prevazuta cu mecanism care permite fixarea in pozitie inchisa.
  Siguranta
  • sarcina maxima admisa de 200 kg
  • sistem special de blocare a sectiunilor, care elimina riscul plierii accidentale a scarii
  • maner de sprijin pentru a spori siguranta in utilizarea scarii.
  Economie de energie
  • reducerea pierderilor de caldura, coeficientul de transfer termic al scarii LMP fiind U = 1,1 W/m²K.
Caracteristici:
 • usa termoizolata finisata in alb pe ambele parti
 • toc cu inaltimea de 18 cm
 • garnitura periferica ce asigura etansarea pe intreg perimetrul tocului
 • ultima treapta la nivelul tocului, pentru o utilizare confortabila
 • sistem de balamale care asigura durabilitatea
 • trepte antiderapante cu latime de 8 cm
 • blocator care previne plierea accidentala a sectiunilor
 • maner telescopic de sprijin
 • zavor special care fixeaza scara dupa inchidere
 • mansoane care protejeaza podeaua.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre scara metalica de acces la pod FAKRO LMP, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Scari modulare metalice LML, LMK, LMS si LMP
 
Scari modulare metalice LML, LMK, LMS si LMP

LML Lux
Scara alcatuita din 3 parti pliabile, este conceputa pentru a asigura cel mai mare grad de confort. Montajul este simplificat de posibilitatea de ajustare cu usurinta a lungimii vangurilor. Specificatii: vanguri telescopice cu mansoane de protectie; usa finisata in alb; sipca ornament; garnitura periferica ce asigura etansarea pe intreg perimetrul tocului; amortizor cu gaz; maner telescopic de sprijin; trepte cu striatii antiderapante iesite in afara liniei vangurilor; posibilitatea instalarii de accesorii suplimentare; sistem pentru montaj rapid; asamblate din fabrica si pregatite pentru montaj simplu si rapid in structura tavanului; sarcina maxima admisa: 200kg; coeficient de transmitanta termica U=1,1W/m²K; grosimea usii: 3,6cm; grosimea izolatiei: 3cm.
LMK Komfort
Scara modulara metalica alcatuita din 3 parti pliabile, cu usa termoizolanta tip sandwich si toc fabricat din lemn de pin. Constructia scarii LMK Komfort asigura un confort sporit. Specificatii: mansoane de protectie; usa finisata in alb; garnitura periferica ce asigura etansarea pe intreg perimetrul tocului; maner de sprijin; trepte cu striatii antiderapante iesite in afara liniei vangurilor; posibilitatea instalarii de accesorii suplimentare; asamblate din fabrica si pregatite pentru montaj simplu si rapid in structura tavanului; sarcina maxima admisa: 200kg; coeficient de transmitanta termica U=1,1W/m²K; grosimea usii: 3,6cm; grosimea izolatiei: 3cm.
LMS Smart
Scara modulara metalica alcatuita din 3 parti pliabile, cu usa termoizolanta tip sandwich si toc fabricat din lemn de pin. Specificatii: mansoane de protectie; usa finisata in bej; garnitura periferica ce asigura etansarea pe intreg perimetrul tocului; trepte cu striatii antiderapante iesite in afara liniei vangurilor; posibilitatea instalarii de accesorii suplimentare; asamblate din fabrica si pregatite pentru montaj simplu si rapid in structura tavanului; sarcina maxima admisa: 200kg; coeficient de transmitanta termica U=1,1W/m²K; grosimea usii: 3,6cm; grosimea izolatiei: 3cm.
LMP
scara metalica (alcatuita din 3 parti pliabile) proiectata pentru a permite accesul in spatiul din pod sau mansarda chiar si din incaperi foarte inalte, pana la 366 cm. Specificatii: usa termoizolata finisata in alb pe ambele parti, garnitura periferica ce asigura etansarea pe intreg perimetrul tocului, ultima treapta pozitionata la nivelul tocului pentru o utilizare confortabila, sistem de balamale care asigura durabilitatea, trepte antiderapante cu latimea de 8 cm, blocator care previne plierea accidentala a sectiunilor, maner telescopic de sprijin, zavor special care fixeaza scara dupa inchidere, mansoane pentru protectia podelei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Scara pentru pod
Scara pentru pod
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...