10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux

Sediul fabricii Fakro din Nowy Sacz si-a deschis portile pentru invitatii sai

10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux
10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux

Vizita anuala la sediul fabricii din Nowy Sacz - care si-a deschis portile pentru invitatii sai - a fost, in aceasta iarna, un prilej de evidentiere a celor mai importante momente din cei 10 ani de Fakro in Romania: 10 ani ai echipei KRONLUX si 10 ani de parteneriate, care pot constitui un reper de profesionalism si prietenie in businessul romanesc. Vizita a reprezentat, ca intotdeauna, o ocazie de a reaminti procesul modern de fabricatie a produselor Fakro si impactul hotarator al acestora pe piata mondiala.

Fakro a avut placerea de a-si invita cei mai importanti parteneri din Romania pentru a petrece cateva zile la „resedinta de iarna” din Musyzna - un minunat prilej de-a admira natura, de-a lega noi prietenii, de-a depana povesti in jurul focului dar si de intreceri sportive care ne-au intors, pe toti, in frumosii ani ai copilariei: sanius, trikke skki, plimbari cu snow-mobilul si ATV-urile, si multa, multa bataie cu zapada.

10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux
10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux
Prezentarile de la sediul fabricii, avand ca centru de greutate produsele inovatoare ale brand-ului Fakro - fereastra balcon, ferestrele superinalte, fereastra supertermoizolanta si cea cu rezistenta sporita la efractie au fost insotite atat de proiectii 3D cat si de realitatile 3D din showroom-ul fabricii.
10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux
10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux
O zi de bucurie si de joc si de maini incalzite la foc. O zi de inceput de noi prietenii, de consolidari ale celor vechi dar si de incredere.

Marturiile participantilor insisi descriu poate cel mai bine impresiile si impactul acestui eveniment:

Virgil Baciu, General Manager Valcon Roofs: «Vreau sa multumesc echipei KRONLUX pentru atentia pe care o acorda partenerilor si pentru bucuria aproape copilareasca de care am avut parte in ultimii ani la Muzyna in cadrul unor activitati specifice anotimpului de iarna organizate de Fakro-Polonia. Va transmit tuturor celor care am fost prezenti un mesaj „SA TINEM APROAPE”»

Dragos Popescu, referent vanzari Coilprofil este de parere ca a fost o experienta care merita impartasita de toti cei care lucreaza in industria constructiilor pentru ca acolo, la fabrica, «se vad cel mai bine elementele care fac diferenta intre produsele Fakro si altele de pe piata».

Mircea Codrescu, reprezentant Olint felicita Fakro sub aspectul organizarii impecabile, remarcand ca «am reusit sa ne simtim bine din toate punctele de vedere, atitudinea noastra acolo a vorbit de la sine».

Agoston Andor, reprezentant Elmeco: «Echipa Dvs. a reusit sa ne ofere atat prezentari comerciale excelent realizate, precum si activitati de recreere cu ocazia carora am putut (re)intalni partenerii nostri de discutii, colaboratori si profesionisti intr-o atmosfera realmente placuta, iar asta se datoreaza atat organizarii excelente, cat si calitatii umane a echipei Dvs., pentru care va felicitam. Intalnirea ne-a reconfirmat ideea ca am luat decizia corecta in alegerea partenerilor nostri de afaceri, este o placere pentru noi sa facem echipa in promovarea ferestrelor de mansarda Fakro».

Meetingul International Fakro, aflat la a 10-a participare a reprezentantilor Romaniei, este un eveniment-reper in programul partenerilor Fakro, fie ei distribuitori, arhitecti sau montatori, si, cu fiecare an, aduna tot mai multi profesionisti dar si tot mai multi prieteni.

Produse mentionate in articol
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3 Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4 Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre de mansarda Fakro
14 produse

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre termoizolante de acces pe acoperis FWL, FWR
 
Ferestre termoizolante de acces pe acoperis FWL, FWR

Ferestre termoizolante de acces pe acoperis destinate spatiilor locuibile. Coeficienti de izolare termica identici cu cei ai ferestrelor de mansarda. Permit accesul usor si in siguranta pe acoperis. Unghi maxim de deschidere 90°. Pot fi dotate cu accesorii interioare. Unghiul de instalare: intre 15 si 55°. Tamplarie din lemn de pin impregnat in vid. FWL deschidere in partea stanga. FWR deschidere in partea dreapta.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Scari modulare din lemn Fakro LWF, LTK si LWL Scari modulare din lemn Fakro LWZ, LWK si LWS Scari modulare din lemn Fakro LWT Thermo si pentru case pasive Scari pantograf LST, LSZ si LSF antifoc
 
Scari modulare de acces la pod Fakro
6 produse

Scarile de acces la pod Fakro - sunt scari pliabile fabricate din lemn de pin sau din metal. Permit accesul la pod in siguranta. Dupa pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...