proidea.ro catalog online de informatii produse

Elmas Brasov si-a lansat propria gama de macarale pivotante


2013. septembrie 16.

Noua gama proprie de macarale pivotante "Elmas - made in Romania"

Compania Elmas Brasov a lansat o noua gama proprie de macarale pivotante "Elmas - made in Romania", proiect la care compania a lucrat timp de doi ani. Macaralele pivotante reprezinta instalatii de ridicat dedicate aplicatiilor care presupun manipularea de sarcini, in vederea cresterii ergonomiei de lucru si a productivitatii. Aceasta gama raspunde unui spectru de sarcini intre 125 si 1.000 de kilograme. Avand in componenta dispozitive de ridicat performante (palane electrice, palane pneumatice sau palane manuale), macaralele pivotante sunt solutia optima in cadrul fluxului tehnologic, indiferent de sectorul industrial sau comercial in care se afla aplicatia.
Caracteristicile principale ale utilajelor sunt:
  • Unghi de rotatie a bratului macaralei 270 de grade
  • Diferite modalitati de montaj (cu placa metalica interpusa, cu fundatie proprie)
  • Lungimi variabile ale bratului macaralei
  • Inaltime de ridicare standard - 3 metri (alte inaltimi la cerere)
  • Mediu de lucru la interior, in intervalul de temperatura -10...+45° C
  • Ergonomie si design adaptat cerintelor
  • Disponibile la alegere diferite nuante de culori
  • Durata de utilizare extinsa.
Compania asigura si un pachet complet de servicii - consultanta, proiectare, montaj, punere in functiune si service la nivel national.

Compania Elmas din Brasov este specialistul regional in domeniul instalatiilor de ridicat, si agentie DEMAG - A TEREX BRAND din anul 1993, iar din 2005 produce in Romania o gama completa de macarale industriale cu sarcini intre 1,2 si 200 de tone, sub licenta DEMAG.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noua gama proprie de macarale pivotante "Elmas - made in Romania", faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Elmas Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500177 Brasov, Brasov, bd. Grivitei, nr. 1y
Telefon: +40 26 830 8700
Fax: +40 26 830 8705
Mobil: +40 72 636 2378
Mobil: +40 74 435 0178
E-mail:
Web: www.elmas.ro
Web: www.1234.ro
Departament Relatii Clienti
  +40 26 830 8700
   
   
   
   
   
   
Infiintata in anul 1990 cu capital 100% privat autohton, compania Elmas isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de ridicat. In calitate de specialist regional in domeniu, compania produce o gama completa de echipamente de ridicat si manipulat: poduri rulante, macarale portal, macarale pivotante, platforme de materiale, ascensoare, dispozitive pentru manipularea sarcinilor, module electrice si electronice care intra in componenta instalatiilor de ridicat. Avem capacitatea de a produce diferite structuri/constructii metalice, conform standardelor EN 1090-1:2009+A1:2011 si EN ISO 3834-2. Asiguram solutii la cheie (hale metalice sau constructii industriale) echipate integral cu diferite instalatii de ridicat necesare realizarii unei productivitati ridicate a afacerii dumneavoastra. Datorita extinderii capacitatii de productie din 2014 putem realiza 500 de tone de constructii metalice pe luna. Elmas ofera clientilor si o paleta diversificata de servicii: consulting, proiectare, expertize tehnice, montaj, modernizari instalatii, service, garantie, postgarantie.
Denumiri marca: Elmas, Demag - A TEREX BRAND, Linde Material Handling, Mitsubishi Elevators&Escalators, Otto Wohr, Hanel
Alte stiri in categoria de produse Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  elmas  a  lansat  gama  noua  macarale  pivotante  made  in  romania