Noul electropalan cu cablu Demag DR-Com cu durata de utilizare dublata

Design robust pentru multe aplicatii - Componente performante

• Grupa de functionare FEM imbunatatita
• Costuri de intretinere reduse pe toata durata de exploatare
• Rate imbunatatite de manipulare datorita cresterii vitezei de translatie.

Noua gama de electropalane cu cablu Demag DR-Com ofera utilizatorilor beneficii de eficienta semnificative, datorita grupei de functionare FEM marita. De exemplu, modelul de 2 tone este disponibil acum pentru grupa de functionare 4m (FEM). O alta imbunatatire adusa permite obtinerea unor rate de manipulare mai mari prin cresterea vitezei de translatie la 24 m/min. Prin acest pas, Terex Material Handling a imbunatatit costurile de exploatare si performanta ale palanului Demag DR-Com, care este disponibil in 3 variante constructive pentru sarcini nominale intre 2 si 10 tone, si dipunerea cablului pe ramuri 4/1 in versiunea standard.
Design robust pentru multe aplicatii
Motoarele cu rotor cilindric pentru vibratii reduse si motoreductoarele care beneficiaza de lubrifiere pe toata durata de functionare, asigura functionarea palanelor DR-Com in conditii dificile de mediu. Dirijorul de cablu este proiectat pentru a proteja cablul palanului.
In plus, electropalanele DR-Com permit tragerea sarcinii cu inclinatie de 4°, fara atingerea dirijorului de cablu. Ca echipare standard aceste palane sunt echipate cu limitator mecanic pentru protectia la suprasarcina.

Componente performante
Rotile de rulare universale montate pe carucioarele de translatie ale palanelor DR-Com faciliteaza o functionare cu uzura minima si conduc la un nivel redus de zgomot.
Rolele de ghidare asigura ca unitatea de translatie sa fie pozitionata in siguranta pe calea de rulare. Carucioarele de translatie pot fi ajustate pentru latimi de flansa intre 200 si 420 de mm.
Design-ul ergonomic al palanului Demag DR-Com indeplineste o cerinta de baza importanta pentru functionarea in siguranta a cablului palanului in orice situatie implicata in fluxul intern de materiale.
Tipul comenzii satisface cerintele specifice
Electropalanul cu cablu DR-Com ofera de asemenea flexibilitate in modalitatile de comanda. Pentru toate modelele, clientul poate alege intre sistemul inteligent de comanda cu procesor (CAN bus) si sistemul conventional de comanda cu contactor. In timp ce versiunea de comanda cu contactor faciliteaza doua trepte de viteze de translatie (6/24 m/min.), versiunea cu procesor are integrat un convertizor de frecventa pentru viteze de translatie variabile in intervalul 5 si 24 m/min.
Versiunea de baza a palanului este echipata cu casete de comanda suspendate DST.
Pentru versiunea echipata cu procesor este disponibila varianta de caseta de comanda suspendata DSE. Varianta de caseta de comanda DSE 10-R are integrat un afisaj pentru informatii despre starea instalatiei. Optional este disponibila si caseta de comanda radio DRC.
Palanele cu cablu Demag DR
Lansata in 2006, gama de palane cu cablu DR-Com este alternativa favorabila din punct de vedere economic, fata de gama palanelor DR-Pro, care a fost proiectata pentru operare in conditii exigente si care ofera o gama mai larga de modele.
In plus, palanele DR-Pro pot fi oferite pentru sarcini nominale de pana la 50 de tone si cu viteze de ridicare si translatie mai ridicate. Din momentul clasificarii intr-o grupa de functionare (FEM) ridicata, gama DR-Com poate raspunde unei palete largi de aplicatii si beneficiaza de o durata de utilizare indelungata.

Clasificarea FEM
Conform reglementarilor (BGV) D8, in Germania palanele cu lant si cele cu cablu, precum si mecanismele de ridicare care echipeaza podurile rulante sunt clasificate corespunzator modului de operare planificat in grupuri de mecanisme, in functie de timpul de functionare si spectrul de sarcina, si apoi dimensionate conform datelor rezultate.
Regula 9.755 FEM (FEM = Federatia Europeana de Mentenanta) specifica metoda de calcul si imparte durata teoretica de functionare a palanului in 8 clase, din care 1 Dm (100 ore) reprezinta clasa ce mai mica, iar 5 m (12500 ore) reprezinta clasa cea mai mare.
Metoda utilizata pentru a calcula durata de viata a echipamentului este mentionata ca si clasificare FEM.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre gama de electropalane cu cablu Demag DR-Com, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Elmas Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Electropalane cu cablu Demag DMR
 
Electropalane cu cablu Demag DMR

Noua gama de electropalane cu cablu Demag DMR este disponibila in 2 variante de design si raspund multiplelor aplicatii. Cele 5 tipodimensiuni pot manipula sarcini pana la 50 de tone, dispun de comanda radio sau cu cablu si un sistem inteligent de control al sigurantei in exploatare. Sistemul Demag StatusControl permite o diagnosticare si monitorizare de la distanta a parametrilor de functionare, in timp real.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Pod rulant, dispozitiv de ridicat pentru depozit
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...