Noile placi ceramice de exterior Meissen SOLID

Montaj direct pe pamant, nisip, pietris, pe suporti sau sapa de beton

Placile ceramice Meissen SOLID cu grosimea de 2 cm sunt alegerea perfecta pentru amenajarea spatiului din jurul casei (terase, pasarele, in gradina), precum si in spatii publice, cum ar fi birouri, hoteluri, restaurante etc. Sunt ideale pentru locuri de agrement (parcuri, zone de inot, plaje).
Proiectarea acestor dale, inspirate din materiale naturale, cum ar fi piatra, lemnul si betonul, se adapteaza perfect la peisaj.

Placi ceramice de exterior Meissen SOLID
Placi ceramice de exterior Meissen SOLID

Placile ceramice Meissen SOLID, distincte prin calitatile lor estetice exceptionale, se caracterizeaza si prin parametri tehnici si functionali inalti. Instalarea lor este extrem de usoara. Pot fi utilizate in toate conditiile, iar proprietatile lor asigura utilizare pe termen lung. Placile ceramice Meissen SOLID au o garantie de 6 ani.

Sunt mai usoare decat alte materiale, mentinand in acelasi timp o rezistenta la incarcare si rezistenta la deteriorarea mecanica, excelente. Pot sa fie o alternativa pentru o varietate de alte materiale utilizate in pardoseli exterioare, de exemplu, pentru lemn. Sunt mult mai durabile si mai rezistente la decolorare.

Placile ceramice Meissen SOLID sunt, de asemenea, versatile.
Un mare avantaj al placilor ceramice Meissen este posibilitatea de montaj fara mortar (asa numita instalare uscata), direct pe pamant sau pe suport, care faciliteaza si urgenteaza montajul, reducand de asemenea si costurile. Aceasta metoda de instalare permite schimbarea amenajarii si a zonei de montaj in sezoanele urmatoare, fara costuri aditionale.

Caracteristici principale

 • Rezistenta la decolorare
 • Rezistenta la inghet
 • Rezistenta la chimicale
 • Rezistenta la socuri termice
 • Capacitate de incarcare mare
 • Rezistenta la sare.

Destinatii de utilizare

 • Terase
  Este ideal pentru terase, verande si alte zone din jurul casei unde petrecem mult timp. Este recomandat mai ales datorita grosimii si scurgerii sale optime de apa.
 • Alei, zona gratar
  Placile ceramice au fost inspirate de materiale naturale, lemn sau piatra. Se potrivesc bine cu peisajul din jur si ajuta la crearea unei atmosfere relaxante.
 • Piscine, fantani
  Placile ceramice sunt ideale pentru zonele in care placile se afla expuse contactului frecvent cu apa, iar beneficiarii merg desculti (de exemplu, piscine).
 • Acces autoturisme, parcari
  In conditiile montajului traditional (folosind mortar adeziv), placile ceramice sunt excelente pentru pardoseala garajelor, drumurilor, curtilor, oriunde este necesara o capacitate de incarcare peste medie.
 • Plaja, piscine publice
  Placile ceramice sunt o alternativa ideala la piatra si lemn pe aleile din statiunile de pe litoral. Pot fi folosite pentru a crea alei pe plaja direct pe nisip si este recomandata alegerea placilor cu nuante deschise pentru a reduce incalzirea suprafetei.
 • Restaurante, terase, hoteluri, birouri
  Durabilitatea deosebita, rezistenta la diferentele de temperatura si usurinta de inlocuire sau repozitionare le fac ideale pentru spatiile publice.
 • Parcuri, piete
  Placile sunt potrivite in special pentru trotuare, poteci, locuri de relaxare si zone cu infrastructura comerciala.
 • Zone industriale
  Avand capacitate mare de incarcare si rezistenta la rupere, se recomanda pentru utilizare in aplicatii industriale si comerciale, folosind metoda traditionala de montaj pe sapa de beton.

Placile ceramice de exterior Meissen SOLID:

Produse mentionate in articol
Placi ceramice de exterior Meissen SOLID - Gigant
 
Placi ceramice de exterior Meissen SOLID

Placile ceramice Meissen SOLID cu grosime de 2 cm sunt alegerea perfecta pentru amenajarea spatiului din jurul casei (terase, pasarele, in gradina), precum si in spatii publice, cum ar fi birouri, hoteluri, restaurante etc. Sunt ideale pentru locuri de agrement (parcuri, zone de inot, plaje). Proiectarea acestor dale, inspirate din materiale naturale, cum ar fi piatra, lemnul si betonul, se adapteaza perfect la peisaj. Un mare avantaj al placilor ceramice Meissen este posibilitatea de montaj fara mortar (asa numita instalare uscata), direct pe pamant sau pe suport, care faciliteaza si urgenteaza montajul, reducand de asemenea si costurile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Placa ceramica colorata
Placa ceramica colorata
Element de decor si profil ornamental pentru cladiri
Element de decor si profil ornamental pentru cladiri
Caramida aparenta, placa si panou ceramic pentru fatada
Caramida aparenta, placa si panou ceramic pentru fatada
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...