Corpuri de iluminat industrial FIPAD-06 LED si LINDA LED PMP

Economie de energie, instalare si intretinere usoara

Corp de iluminat interior protejat la praf si umezeala, rezistent la impact FIPAD-06 LED

Noul FIPAD-06 LED, cu difuzor din policarbonat este un corp de iluminat etans, ideal pentru utilizarea in medii dure, care necesita protectie ridicata impotriva vaporilor de apa si a prafului. Difuzorul opal asigura confortul vizual si lumina de calitate. Fiind echipat cu module cu LED-uri de putere medie, FIPAD-06 LED ofera atat un consum redus de energie cat si costuri reduse de intretinere, oferind posibilitatea de inlocuire a solutiilor fluorescente fara a compromite culoarea luminii. Designul compact si economic ofera integrarea perfecta cu mediul inconjurator. Protectia IP66 a corpului de iluminat FIPAD-06 LED, este asigurata prin utilizarea garniturii de etansare si a clipsurilor din policarbonat sau otel inoxidabil permite utilizarea in locuri cu umezeala cum ar fi in industrie, depozite, garaje, sali de sport.

Domeniu de utilizare
Iluminatul general de interior in medii umede cu praf necombustibil: hale industriale, depozite, sali de sport, ateliere. Zone exterioare acoperite (numai sub acoperis, copertina, cupola care sa protejeze corpurile de iluminat de razele solare): statii de autobuz , statii de asteptare, garaje, parcari subterane, tuneluri metrou, depozite acoperite , coridoare, scari.

Avantaje
Corp de iluminat economic, compact, proiectat pentru utilizarea in medii dificile unde robustetea si performanta sunt cerinte cheie. Functioneaza exclusiv cu LED-uri, fiind cea mai buna optiune pentru mediile umede. Economie de energie. Instalare si intretinere usoara. Respecta cerintele standardului pentru gradul de protectie IP66 - ofera protectie impotriva prafului si umezelii si are rezistenta ridicata la impact IK08. Costuri de intretinere reduse. Nu sunt necesare interventii pentru inlocuirea in exploatare a surselor de lumina.

Montaj
 • Aparent pe tavan sau perete cu suruburi si bride de inox incluse in produs
 • Suspendat cu agatatoare (carlige) de inox incluse in produs
In cazul in care corpurile de iluminat urmeaza sa fie expuse in mod reglat la contactul cu vapori de substante chimice prezente in atmosfera inconjuratoare va rugam sa contactati inainte producatorul.

Corp de iluminat interior FIPAD-06-1X1R2/4/5BX30LED G2
Corp de iluminat interior FIPAD-06-1X1R2/4/5BX30LED G2


Dimensiuni [L×l×h]:
 • FIPAD-06-1x1R2Bx30LED G2: 662×95×111 mm
 • FIPAD-06-1x1R4Bx30LED G2: 1272×95×111 mm
 • FIPAD-06-1x1R5Bx30LED G2: 1572×95×111 mm.
 • FIPAD-06-2X1R2BX30LED G2: 662×145×111 mm
 • FIPAD-06-2X1R4BX30LED G2: 1272×145×111 mm
 • FIPAD-06-2X1R5BX30LED G2: 1572×145×111 mm
 • FIPAD-06-2X2R5BX30LED G2: 1572×145×111 mm.
Corp de iluminat interior FIPAD-06-2X1R2/4/5BX30 LED G2
Corp de iluminat interior FIPAD-06-2X1R2/4/5BX30 LED G2
Corp de iluminat interior LINDA LED PMP

Produsul LINDA LED reprezinta solutia optima pentru clientii din sectoarele industrial si comercial care cauta solutii pentru iluminatul general la un pret corect, care sa satisfaca normele referitoare la aplicatiile pentru spatiile industriale si comerciale, cu o configurare si instalare usoara, fara costuri de mentenanta, eficient din punct de vedere energetic si cu un impact pozitiv asupra protectiei mediului. Fiind echipat cu module cu LED-uri de putere medie, LINDA LED ofera atat un consum redus de energie cat si posibilitatea inlocuirii solutiilor fluorescente fara a compromite inaltimea de montare sau culoarea luminii, asigurand un nivel de iluminare ridicat, fiind corespunzator cerintelor privind temperatura de culoare si avand costuri reduse de intretinere.

Domeniu de utilizare
Iluminatul general de interior. Cladiri publice, centre comerciale, spatii industriale, magazine, spatii de depozitare.

Avantaje
Un corp de iluminat modern, cu module LED. Consum redus de energie, durata de viata prelungita, instalare usoara, prietenos cu mediul inconjurator, costuri reduse de intretinere. Nu sunt necesare interventii pentru inlocuirea in exploatare a surselor de lumina.

Corp de iluminat interior LINDA LED PMP
Corp de iluminat interior LINDA LED PMP


Dimensiuni [L×l×h]:
 • LINDA LED 2Rx4Bx33LED 4000K PMP: 1225×160×70/135 mm.
Montaj
 • Pe perete sau tavan cu posibilitatea reglarii si indexarii unghiului la 45 de grade.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre corpurile de iluminat FIPAD si LINDA, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ELBA com SA, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
FIPAD-06-1Rx2/4/5B-14LED NG
 
Corp de iluminat industrial FIPAD 06 LED

FIPAD-06 LED, cu difuzor din policarbonat este un corp de iluminat etans, ideal pentru utilizarea in medii dure, care necesita protectie ridicata impotriva vaporilor de apa si a prafului. Difuzorul opal asigura confortul vizual si lumina de calitate. Fiind echipat cu module cu LED-uri de putere medie, FIPAD-06 LED ofera atat un consum redus de energie cat si costuri reduse de intretinere, oferind posibilitatea de inlocuire a solutiilor fluorescente fara a compromite culoarea luminii. Designul compact si economic ofera integrarea perfecta cu mediul inconjurator. Protectia IP66 a corpului de iluminat FIPAD-06 LED, este asigurata prin utilizarea garniturii de etansare si a clipsurilor din policarbonat sau otel inoxidabil permite utilizarea in locuri cu umezeala cum ar fi in industrie, depozite, garaje, sali de sport.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Iluminat public
Iluminat public
Tehnologie de iluminare
Tehnologie de iluminare
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...