Noua colectie de pardoseli laminate EGGER ofera din acest moment numeroase inovatii

Pardoseli noi cu proprietati convingatoare

Noua colectie de pardoseli laminate EGGER ofera din acest moment numeroase inovatii.

Caracteristici inovatoare ale produsului:
  • Noul sistem clic UNIfit!: montaj rapid si confortabil, fara unelte, placa dupa placa.
  • Pardoseli laminate noi cu proprietati aqua+: datorita placii suport HDF special elaborate, aceste pardoseli sunt de 5 ori mai rezistente la umezeala decat cele laminate obitnuite indeplinesc toate conditiile pentru a fi montate in bucatarii, bai, holuri si magazine
  • Formatul de placa "long" cu o lungime de cca. 2 m si latime de cca. 25 cm: decorurile de lemn sunt foarte bine puse in valoare si confera incaperii o imagine autentica.
  • Noua structura sincronizata "Barrique": Nodurile si dimensiunile variate ale porilor de lemn ofera suprafetei o perceptie tactila care corespunde unei pardoseli din lemn masiv de stejar. La acestea se adauga avantaje suplimentare ca: siguranta ridicata la alunecare (R10) si curatarea usoara a pardoselii.
  • Produse fabricate sustenabil si reciclabil: doar lemnul certificat PEFC poate fi utilizat, se exclud orice PVC (polivinilclorid) si aditivi de inmuiere din procesul tehnologic si din produs (Ingerul albastru).
De la vintage la pur modern
Fiecare doreste sa se simta bine in propria locuinta. Detaliile sunt foarte importante, de la perete, la podea si pana la tavan. Caracterul propriu poate fi exprimat numai prin combinarea individuala a culorilor, materialelor si accesoriilor. Stiinta stilului cu baza.
AUTHENTIC.

Acest stil este marcat de tipurile de lemn cu caracter rustic sau elegant si care imita foarte bine stadiul natural al lemnului.

Gama larga de culori pe care o ofera natura este reprodusa in mod optim si ofera multe posibilitati la amenajare.
MATERIALS.

Reproducerile realiste ale materialelor se regasesc in multe stiluri si culori.

Aceste decoruri sunt potrivite pentru cele mai diverse spatii - de la intrare pana la placarea peretilor si confera spatiului un farmec personal.
NEW NATURAL STYLE.

E vorba de materiale cunoscute, naturale, care insa sunt modificate ca format si structura. Aceasta prelucrare neobisnuita le confera un nou aer: de aici provine si denumirea.

Lumea decorurilor: "New Natural Style". Naturaletea este decisiva in cazul acestor pardoseli, dar aspectul ramane modern.
VINTAGE.

Decorurile calde si luminoase, imitand toate esentele de lemn, cu aspect uzat si cu zgarieturi, au o poveste de spus.

Cu ajutorul acestor decoruri se poate realiza o atmosfera intima, sau una originala. Decorurile se armonizeaza perfect cu piesele vechi, piesele preferate si de design, cu cele industriale de marca.
PURE MODERN.

"Pure Modern" reprezinta o linie clara. Noile decoruri de lemn, dar si decorurile mai abstracte, au un aspect lejer, deschis si modern.

Tipurile acestea de pardoseli se gasesc in holuri, spatii deschise si in locuintele amenajate liniar.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pardoselile EGGER, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei EGGER Retail Products Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pardoseli laminate EGGER Pardoseli din pluta EGGER Cork+ Pardoseli laminate moderne EGGER Design+ Pardoseala laminata EGGER cu tehnologie aqua+
 
EGGER Retail Products
4 produse

EGGER ofera o gama variata de solutii pentru podele de o calitate clasa intai. Colectiile se remarca prin aspectul natural oferit decorurilor si prin suprafetele potrivite pentru acestea.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noul sistem de montaj UNI fit! simplifica montarea pardoselilor si confera un grad mai mare de stabilitate in zonele de imbinare
Noul sistem de montaj UNI fit! simplifica montarea pardoselilor si confera un grad mai mare de stabilitate in zonele de imbinare
Filme pentru montarea produselor cu UNI fit!
Noul sistem de montaj UNI fit! simplifica montarea pardoselilor si confera un grad mai mare de stabilitate in zonele de imbinare
Categorii
Placaj, pardoseala laminata
Placaj, pardoseala laminata
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...