Informare pentru abonatii newsletter-ului ProIDEA cu privire la prelucrarea datelor personale

Prelucrarea datelor se efectueaza in conformitate cu dispozitiile regulamentului GDPR

ProIDEA newsletter
ProIDEA newsletter

Operator
Newsletter-ul ProIDEA este un serviciu gratuit al companiei Ebuild Srl (Oradea, Str. I. C. Bratianu 54) care este dedicat in primul rand - si nu numai - profesionistilor din domeniul constructiilor. In cazul in care nu sunteti sigur(a) de faptul ca sunteti interesat(a) de acest serviciu, va rugam sa vizualizati numerele anterioare ale newsletter-ului ProIDEA.

Date personale, scopul prelucrarii datelor, consimtamant, retragerea consimtamantului
Daca va abonati, va vom trimite regulat, prin email newsletter-ul ProIDEA. In acest scop, avem nevoie de adresa dumneavoastra de email. Aceasta data personala a dumneavoastra este singura pe care o folosim pentru abonarea la newsletter-ul ProIDEA. Nu sunteti obligat(a) sa ne furnizati adresa dumneavoastra de email, insa, in lipsa acesteia nu va putem trimite newsletter-ul. Prin abonare, ne dati consimtamantul de a stoca adresa dumneavoastra de email si de a o folosi in scopul trimiterii newsletter-ului ProIDEA. Nu folosim adresa dumneavoastra de email in alte scopuri decat cele mentionate anterior si nu o divulgam partilor terte. Aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul de la prelucrarea datelor de catre compania noastra. Cea mai simpla modalitate de a face acest lucru este dezabonarea. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea administrarii datelor personale dinaintea retragerii, bazata pe consimtamantul dumneavoastra anterior.

Durata, stergere
Newsletter-ul ProIDEA va este trimis de regula saptamanal, in functie de cantitatea articolelor, pana in momentul dezabonarii. Va puteti dezabona oricand, in fiecare newsletter gasiti link-ul Dezabonare. Odata ce v-ati dezabonat, adresa dumneavoastra de email va fi stearsa din baza noastra de date si nu veti mai primi newsletter-ul ProIDEA.

Opozitie
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra. Cea mai simpla modalitate de a face acest lucru este dezabonarea.

Restrictionare
Puteti cere restrictionarea prelucrarii datelor personale. In acest caz, adresa dumneavoastra de email nu va fi stearsa, va fi stocata in continuare, dar vom inceta trimiterea newsletter-ului ProIDEA catre aceasta adresa.

Rectificare
Daca adresa dumneavoastra de email s-a schimbat, dezabonati adresa veche si abonati-va cu adresa noua la newsletter-ul ProIDEA.

Dreptul de a depune o plangere
Puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere in cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra personale incalca Regulamentul general privind protectia datelor.

Date de contact, acces la date, portabilitatea datelor
Primim cu placere din partea dumneavoastra orice remarca, plangere, intrebare sau solicitare la datele noastre de contact. Puteti solicita sa fiti informat daca gestionam adresa dumneavoastra de email, de asemenea, ca datele gestionate sa fie puse la dispozitia dumneavoastra sau transmise unei parti terte.

Valabil de la data de 25 mai 2018

Produse mentionate in articol
Serviciu de informatii produse de constructii Proidea
 
Proidea baza de date cu produse si serviciu de stiri din constructii

Pe website-ul Proidea, producatorii si distribuitorii produselor de constructii transmit informatii despre produse, respectiv stiri vizitatorilor, in primul rand arhitectilor, inginerilor, executantilor si dezvoltatorilor.

Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...