proidea.ro catalog online de informatii produse

Convertizoare de frecventa Eaton DC1


2013. mai 10.

Solutii pentru actionari conventionale

DC1 este un convertizor de frecventa, compact de la Eaton. Simplu de montat si instalat, fiind ideal pentru ventilatoare, pompe si benzi transportoare. Pentru utilizarea lor in aplicatii mai solicitate se pot activa parametri si functionalitati suplimentare.

Adaptabilitate:
Convertizoarele de frecventa DC1 controleaza motoarele cu modul de comanda U/f. Pentru a permite, de asemenea, comanda motoarelor cu cuplu mare la turatii mici, cuplul poate fi crescut. Seria de convertizoare de frecventa DC1 poate actiona un motor la 150% sarcina nominala timp de 60 de secunde si la 175% timp de doua secunde. Un controler PI incorporat poate fi utilizat, permitand realizarea unei bucle de comanda, de exemplu, prin conectarea senzorilor pentru debit sau presiune la intrarea analogica de 0-10 V a aparatului.

Capabilitate de extindere/flexibilitate:
Toate modelele sunt dotate cu un afisor cu 7-digiti si o tastatura, disponibile optional cu un filtru EMC sau tranzistor de franare incorporat.

In cazul in care nivelul echipamentului de baza al convertizoarelor de frecventa variabile nu este suficient, acestea pot fi extinse cu usurinta cu module de extindere, de exemplu, cu module I/O suplimentare.

Aplicatii universale:
In plus fata de versiunea IP20 pana la 11kW, sunt disponibile variante cu un nivel ridicat al gradului de protectie (IP66) pana la 7,5 kW pentru aplicatii cu comanda de la distanta. Cu tensiuni de 115 V, 230 V si 400 V si aprobari CE, UL si c-Tick.

Convertizorul de frecventa DC1 este complet echipat pentru comunicatii, oferind o interfata CANopen si Modbus RTU la versiunea standard si modulul optional SWD pentru comunicatii SmartWire-DT.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre convertizorul Eaton DC1, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eaton Electric Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013696 , Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, B.B.T.P., Cladirea B2, et. 3, Sector 1
Telefon: +40 21 361 0909
Fax: +40 21 361 0900
E-mail:
Web: www.eaton-electric.ro
Web: http://powerquality.eaton.com/Romania/
Carmen Iordanescu
Director Vanzari +40 21 361 0909/115
   
   
   
   
Eaton Electric SRL este reprezentanta in Romania a Eaton’s Electrical Sector. Eaton este unul dintre liderii mondiali in solutii pentru managementul energiei. In domeniul electric, Eaton ofera produse si solutii de medie si joasa tensiune pentru distributia energiei, solutii moderne de automatizare si solutii pentru calitatea energiei. Intre brandurile apartinand Eaton se afla nume cunoscute precum Moeller, Holec, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.
Eaton Electric Romania ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si o serie de servicii complementare, cum ar fi consultanta tehnica sau asistenta tehnica in toate fazele unui proiect. In Romania, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapida a produselor catre clienti.
Denumiri marca: Eaton, Moeller, Holec
Alte stiri in categoria de produse Convertizor de frecventa, soft starter
Alte stiri in categoria de produse Distributie electrica de joasa tensiune
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  actionari  conventionale  Solutii  eaton  convertizor  convertizoare  frecventa