Convertizoare de frecventa Eaton DC1

Solutii pentru actionari conventionale

DC1 este un convertizor de frecventa, compact de la Eaton. Simplu de montat si instalat, fiind ideal pentru ventilatoare, pompe si benzi transportoare. Pentru utilizarea lor in aplicatii mai solicitate se pot activa parametri si functionalitati suplimentare.

Adaptabilitate:
Convertizoarele de frecventa DC1 controleaza motoarele cu modul de comanda U/f. Pentru a permite, de asemenea, comanda motoarelor cu cuplu mare la turatii mici, cuplul poate fi crescut. Seria de convertizoare de frecventa DC1 poate actiona un motor la 150% sarcina nominala timp de 60 de secunde si la 175% timp de doua secunde. Un controler PI incorporat poate fi utilizat, permitand realizarea unei bucle de comanda, de exemplu, prin conectarea senzorilor pentru debit sau presiune la intrarea analogica de 0-10 V a aparatului.

Capabilitate de extindere/flexibilitate:
Toate modelele sunt dotate cu un afisor cu 7-digiti si o tastatura, disponibile optional cu un filtru EMC sau tranzistor de franare incorporat.

In cazul in care nivelul echipamentului de baza al convertizoarelor de frecventa variabile nu este suficient, acestea pot fi extinse cu usurinta cu module de extindere, de exemplu, cu module I/O suplimentare.

Aplicatii universale:
In plus fata de versiunea IP20 pana la 11kW, sunt disponibile variante cu un nivel ridicat al gradului de protectie (IP66) pana la 7,5 kW pentru aplicatii cu comanda de la distanta. Cu tensiuni de 115 V, 230 V si 400 V si aprobari CE, UL si c-Tick.

Convertizorul de frecventa DC1 este complet echipat pentru comunicatii, oferind o interfata CANopen si Modbus RTU la versiunea standard si modulul optional SWD pentru comunicatii SmartWire-DT.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre convertizorul Eaton DC1, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eaton Electric Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Convertizor de frecventa Eaton DC1
 
Convertizor de frecventa Eaton DC1

Convertizor de frecventa, compact, simplu de montat si instalat, fiind ideal pentru ventilatoare, pompe si benzi transportoare. Pentru utilizarea lor in aplicatii mai solicitate se pot activa parametri si functionalitati suplimentare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Convertizor de frecventa, soft starter
Convertizor de frecventa, soft starter
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...