proidea.ro catalog online de informatii produse

Sisteme de distributie in bare capsulate de la Eaton


2012. august 13.

Bare capsulate Mempower din aluminiu si cupru adaptabile pentru orice aplicatie

Sistemele de distributie in bare capsulate de la Eaton Mempower reprezinta o solutie performanta, adaptabila la orice tip de instalatie. Testate in conformitate cu standardul IEC 60439-2, ele ofera 4 game, solutii pentru curenti de la 25 la 6300 A si dispun de o cuprinzatoare paleta de accesorii si cutii de derivatie.

Datorita designului deosebit, reprezinta o alternativa atractiva in raport cu utilizarea cablurilor. Proiectate sa asigure flexibilitate si usurinta in instalare. Utilizand bare capsulate nu mai este nevoie de canale pentru cabluri sau elemente complicate de conectare la capete.
Barele de 3m pot fi echipate cu cutii de derivatie conform necesitatilor. Barele pot fi din aluminiu sau cupru. Printr-un singur tronson vertical se elimina necesitatea traseelor separate de cabluri pentru fiecare etaj, in plus caracteristicile standard ale barelor Mempower se pot modifica pentru a corespunde aplicatiilor clientilor.
Datorita designului, sistemul poate fi usor reutilizat si asamblat in orice locatie intr-un timp foarte scurt, in timp ce unitatile de derivatie pot fi pozitionate in orice punct.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de distribusie Eaton Mempower, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eaton Electric Srl folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013696 , Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, B.B.T.P., Cladirea B2, et. 3, Sector 1
Telefon: +40 21 361 0909
Fax: +40 21 361 0900
E-mail:
Web: www.eaton-electric.ro
Web: http://powerquality.eaton.com/Romania/
Carmen Iordanescu
Director Vanzari +40 21 361 0909/115
   
   
   
   
Eaton Electric SRL este reprezentanta in Romania a Eaton’s Electrical Sector. Eaton este unul dintre liderii mondiali in solutii pentru managementul energiei. In domeniul electric, Eaton ofera produse si solutii de medie si joasa tensiune pentru distributia energiei, solutii moderne de automatizare si solutii pentru calitatea energiei. Intre brandurile apartinand Eaton se afla nume cunoscute precum Moeller, Holec, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.
Eaton Electric Romania ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si o serie de servicii complementare, cum ar fi consultanta tehnica sau asistenta tehnica in toate fazele unui proiect. In Romania, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapida a produselor catre clienti.
Denumiri marca: Eaton, Moeller, Holec
Alte stiri in categoria de produse Sistem de sine
Alte stiri in categoria de produse Distributie electrica de joasa tensiune
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  eaton  bare  capsulate  mempower  aluminiu  cupru  sisteme  distributie  aplicatie