Economisirea energiei si imbunatatirea climatul interior, optimizand procesul de inlocuire a filtrului Danfoss

Traductor de presiune PTU 025 este usor de montat pe carcasa convertizorului de frecventa FC 102

Traductor de presiune PTU 025 pentru convertizorul de frecventa FC 102
Traductor de presiune PTU 025 pentru convertizorul de frecventa FC 102


Stiati ca exista multe filtre in unitatile de gestionare a aerului (AHU) si in unitatile de acoperis (RTU) care sunt infundate, contribuind astfel la mentinerea unui climat interior neadecvat si la pierderi inutile de energie?

Stiati, de asemenea, ca puteti rezolva aceasta problema foarte usor, cu ajutorul dispozitivului VLT® Pressure Transmitter PTU 025, care transmite avertizari din timp prin functia de monitorizare a filtrului, fiind totodata usor de instalat?

Optimizati climatul interior
Imbunatatiti productivitatea personalului si bucurati-va de beneficiul de a avea angajati sau chiriasi multumiti. Prin asigurarea unui flux de aer curat si proaspat, veti mentine un mediu de lucru sanatos pentru performante optime in randul angajatilor.

Reduceti consumul de energie
Asigurati conformitatea cu clasa ErP si reduceti costurile de operare, inlocuind in mod corect filtrele infundate pentru a optimiza consumul de energie.

Inlocuiti filtrele la timp
Din cauza inlocuirii cu intarziere a filtrelor se pot produce pierderi mari de energie, deoarece ventilatoarele functioneaza cu filtre infundate. inlocuirea timpurie inseamna nevalorificarea potentialului oferit de durata de viata a filtrului.

Conectati dispozitivul VLT® Pressure Transmitter PTU 025 impreuna cu VLT® HVAC Drive FC 102 pentru a elimina aceste riscuri. Convertizorul de frecventa va emite o alarma care va va atentiona cand este momentul potrivit pentru inlocuirea filtrelor infundate.

Simplu de instalat
VLT® Pressure Transmitter este simplu si rapid de instalat, de pus in functiune si de utilizat. Evitati complexitatea la instalare si la integrarea in sistem, datorita simplitatii acestui design compact, conceput special pentru unitatile AHU si RTU, care functioneaza eficient atat in interior, cat si in exterior.

Comunicare fara probleme
Cand sunt combinate intr-o singura unitate, VLT® Pressure Transmitter si VLT® HVAC Drive furnizeaza informatii privind presiunea in filtru, pe care convertizorul de frecventa le gestioneaza in conformitate cu alarmele si parametrii de control predefiniti. Comunicarea cu reteaua conectata si cu sistemul de management al cladirilor (BMS) se realizeaza automat si fara probleme.

Conectarea electrica
Traductorul de presiune VLT® Pressure Transmitter PTU 025 se integreaza usor in convertizorul de frecventa VLT® HVAC Drive si este total compatibil cu IP55 si IP66. Este usor de montat pe carcasa VLT® HVAC Drive si pe convertizoarele de frecventa mai vechi.

Traductorul de presiune PTU 025 este usor de montat pe carcasa convertizorului de frecventa FC 102, asigurand un unghi de acces de 360° pentru stabilirea racordurilor optime ale tuburilor.

Traductor de presiune PTU 025 pentru convertizorul de frecventa FC 102
Traductor de presiune PTU 025 pentru convertizorul de frecventa FC 102In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre traductorul de presiune VLT® Pressure Transmitter PTU 025 sau despre convertizorului de frecventa FC 102, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Convertizor de frecventa Danfoss VLT® pentru aplicatii HVAC
 
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® pentru aplicatii HVAC

Robustul convertizor de frecventa VLT® pentru aplicatii HVAC este proiectat sa functioneze la randament maxim la temperaturi ambientale de pana la 50°C. La temperaturi mai ridicate, convertizorul va continua sa functioneze, insa cu performante reduse. Evaluarea automata permite functionarea cu capacitate redusa la temperaturi chiar si mai ridicate, pentru a mentine aplicatia HVAC functionala. Datorita mai multor functii de auto-protectie si monitorizare si designului mecanic extrem de rezistent, convertizorul de frecventa VLT® pentru aplicatii HVAC nu necesita intretinere, cu exceptia operatiunilor de curatare generala. Nu este necesara inlocuirea ventilatoarelor sau a condensatoarelor interne. Datorita dimensiunilor compacte, convertizorul de frecventa VLT® pentru aplicatii HVAC poate fi montat cu usurinta in interiorul unitatilor sau panourilor de control HVAC, reducand astfel costurile totale de montare si eliberand spatiu in partea posterioara a panoului pentru montarea altor dispozitive.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103
Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103
Conectare wireless la convertizorul de frecventa
Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103

Categorii

Convertizor de frecventa, soft starter
Convertizor de frecventa, soft starter
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...