Noul dispozitiv de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice

Conectarea sistemelor hidraulice cu cea mai buna performanta la sistemul de automatizare al cladirilor

NovoCon® S este un produs 4-in-1, potrivit pentru mai multe sisteme decat inainte, de la sistemele de automatizare ale cladirilor la sistemele hidraulice.

Noul dispozitiv de actionare digital NovoCon® S adauga incontinuu valoare pe durata de viata a unei cladiri, de la instalarea si punerea in functiune la optimizarea si mentinerea energiei. NovoCon® este creat special pentru a se potrivi produsului AB-QM PIBCV, lider pe piata, facand echilibrarea hidraulica automata si dinamica. Acest produs functioneaza ca un produs 4-in-1; ca dispozitiv de actionare digital, ca dispozitiv de comunicare prin magistrala, ca indicator de debit si ca instrument de inregistrare a datelor.

NovoCon® conecteaza sistemul de incalzire si de racire la sistemul de automatizare al cladirii prin fieldbus si permite niveluri avansate de control pentru o flexibilitate sporita, economie de timp la instalare si la punerea in functiune, date suplimentare despre cerintele pentru cladiri si alarme pentru diagnosticarea si remedierea problemelor de la distanta, de exemplu, capacitatea de a spala sute de vane printr-un clic de mouse. Combinatia dintre vana AB-QM si NovoCon® revolutioneaza sistemele hidraulice pentru cladiri, permitand automatizarea si verificarea la distanta a intregului proces prin fieldbus, economisind astfel timp si evitand erorile. Perspectivele pe piata sunt ridicate, in special datorita cererilor din ce in ce mai mari pentru informatiile despre cladiri si dorintei de a reduce costul total.

NovoCon® a primit o atentie deosebita la targul ISH din Frankfurt, Germania, prin prezentarile video care subliniaza potentialul produsului, beneficiile si posibilitatile sale inerente.

Date despre NovoCon® S:
  • Un dispozitiv de actionare multifunctional, de inalta precizie, destinat utilizarii cu AB-QM DN 10-32
  • Permite automatizarea sistemelor hidraulice prin fieldbus
  • Detecteaza problemele de circuite si blocajele vanelor
  • Functii de inregistrare a datelor (de la sfarsitul anului 2015)
  • Indicarea debitului pentru valorile de referinta pentru energie
  • Disponibil pe anumite piete pana la sfarsitul lunii iulie; GE, NL, PL, TR, BR, UK, RU
  • Disponibil in lume pana la sfarsitul anului 2015.
Vizionati filmul si prezentarea video NovoCon® pentru a explora avantajele unice ale dispozitivului de actionare:


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre dispozitivul de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl - Segmentul Incalzire, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Dispozitiv de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice
 
Dispozitiv de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice

NovoCon® este creat special pentru a se potrivi produsului AB-QM PIBCV, facand echilibrarea hidraulica automata si dinamica. Acest produs functioneaza ca un produs 4-in-1; ca dispozitiv de actionare digital, ca dispozitiv de comunicare prin magistrala, ca indicator de debit si ca instrument de inregistrare a datelor. NovoCon® conecteaza sistemul de incalzire si de racire la sistemul de automatizare al cladirii prin fieldbus si permite niveluri avansate de control pentru o flexibilitate sporita, economie de timp la instalare si la punerea in functiune, date suplimentare despre cerintele pentru cladiri si alarme pentru diagnosticarea si remedierea problemelor de la distanta, de exemplu, capacitatea de a spala sute de vane printr-un clic de mouse. Combinatia dintre vana AB-QM si NovoCon® revolutioneaza sistemele hidraulice pentru cladiri, permitand automatizarea si verificarea la distanta a intregului proces prin fieldbus, economisind astfel timp si evitand erorile. Perspectivele pe piata sunt ridicate, in special datorita cererilor din ce in ce mai mari pentru informatiile despre cladiri si dorintei de a reduce costul total.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de control pompa
Sistem de control pompa
Pompa de suprapresiune
Pompa de suprapresiune
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Pompa, mixer
Pompa, mixer

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...