Noul si imbunatatitul VLT® AutomationDrive ofera o performanta remarcabila

Modular si adaptabil, VLT® AutomationDrive se potriveste oricarui mediu de instalare

Ales pentru versatilitatea sa, respectat pentru fiabilitatea sa, VLT AutomationDrive ofera o performanta incredibila de aproape o jumatate de secol. Dar, acum este mai robust si mai inteligent decat a fost vreodata.

Construit sa reziste
Modular si adaptabil, VLT® AutomationDrive se potriveste oricarui mediu de instalare. Dispunand de carcase extrem de compacte - noua generatie D si E, si o gama mai mare de temperaturi de functionare, de la -25°C la + 50°C (-13°F pana la +122°F) - fara reducerea puterii disponibile, aceasta unitate robusta functioneaza eficient si fiabil chiar si cu aplicatiile care necesita mai mult efort si in cele mai dificile medii. In plus, cu o gama completa de convertizoare de frecventa cu alimentare la 690 V, optiuni pentru rigidizare si carcase de protectie de inalta calitate, fac ca si cele mai dificile aplicatii din industria chimica si maritima sa fie deservite de VLT® AutomationDrive.
Un produs inovator
VLT® AutomationDrive dispune de imbunatatiri hardware si software care maximizeaza performanta si ofera un nivel de flexibilitate a aplicatiilor care va stimula afacerea. Controlerul de miscare integrat (IMC) ofera o functionalitate avansata pentru a efectua pozitionarea sau sincronizarea cu precizie ridicata utilizand motoare asincrone sau sincrone cu magneti permanenti -PM, cu sau fara conexiune encoder. IMC nu numai ca reduce costurile atunci cand aplicatia nu necesita performanta dinamica a unui convertizor servo - cum ar fi mesele rotative, masinariile de taiat si de ambalat - dar economiseste si timp datorita procesului de punere in functiune rapid, care nu necesita programare avansata.

In plus, optiunile Motion Control reprezinta o modalitate de a inlocui comenzile mecanice cu solutii electronice inteligente, care economisesc energia si au ca rezultat procese fiabile si de inalta calitate, care sporesc productivitatea si performanta. Cu aceste optiuni, este posibil sa se adauge controlul electronic cu cama, cu VLT® Motion Control Option MCO 305, pentru a se reduce costurile cu sistemul si intretinerea sa sau pentru a se mari capacitatea aplicatiilor, cum ar fi paletizarea, cu ajutorul VLT® Synchronizing Controller MCO 350. Indiferent de necesitati, folosind aceste optiuni cu VLT® AutomationDrive se va obtine control sporit si eficienta operationala maxima pentru rentabilitatea investitiei.

Daca siguranta este preocuparea principala, VLT® AutomationDrive ofera, de asemenea, numeroase optiuni pentru a adapta convertizorul de frecventa pentru indeplinirea nevoilor de siguranta in functionare. De la setarea standard Safe Torque Off (PL d, SIL 2) la optiunile VLT® Safety Option MCB 150 si MCB 151, care includ mai multe optiuni de siguranta a vitezei, cum ar fi viteza limitata sigura (SLS) sau adaugarea PROFIsafe cu VLT® Safety Option MCB 152, exista mai multe modalitati de a raspunde nevoilor de siguranta in functionare. De asemenea, am modificat interfata de siguranta prin adaugarea instructiunilor vizuale din cadrul VLT® Motion Control Tool MCT 10, care asigura atat o conexiune fara defectiuni, cat si transferul corect al parametrilor de la PC la unitate. MCT 10 ofera, de asemenea, un diagnostic usor si crearea unui raport dinamic de punere in functiune necesar pentru testele de acceptare a sigurantei.Un viitor mai sigur
Fabricile inteligente se afla in centrul Industry 4.0. VLT® AutomationDrive a fost proiectat cu inteligenta incorporata pentru a se incadra in acest nou standard. El beneficiaza de toate avantajele oferite de noua epoca digitala:
  • configurarea bazata pe web, EDI, gestionarea transparenta a comenzilor
  • documentatia personalizata care depinde de aplicatia utilizatorului
  • design de inalta calitate si durabilitate prin functii de protectie incorporate
  • independenta si adaptabilitatea motorului si a sistemului
  • inteligenta incorporata (de exemplu, controler de miscare integrat, functii specifice de pompare etc.) si siguranta functionala
  • interfata cu date stocate in cloud (de exemplu, Danfoss ecoSmart™).
Ca in cazul tuturor convertizoarelor Danfoss, exista posibilitatea de a alege combinatia perfecta dintre tehnologiile de motor si protocoalele de comunicatie cu VLT® AutomationDrive. Toate tehnologiile standard de motoare electrice - asincron, magneti permanenti (IPM si SPM), reluctanta sincrona si reluctanta sincrona asistata de magneti permanenti - va ajuta sa va asigurati ca, indiferent de aplicatie, aceasta va satisface complet cerintele si optimizeaza procesele pe parcursul intregului ciclu de viata.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre convertizorul de frecventa VLT® AutomationDrive, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AutomationDrive FC 300
 
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AutomationDrive FC 300

Proiectat pentru controlul vitezei variabile al tuturor motoarelor asincrone si cu magneti permanenti, pentru orice utilaj industrial sau linie de productie, un convertizor de frecventa VLT® AutomationDrive isi ajuta proprietarul la economisirea energiei, cresterea flexibilitatii si optimizarea proceselor. Construit pe un concept de design modular si flexibil, convertizorul de frecventa AutomationDrive este prevazut cu caracteristici standard specifice inca de la inceput. Prin intermediul optiunilor plug-and-play, la acestea se pot adauga functii suplimentare, controlul pozitionarii, magistrale de comunicatie, functii de siguranta precum STO, SS1, SLS, SMS si SSM, protectia motorului si multe altele. VLT® AutomationDrive sunt prezente consacrate in toate mediile industriale si tensiunile de retea, inclusiv de 690 V. Carcasele sunt disponibile pana la clasa de protectie IP 66 (in functie de model), iar bobinele de c.c. integrate si filtrele RFI existente la toate modelele protejeaza instalatiile, minimizand distorsiunea armonica si interferentele electromagnetice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103
Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103
Conectare wireless la convertizorul de frecventa
Panoul VLT® Wireless Communication Panel LCP 103

Categorii

Convertizor de frecventa, soft starter
Convertizor de frecventa, soft starter
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...