Placi termoizolante Creatherm pentru izolare termica peste capriori

Creatherm destinat renovarilor si Creatherm Plus constructiilor noi

La construirea, renovarea caselor familiale, cladirilor publice, calitatea partilor invizibile - de exemplu cea a materialelor termoizolante montate sub acoperis - este cel putin la fel de importanta, ca si aspectul. Este un caz fericit, daca aspectul estetic - chiar si in cazul acoperisului - se intalneste cu exigenta fata de economia de energie, calitatea profesionala, respectiv durata lunga de viata. Pentru satisfacerea acestor cerinte Creaton ofera, pe langa materialele sale pentru invelirea acoperisurilor, o gama larga de produse termoizolante Creatherm in scopul izolatiei termice peste capriorilor.

Materialul de baza poliuretan (PIR) al produselor termoizolante Creatherm se distinge printre materialele de izolatie termica cunoscute astazi prin caracteristici termoizolante excelente:
λ (coeficient de transfer termic) = 0,022 W/mK.

Chiar si cu trecerea timpului este rezistent la intemperii, nedeformabil, astfel merita sa fie in fruntea materialelor termoizolante moderne.

Din punct de vedere al fizicii constructiilor, termoizolarea peste capriori este metoda cea mai buna, deoarece elementele termoizolante sunt montate pe intregul acoperis in mod continuu, ca o sapca protectoare. Avantajul mare al termoizolarii astfel montate consta in eliminarea efectului de punte termica al capriorilor. Lemnul are un coeficient de izolatie termica de zece ori mai slaba, decat cel al izolatiei termice a spumei PIR Creatherm. Izolatia termica asezata "numai" intre capriori poate cauza o pierde termica de 40-50% prin acoperis.

Prin montarea placilor PIR peste capriori, pe acoperis se realizeaza un strat termoizolant fara intreruperi, continuu, omogen, fara punti termice, cu un strat mai subtire decat la materialele utilizate pana in prezent. Omogenitatea stratului termoizolant este marita si mai mult prin formarea marginilor placilor cu nut si feder, care asigura ajustare rapida, fara goluri si economica. In timpul confectionarii placilor ambele laturi sunt prevazute cu caseraj, respectiv cu combinatia caserarilor in vederea asigurarii calitatii si mai bune si indeplinirii cerintelor speciale, iar unificarea fazelor de montare reduce cheltuielile de constructie si asigura un acoperis perfect.
Renovari cu Creatherm
Creaton pentru renovari varianta Creatherm, special dezvoltata pentru aceste activitati. Datorita caserarii speciale placile permit migratia umezelii existente in izolatia termica dintre si in capriori. Solutia consta de asemenea in montarea placilor in planul exterior, deci toate fazele activitatii se desfasoara in planul exterior, care, dincolo de cresterea eficientei izolatiei termice, are si multe alte avantaje.

Datorita parametrilor de rezistenta, placile Creatherm permit montarea lor directa pe capriori, fara rezemare (nu este necesara latuirea sau acoperirea cu scandura a suprafetei).

Fazele activitatii nu implica demontarea spatiului intern, astfel mansarda poate fi utilizata pe tot timpul lucrarilor.

In cazul renovarii prin montarea placilor PIR de 5 cm grosime, necesitatea de energie a incalzirii poate fi redusa chiar la jumatate.

Caracteristici Creatherm:
 • prezinta caracteristici permeabile datorita caserarii cu fibre de sticla pe ambele parti
 • excelent aplicabil la renovari
 • are caracteristici termoizolante remarcabile
 • este utilizat la confectionarea izolatiei termice care acopera in mod uniform intreaga suprafata a acoperisului
 • racordul dintre elemente fara punte termica este asigurat de canelura perimetriala a muchiilor cu nut si feder
 • folia de acoperire antiderapanta, durabila, permeabila la aburi, cu suprapunere si banda autoadeziva in partea superioara, are caracteristici termoizolante excelente chiar si in strat subtire
 • este usor montabil datorita placilor mari si straturilor asociate
 • durabil si nedeformabil.
Pentru constructii noi cu Creatherm Plus
Pe ambele fete ale placilor Creatherm Plus se gaseste caserare din folie de aluminiu (strat asociat), care iarna retine undele termice care vor sa paraseasca spatiul intern, iar vara reflecta razele soarelui. Pe langa parametrii tehnici excelenti, materialul termoizolant din poliuretan ofera si avantaje estetice. In cazul izolatiei termice in afara capriorilor, structura interna vizibila nu trebuie ascunsa dupa izolatie termica, ci se poate prezenta in frumusetea si naturaletea ei, formand astfel suprafete unice, variabile.

Gama de produse Creatherm asigura o solutie termoizolanta corespunzatoare atat vara, cat si iarna, care se adapteaza la toate solicitarile, formand un invelis in jurul acoperisului.

Dintre spumele rigide termoizolante, PIR are parametrii de izolatie termica printre cei mai buni, oferind astfel noi posibilitati pentru industria de constructii. Se poate afirma, ca spuma poliuretanica este deja materialul viitorului, care, prin raspandirea solicitarilor energetice de nivelul caselor pasive, devine produsul determinant al pietei materialelor cu izolatie termica.

Caracteristici Creatherm Plus:
 • caserarea foliei de aluminiu pe ambele fete este avantajoasa pentru termoizolatia optima pentru perioada de iarna si de vara
 • are caracteristici termoizolante excelente
 • este utilizat la confectionarea izolatiei termice care acopera in mod uniform intreaga suprafata a acoperisului
 • racordul dintre elemente este asigurat de canelura perimetriala a muchiilor cu nut si feder
 • folia de acoperire antiderapanta, durabila, permeabila la aburi, cu suprapunere si banda autoadeziva in partea superioara, are caracteristici termoizolante excelente chiar si in strat subtire
 • este usor montabil datorita placilor mari si straturilor asociate
 • durabil si nedeformabil.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placile termoizolante Creatherm pentru izolare termica peste capriori, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Creaton South-East Europe, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Placi termoizolante Creatherm pentru izolare termica peste capriori
 
Placi termoizolante CreaTherm pentru izolare termica peste capriori

Creaton pentru renovari varianta Creatherm, special dezvoltata pentru aceste activitati. Datorita caserarii speciale placile permit migratia umezelii existente in izolatia termica dintre si in capriori. Solutia consta de asemenea in montarea placilor in planul exterior, deci toate fazele activitatii se desfasoara in planul exterior, care, dincolo de cresterea eficientei izolatiei termice, are si multe alte avantaje. Datorita parametrilor de rezistenta, placile Creatherm permit montarea lor directa pe capriori, fara rezemare. Pe ambele fete ale placilor Creatherm Plus se gaseste caserare din folie de aluminiu, care iarna retine undele termice care vor sa paraseasca spatiul intern, iar vara reflecta razele soarelui. Pe langa parametrii tehnici excelenti, materialul termoizolant din poliuretan ofera si avantaje estetice. In cazul izolatiei termice in afara capriorilor, structura interna vizibila nu trebuie ascunsa dupa izolatie termica, ci se poate prezenta in frumusetea si naturaletea ei, formand astfel suprafete unice, variabile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Sistem de termoizolatie
Sistem de termoizolatie
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...