Materialul pentru fatada ventilata Equitone [linea], acum este disponibil si pe alb - Equitone [linea] LT 90

Ajuta la reducerea costurilor de intretinere si imbunatatesc izolarea fonica

Incepand cu anul 2018, materialul pentru fatada ventilata Equitone [linea] este disponibil si pe alb, Equitone [linea] LT 90.
Equitone [linea] este un material tridimensional pentru fatade, colorat in masa, ce creeaza un joc de lumini si umbre. Afiseaza o suprafata liniara ce evidentiaza textura interioara a fibrocimentului. Schimbarea unghiului luminii ofera fatadei un aspect diferit in fiecare moment al zilei. Materialul se fabrica in paneluri de mari dimensiuni si poate fi transformat in orice alta marime sau forma atat in atelier, cat si pe santier. Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, Equitone [linea] garanteaza detalii clare si un aspect monolitic. Pentru Equitone [linea] exista atat optiuni de instalare vizibile, cat si invizibile.
Panourile Equitone sunt materiale sustenabile pentru fatade din fibrociment rafinate, usoare, simple de instalat si practic nu necesita intretinere. Fiecare panel este unic, subliniind textura naturala, netratata a materialului de baza din fibrociment, oferind nenumarate posibilitati de design. Materialele de ultima generatie sunt colorate in masa, flexibile, rezistente si usoare si pot fi perforate sau gravate pentru efecte estetice impresionante. Panourile Equitone sunt durabile, cu un aspect vizual placut, care pe langa faptul ca au o contributie estetica, ele se comporta bine in conditii de vreme diferite si ajuta la reducerea costurilor de intretinere si imbunatatesc izolarea fonica.
"We don’t mention a building is white, it’s the obvious response, it’s like a car has 4 wheels." Architect Manuel Aires MateusIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre materialul pentru fatada ventilata Equitone [linea], faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Creaton South-East Europe - Divizia Equitone, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Materiale pentru fatada ventilata Equitone - [tectiva]
 
Materiale pentru fatada ventilata Equitone

Materialele pentru fatade ventilate Equitone ofera o flexibilitate de neegalat in materie de design. Fibrocimentul are o culoare autentica, aceeasi in toata masa sa, ceea ce inseamna ca suprafata arata textura si culoarea intrinseca a materialului eternit din interior. Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, aceste materiale de culoarea miezului de fibrociment pot fi transformate in detalii clare, monolitice de fatada.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Placaj din ardezie sau fibrociment
Placaj din ardezie sau fibrociment
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...