proidea.ro catalog online de informatii produse

Mortar de zidarie termoizolant EVO MZT


2019. iulie 22.

Efect termoizolant, ultrausor, randament ridicat, clasa M5

Mortar de zidarie termoizolant EVO MZT

Compozitie
Pulbere de culoare gri, pe baza de liant hidraulic, perlit si adaosuri din rasini sintetice.

Mod de lucru
Se toarna continutul unui sac in circa 15 litri de apa curata si se amesteca cu ajutorul unui mixer electric pana se obtine un amestec omogen, fara aglomerari. Dupa un repaus de circa 5 minute se reamesteca. Amestecarea se poate realiza si in malaxor cu cadere libera, betoniera (timp de amestecare 3-5 minute), respectand cantitatea de apa pentru un sac. Totdeauna se adauga intai apa de amestec si apoi tot continutul sacului de mortar. Mortarul astfel obtinut se aplica, dupa tehnologia clasica, cu mistrie si cancioc, pe elementele de zidarie, in strat uniform de cca. 10 mm grosime. In cazul temperaturilor ridicate zidariile se protejeaza impotriva uscarii rapide.

Recomandari
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a elementelor de zidarie de la +5°C pana la +30°C. Temperaturile nu trebuie sa scada sub +5°C pe timpul intaririi mortarului. Mortarul proaspat se va utiliza in decurs de 1-2 ore, in functie de conditiile atmosferice. Nu se aplica pe elemente de zidarie inghetate, excesiv de calde sau pe timp de ploaie. Produsul EVO-MZT nu se amesteca cu alte materiale. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Utilizare
Se utilizeaza in special la realizarea zidariilor din caramida cu efcienta termica ridicata, pentru pereti portanti, de inchidere si de compartimentare.

Conformitate
Standard de produs SR EN 998-2:2016.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400117 Cluj, Cluj Napoca, Calea Dorobantilor nr. 48, Cladirea Silver Business Center, Etaj 1
Telefon: +40 36 471 1030
Fax: +40 26 470 4050
E-mail:
Web: www.cemacon.ro
Ioana Cozmescu  
specialist marketing  
   
   
   
Infiintata in 1969 la Zalau, CEMACON S.A. are 50 de ani de experienta in realizarea de materiale de constructii. Compania si-a concentrat atentia pe obtinerea unei retete optime de fabricare a blocurilor ceramice, iar in prezent opereaza trei linii de productie automatizate, printre care cea mai moderna si mai mare capacitate de productie din Romania cu produse inovatoare, care aduc plus-valoare utilizatorilor, obtinute la costuri de productie foarte competitive.
Denumiri marca: Cemacon
Cuvinte cheie:  mortar  cemacon  cemacom  zidarie  termoizolant  termizolare  termoizolator  termoizolatoare  evo  mzt  ultra  usor  cemaco  cemaconsa