Bosch introduce in Romania un portofoliu complet de echipamente de supraveghere High Definition

Incepand cu luna ianuarie 2011, apare un portofoliu complet de echipamente de supraveghere HD

Divizia de Sisteme de securitate din cadrul firmei Robert Bosch Srl anunta faptul ca ofera, incepand cu luna ianuarie 2011, un portofoliu complet de echipamente de supraveghere high definition. Astfel, Bosch pune la dispozitia clientilor sai camere video HD (Dinion HD, IP200 HD si Autodome Junior HD), unitati de stocare cu interfata de retea IP (DLA1200 si DLA1400), monitoare HD (cu diagonala de 26 inch sau 42 inch) si aplicatii de management al sistemelor de supraveghere (BVMA sau BRS).

Cu experienta de peste 90 de ani pe piata sistemelor de securitate, Bosch ofera solutii de calitate, usor de utilizat pentru orice tip de aplicatie. Odata cu introducerea portofoliului complet de echipamente de supraveghere video HD, Bosch raspunde cererii tot mai mari de produse HD de pe piata de sisteme IP de securitate si ridica nivelul calitatii imaginilor captate de camerele de supraveghere. Astfel, avand imagini mai detaliate, utilizatorii sistemelor de securitate pot distinge, cu o acuratete mai mare, diverse elemente din imaginile preluate, precum chipuri omenesti.
“Consideram ca acum este momentul ideal pentru a introduce pe piata de securitate din Romania solutii complete HD, de la captarea imaginilor HD, pana la urmarirea, stocarea si managementul lor” sustine Bogdan Alexandru, directorul Diviziei de Sisteme de securitate, din cadrul Robert Bosch Srl. “Toate produsele din portofoliul nostru sunt create special pentru a reda imagini HD de inalta calitate. Ele au caracteristici de ultima ora, precum compresie video H.264 sau software cu operare intuitiva, care este astfel foarte usor de folosit chiar si de consumatorul final. Mai mult, echipamentele sunt conforme cu prevederile ONVIF si format al imaginii 16:9, specific HD’’ a concis Alexandru Bogdan.

Compresia H.264, implementata in toate echipamentele HD de la Bosch, asigura imagini la calitate “broadcast”, deci cursive si clare, cu economisirea spatiului de stocare cu pana la 50% fata de MPEG-4. Fiecare detaliu al imaginii este surprins fara a compromite numarul cadrelor pe secunda – o caracteristica importanta pentru recunoasterea cu acuratete a obiectelor, ajutand astfel la identificarea persoanelor supravegheate. Solutiile flexibile de inregistrare de la Bosch permit extinderea cu echipamente HD a sistemelor standard deja existente, care nu sunt la nivel HD.

Deoarece toate produsele Bosch sunt conforme cu ONVIF, ele se pot integra usor in sistemele mixte, putand fi combinate cu solutii de securitate oferite de alte firme de securitate. Mai mult, Bosch ofera pachete de software usor de utilizat, care permit concomitent vizualizarea si managementul imaginilor HD si a celor standard. Acest lucru usureaza modul de utilizare a sistemului, lucru care vine in intampinarea companiilor de monitorizare si permite proiectantilor de sisteme de securitate sa adapteze gradul de definitie al imaginilor in functie de cerintele fiecarei locatii. Functiile inteligente oferite prin Bosch IVA (Intelligent Video Analysis) includ alarmare automata in caz de activitate suspecta in cadrul spatiului supravegheat si cautarea anumitor elemente sau evenimente din cadrul inregistrarilor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre echipamentele de supraveghere HD Bosch, faceti clic pe pozele produselor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret, catalog ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Robert Bosch Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Monitor Bosch Professional Large Full HD LCD
 
Monitor Bosch Professional Large Full HD LCD

Monitoarele Bosch Professional Large Full HD LCD au o rezolutie 1080p Full HD, sunt monitoare color ideale pentru vizionarea video-urilor analoage, digital video recorders (DVRs), si cu aplicatii PC. Monitoarele prezinta un ecran color LCD, plat, disponibil pentru cadre de 26-inch sau 42-inch.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Monitor
Monitor
Camera, adaptor de camera
Camera, adaptor de camera
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...