Placi din poliuretan rigid BACHL

Placi din poliuretan rigid BACHL

Termoizolatii de calitate pentru acoperisuri

Sucursala din Romania a grupului Karl Bachl GmbH & CO, ofera clientilor sai produse cu proprietati deosebite pentru termoizolatia cladirilor, cum ar fi placile din poliuretan rigid (PIR) si Vacuboard, panou de izolare termica creat prin tehnologia de vacuumare avand un nucleu microporos cu structura amorfa de siliciu inglobata intr-un sistem etans de protectie tip ALU multistrat.

Placile din poliuretan rigid BACHL PIR ALU ofera un confort termic excelent chiar si in grosimi de strat reduse. Parametrii de izolatie termica ai poliuretanului (PIR) (conductivitate termica λ = 0,022 W/mK) se datoreaza pentanului incapsulat (λ = 0,013 W/mK) din interiorul celulelor, care este un izolator termic de doua ori mai bun decat aerul. Nu este o coincidenta faptul ca in ariile de utilizare unde izolatia termica este deosebit de importanta, cum ar fi fabricatia aparatelor de refrigerare, poliuretanul este utilizat aproape exclusiv. BACHL PIR are unul dintre cei mai buni parametri de izolare termica a spumelor rigide folosite pentru termoizolatii, oferind astfel o noua oportunitate pentru industria constructiilor.

Placi din poliuretan rigid BACHL - Detaliu tehnic
Placi din poliuretan rigid BACHL - Detaliu tehnic

O alta proprietate foarte importanta a placilor de poliuretan este pastrarea caracteristicilor pe toata durata de viata a cladirii. Conform ultimelor studii, s-a demonstrat ca rezistenta termica a cladirilor scade in fiecare an din cauza faptului ca materialele termoizolatoare uzuale absorb umezeala si izolarea termica nu mai este la nivelul initial.

Poliuretanul este inofensiv din punct de vedere biologic si fiziologic (material termoizolant folosit in incinte frigorifice alimentare), iar unitatile de productie Bachl tin cont de toate reglementarile europene pentru protectia mediului inconjurator utilizand tehnologie fara FCKW, coeficient ODP (potential de diminuare a stratului de ozon): 0.

Placile termoizolante din poliuretan BACHL PIR sunt rezistente la acizi, baze, paraziti, rozatoare, mucegaiuri si bacterii. Putem spune ca poliuretanul este produsul viitorului, odata cu raspandirea asteptarilor de eficienta energetica la nivelul casei pasive, poate deveni un produs de baza pe piata izolatiei termice.

Placi din poliuretan rigid BACHL
Placi din poliuretan rigid BACHL

Produse mentionate in articol
Placi termoizolante rigide din poliuretan (PIR) BACHL tecta-PUR® 022 Placi termoizolante rigide din poliuretan BACHL PIR ALU Placi termoizolante rigide din poliuretan (PIR) BACHL tecta-PUR® HD-plus Placi termoizolante rigide din poliuretan BACHL PIR MV
 
Placi termoizolante din poliuretan BACHL PIR
5 produse

Placi termoizolante rigide din poliuretan (PIR), acoperite ambele fete cu fibra de sticla sau cu o folie compozita de aluminiu, aplicata pe spuma termoizolanta in procesul de fabricare si sunt destinate acoperisurilor inclinate.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...