proidea.ro catalog online de informatii produse

Supravegheati locuinta cu ajutorul noilor kituri CCTV Yale Smart Home


2019. ianuarie 15.

Cu aceasta noua gama, puteti face totul cu atingerea unui singur buton

Specialistul in securitate Yale a lansat o gama noua de kituri CCTV, proiectate pentru a va ajuta sa verificati de la distanta locuinta dumneavoastra, folosind un smartphone sau tableta. Acestea sunt disponibile in kituri cu doua sau patru camere si DVR/NVR, sau o singura camera tip WiFi, cu sau fara cablu, in functie de nevoile dumneavoastra.

Kit camere de supraveghere CCTV Yale Smart Home

Cu aceasta noua gama, puteti face totul cu atingerea unui singur buton!
Folosind aplicatia mobila Yale View, puteti vedea imagini live HD de la camera CCTV direct pe smartphone sau tableta, dar si imagini deja inregistrate, cu functia playback. Puteti sta linistit si sa activati optiunea de a primi notificari pe e-mail sau direct din aplicatie atunci cand camerele detecteaza miscare.

Kit camere de supraveghere CCTV Yale Smart Home

Noile camere CCTV Yale Smart Home au fost create in spiritul designului caracteristic marcii Yale, moderne, robuste si usor de utilizat.

DVR-ul/NVR-ul au functii inteligente de detectare a miscarii, precum setarea unei zone predeterminate de supraveghere si inregistrarea unor evenimente in cadrul acesteia ca Intrus, Obiect Abandonat, Obiect Lipsa, care ii permit utilizatorului sa inteleaga mai bine evenimentul detectat. Camerele pot monitoriza atat interiorul unei locuinte, dar si exteriorul acesteia, de exemplu un garaj sau gradina, cu sau fara cabluri, fiind rezistente la intemperii.

Fiecare camera inregistreaza imagini tip HD1080 sau 4MP (pentru camera WiFi exterioara) si au un zoom digital 16x, pentru o vizualizare mai precisa. Camerele pot inregistra imagini atat in timpul zilei cat si noaptea pana la 30m, pentru o monitorizare de 24h.

Kit camere de supraveghere CCTV Yale Smart Home

Yale crede ca securitatea este cheia, astfel ca si aceste sisteme CCTV sunt securizate cu parola pentru a nu fi expuse.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre kitul de camere de supraveghere CCTV Yale Smart Home, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ASSA ABLOY Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-062202 sector 6, Bucuresti, b-dul. Preciziei nr.5
Telefon: +40 21 316 0121
Fax: +40 21 316 0120
E-mail:
Web: www.assaabloy.ro
Web: www.yalelock.ro
Informatii
   
   
   
   
   
ASSA ABLOY este lider mondial in domeniul solutiilor de inchidere si deschidere a usilor, dedicat satisfacerii cerintelor de securitate, siguranta si confort ale utilizatorilor finali. ASSA ABLOY este reprezentata in toata lumea, pe piete mature si in crestere, avand pozitia de lider in Europa, America de Nord si in Australia. In procesul de crestere rapida a sigurantei electromecanice Grupul are pozitia de lider in controlul accesului, tehnologii de identificare, usi automate si siguranta hoteliera. De la fondare, in 1994, ASSA ABLOY a crescut de la o companie regionala la un grup international ce are 46000 de angajati si vanzari anuale de 7.3 miliarde euro. ASSA ABLOY ofera cea mai completa gama de solutii de inchidere si deschidere a usilor decat orice alta companie din piata.
Denumiri marca: URBIS, YALE, MUL-T-LOCK, ABLOY, TESA, HID, EFFEFF, MUL-T-LOCK, Mauer
Stire
Aplicatia Yale Smart Living Home
2018.07.12    
Alte stiri in categoria de produse Camera, adaptor de camera
Alte stiri in categoria de produse Automatizare cladiri, sistem de securitate
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  assa  abloz  camera  camere  sistem  kit  kituri  cctv  cc  tv  yale  view  smart  home  supraveghere  siguranta  live  telefon  tableta