Armaturi Resideo Braukmann pentru apa potabila

Armaturi Resideo Braukmann fara plumb

Elemente cheie de infrastructura necesare locuintei pentru siguranta si tratarea apei

Furnizorul mondial de solutii de confort si securitate pentru cladirile rezidentiale Resideo Technologies, Inc. a reintrodus incepand din 2020 brandul Braukmann pentru gama de produse hidraulice din portofoliul premium. Primele produse reintroduse pe piata cu numele Braukmann au fost cele pentru apa potabila, respectiv reductoarele de presiune si filtrele de apa.

Resideo a achizitionat compania Braukmann in anul 1980 de la fondatorul acesteia, devenind, dupa o activitate de peste 75 de ani pe piata europeana a armaturilor pentru retelele de apa, foarte cunoscuta pentru fiabilitatea produselor. Astazi, aceste echipamente sunt prezente in peste 18 milioane de gospodarii, beneficiind de increderea acordata de peste 100.000 de instalatori. Resideo continua sa inoveze introducand in oferta pentru domeniul rezidential si armaturile fara plumb. Cu acelasi nivel de fiabilitate si eficienta, noile produse contribuie activ la protectia mediului.

Armaturile Resideo Braukmann

Armaturi Resideo Braukmann fara plumb
Armaturi Resideo Braukmann fara plumb

Reductor de presiune D06F - pentru controlul garantat al presiunii apei

Reductorul de presiune D06F protejeaza sistemele de alimentare cu apa a cladirilor impotriva suprapresiunii din instalatii. Optimizarea si echilibrarea fluctuatiilor presiunii de admisie previne aparitia defectiunilor, de exemplu in cazul cresterii presiunii de alimentare cu apa in sistemele vechi.
Armaturi Resideo Braukmann fara plumb
Armaturi Resideo Braukmann fara plumb

Flexibilitate
Reductorul de presiune D06F poate fi utilizat la presiuni ridicate sau reduse si in aplicatii industriale. Reducerea presiunii poate fi centralizata sau pe sectiuni individuale.

Calitate
Instalarea usoara pe conducte si utilizarea de materiale adecvate in functie de aplicatie, fac ca reductorul de presiune D06F sa fie extrem de fiabil si sigur:

  • Nu este sensibil la impuritati datorita filtrului incorporat si traseului de debit optimizat din jurul discului reductorului de presiune
  • Rezistent la coroziune – realizat din alama rezistenta la dezincare si prevazut cu arc amplasat in afara debitului
  • Rezistent la depuneri sau defectiuni cauzate de perforarea scaunului vanei, deoarece este realizat din material sintetic de calitate superioara
  • Structura si rezistenta la zgomot testate conform standardelor germane DVGW si a standardelor WRc din Marea Britanie.

Filtre si combinatii de filtre - principiul simplu pentru apa potabila

Armaturi Resideo Braukmann fara plumb
Armaturi Resideo Braukmann fara plumb
Filtrele Braukmann cu sistem brevetat de spalare inversa asigura o calitate maxima a apei. Particulele de impuritati si corpurile straine sunt filtrate in mod corespunzator printr-un filtru cu sita din inox. Acest lucru previne coroziunea conductelor si asigura functionarea corecta a accesoriilor la nivelul intregului sistem al cladirii.

In plus, combinatiile de filtre Braukmann sunt echipate cu un reductor de presiune. Calitatea superioara si metoda de functionare pe baza de costuri reduse economisesc bani si spatiu. De asemenea, acestea asigura apa pura si o presiune controlata in cadrul sistemului din cladire.

Filtre MiniPlus-FK si MiniPlus-FF - filtrele pe care va puteti baza

Combinatia de filtre MiniPlus-FK si filtrul fin MiniPlus-FF garanteaza alimentarea cu apa curata a cladirilor rezidentiale. Acestea pot fi utilizate, in limita specificatiilor, si in aplicatii comerciale si industriale. Combinatia puternica dintre filtrele fine si reductoarele de presiune incorporate, de dimensiuni foarte reduse, permite instalarea chiar si in cele mai inguste spatii.
Armaturi Resideo Braukmann fara plumb
Armaturi Resideo Braukmann fara plumb

Instalarea usoara, materialele de calitate superioara si designul ideal, conceput special in functie de aplicatie, de exemplu o carcasa cu protectie impotriva coroziunii realizata din alama rezistenta la dezincare, fac ca aceste echipamente sa fie extrem de fiabile si sigure.

Aceste filtre detin certificarea EN/DVGW si pot fi livrate, la alegere, cu racorduri cu filet intern sau extern, sau conectori.

Filtrul care nu rateaza nimic
Sita uniforma si fina din inox nu permite patrunderea particulelor de impuritati mai mari de 105 μm (cca. 0,1 mm), oferind astfel o protectie sigura impotriva coroziunii patrunse a conductelor. Recipientul din plastic transparent si rezistent la socuri permite efectuarea cu usurinta a unui control vizual al nivelului de contaminare. Particulele de impuritati acumulate in recipientul filtrului pot fi indepartate cu apa, ori de cate ori acest lucru este necesar.

Vane industriale – atunci cand conteaza cu adevarat

Armaturi Resideo Braukmann fara plumb
Armaturi Resideo Braukmann fara plumb
Cel mai fiabil mod de reducere a presiunii

Regulatoarele de presiune si reductoarele de presiune Braukmann protejeaza conductele, vanele si aparatura impotriva daunelor ce pot fi cauzate de presiuni ridicate.

Cu precadere noaptea, cand consumul redus permite cresterea presiunii sau atunci cand se produc socuri de presiune si lovituri de berbec, pot aparea sarcini ridicate pentru echipamentele racordate. In aceasta situatie, un reductor de presiune protejeaza instalatia de apa impotriva eventualelor defectiuni.

In plus, reductoarele de presiune diminueaza consumul de apa. De exemplu, o reducere a presiunii de la 6 la 3 bari diminueaza consumul de apa al unei familii cu patru membri in medie cu 29%.

Reductoarele de presiune trebuie utilizate intotdeauna in combinatie cu un filtru pentru a garanta protectia completa a unui sistem.

Pe langa reductoarele de presiune din alama, sunt disponibile si reductoare de presiune din inox, adecvate pentru utilizarea in medii agresive.

Principiul simplu pentru apa potabila
Filtrele Braukmann cu sistem brevetat de spalare inversa asigura o calitate maxima a apei. In timpul unui ciclu de spalare inversa, jeturile de apa generate de un rotor forteaza trecerea apei inapoi, de la interior catre exterior, prin sita filtrului.

O spalare inversa rapida este suficienta, iar presiunea ridicata care se genereaza indeparteaza particulele de impuritati. Alimentarea cu apa nu este intrerupta in timpul ciclului de spalare inversa, aceasta fiind asigurata prin intermediul unui filtru secundar.

Circulatia continua a apei in toate componentele purtatoare de apa ale carcasei, atat in conditii normale de functionare cat si in timpul operatiunilor de spalare inversa, permite o curatare fara reziduuri si previne intreruperile. Curatarea filtrelor Braukmann care detin aprobarea DIN/DVGW poate fi efectuata manual sau folosind dispozitivul de actionare Z11S, complet automatizat.

Produse mentionate in articol
Reductor de presiune D06F Resideo Braukmann Filtre si combinatii de filtre Resideo Braukmann Filtre MiniPlus Resideo Braukmann Vane industriale Resideo Braukmann
 
Armaturi Resideo Braukmann pentru apa potabila
4 produse

Solutii pentru apa potabila - elemente cheie de infrastructura necesare locuintei pentru siguranta si tratarea apei.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Produse Resideo esentiale pentru locuinte
Produse esentiale Resideo pentru locuinte
Mai multe studii sustinute de Resideo evidentiaza tendintele actuale si viitoare in domeniul solutiilor pentru locuinte:
Produse esentiale Resideo pentru locuinte
Categorii
Echipament de alimentare cu apa in uz casnic
Echipament de alimentare cu apa in uz casnic
Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Robinet hidraulic de echilibrare
Robinet hidraulic de echilibrare
Armatura pentru conducte apa si alte conducte
Armatura pentru conducte apa si alte conducte
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...