Allbim Net prezinta noutatile Allplan Arhitectura 2019

Solutia BIM de ultima generatie, dezvoltata in mod special pentru arhitecti

Allplan Arhitectura 2019
Allplan Arhitectura 2019


Allplan Architectura 2019 este solutia BIM de ultima generatie, dezvoltata in mod special pentru arhitecti. Allplan Architecture 2019 permite arhitectilor creativitate fara limite si pune la dispozitie o documentatie eficienta a proiectului, oferind posibilitatea proiectarii cladirilor cu o complexitate geometrica cat se poate de ridicata. Imbunatatirea managementului proprietatilor si a paletei de obiecte ofera un control mai mare asupra proprietatilor si a datelor de atribut, eficientizand gestionarea proiectelor. Avantajele de a lucra in 3D, sau combinat in 2D si 3D, alaturi de desenarea precisa si estimarea exacta a cantitatilor, raman o forta a Allplan Architecture. O selectie larga de interfete ce sprijina fluxurile de lucru BIM, inclusiv formatul IFC4, completeaza noua solutie Allplan Architecture 2019, simplificand schimbul de date cu partenerii de proiectare, sau cu lantul de aprovizionare.

Avantajele Allplan Architecture dintr-o singura privire

Proiectare
Proiectare


Proiectare asistata
Proiectare asistata de BIM Allplan va permite vizualizarea virtuala a proiectului, inainte de a fi pus in constructie. In acest fel, erorile si conflictele sunt detectate in faza de proiectare, evitand intarzierile de executie.

Libertatea de proiectare
Puternicul kernel de modelare Parasolid de la Siemens, integrat in Allplan, ofera o mai mare libertate in crearea modelelor 3D.

Vizualizarea
CineRender integrat de la Maxon va permite sa creati vizualizari de inalta calitate, direct din Allplan.

Precizie pana la finalizarea desenelor de lucru
Precizie pana la finalizarea desenelor de lucru


Precizie pana la finalizarea desenelor de lucru
Desenele sunt derivate din modelul BIM si, prin urmare, sunt intotdeauna actualizate. Mai mult, instrumentele puternice de proiectare si de vizualizare ofera o precizie maxima la generarea desenelor.

Liste cantitati
Allplan calculeaza cu precizie listele de cantitati. Suprafetele incaperilor, suprafata podelei, necesarul de usi, repartizarea materialelor pe incaperi, sunt liste generate din modelul 3D. Listele de cantitati scoase de Allplan Design2Cost sunt certificate pentru grupul TÜV Süd din Germania.

Schimbul de date
Pentru a asigura un schimb de date fiabil cu partenerii de planificare, software-ul include interfete de inalta calitate pentru toate formatele de schimb conventionale, inclusiv DWG, DXF, DGN, IFC4 si PDF.

Planificare completa
Planificare completa


Planificare completa
Allplan Arhitectura este parte a unui portofoliu extins de produse, care impreuna cu Allplan Design2Cost, Allplan Inginerie si Allplan Allfa comprima solutii ce acopera tot ciclul de proiectare al unei cladiri.

Flexibilitatea aplicarii
Allplan va sustine flexibil in tot procesul de proiectare. Atat in timpul desenului de lucru 2D, cat si in proiectarea BIM, orientata pe obiect.

Lucrul in echipa optimizat
Cu ajutorul programului Allplan, colaborarea la realizarea unui proiect se poate afla intr-un birou, dar este posibila si intre locatii aflate in oricare colt al lumii. Impreuna cu platforma cloud Bimplus si Allplan Share, coordonarea multidisciplinara a modelelor BIM devine realitate.

Productivitate crescuta
Productivitate crescuta


Productivitate crescuta
O interfata de utilizator moderna si intuitiva, care permite configurarea in functie de sarcina primita, permitandu-va o deprindere rapida a functiilor si a modului de lucru, crescand semnificativ productivitatea.

4K/UHD
Allplan este, de asemenea, ideal pentru utilizarea pe monitoare deosebit de puternice, de inalta rezolutie (monitoare 4K/UHD cu 3840 x 2160 pixeli si mai mult).

Allplan Architecture este solutia BIM de ultima generatie, conceputa in mod special pentru arhitecti, care permite creativitatea nelimitata combinata cu o documentatie eficienta a proiectului. Realizati proiecte detaliate cu o calitate exceptionala a desenului.
  • instrumente complexe de modelare 3D si diverse functii pentru atribute
  • desene impecabile si prezentari profesionale
  • cantitati precise pentru costuri exacte.


Testati gratuit, timp de 30 de zile, versiunea completa Allplan. Descarcati software-ul si experimentati toate avantajele.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Alplan Arhitectura 2019, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALLBIM NET Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Allplan Basic Allplan Design Allplan Arhitectura Allplan Arhitectura Profesional
 
Programe Allplan Arhitectura
4 produse

Printre solutiile Allplan se numara: Allplan Basic, Allplan Design, Allplan Arhitectura, Allplan Arhitectura Profesional.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Allbim Net prezinta noutatile Allplan Inginerie 2019
Allbim Net prezinta noutatile Allplan Inginerie 2019
Solutia BIM de ultima generatie pentru inginerii civili si structurali, detasamentele structurale si contractorii
Allbim Net prezinta noutatile Allplan Inginerie 2019
Categorii
Software de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Software, plotter
Software, plotter
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...