proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul catalog de produse Vogel&Noot – Radiatoare design


2019. februarie 25.

Noul catalog include gama completa actualizata a radiatoarelor design Vogel&Noot

Vogel&Noot ofera o gama larga de radiatoare design, care accentueaza stilul modern al oricarui interior.

Radiatoarele design de la Vogel&Noot reprezinta o alternativa eleganta si rafinata pentru radiatoarele clasice si sunt disponibile intr-o gama variata de modele si marimi, fabricate in conditii de inalta calitate.

Noul catalog de produse Vogel&Noot - Radiatoare design include gama completa actualizata a radiatoarelor design drepte sau curbate, racordate in instalatii cu agent termic apa calda si radiatoare electrice: Bawa, Bawa-Twin, Bawa-VM SPA, Fatala, Fatala-VM SPA, Newa, Nero, Lowa-VM, Kasai, Arun-Twin, Velino, Fulda, Cavally, Levo-E, Fulda-E, Fatala-E, Bawa-E, Della-E.

Catalogul prezinta avantajele fiecarui model de radiator in parte, precum si accesoriile potrivite. Gama completa de radiatoare de baie si radiatoare design de la Vogel&Noot include si un numar mare de accesorii practice tip etajera, cuier sau suport pentru prosoape, care au fost create cu stil si eleganta, precum si cu valoare functionala.

Totodata, catalogul include si paleta de culori disponibila pentru radiatoarele design. Radiatoarele Vogel&Noot sunt livrate in culoarea standard alb RAL 9016, dar la cerere radiatoarele sunt disponibile intr-o multitudine de alte culori RAL, culori speciale si culori sanitare.Noul catalog poate fi accesat printr-un clic pe poza de mai sus.
Pentru versiunea tiparita va rugam sa contactati unul din reprezentantii Vogel&Noot.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre radiatoarele design Vogel&Noot, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rettig Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-407352 Cluj, Juc-Herghelie, nr.69B, Hala C1, Modul 1
Telefon: +40 26 440 6771
Fax: +40 26 440 6770
E-mail:
Web: www.purmo.ro
Web: www.vogelundnoot.ro
Consultanta comerciala si tehnica
  +40 21 326 4108
Departament ofertare
  +40 79 983 5180
   
   
In momentul de fata concernul Rettig Heating Group este in Europa cel mai mare producator de radiatoare-panou. In total, fabricile din Finlanda, Polonia, Germania, Belgia, Franta, Suedia, China produc aproape 9 milioane de bucati.
Denumiri marca: Purmo, Vogel&Noot
Alte stiri in categoria de produse Radiator si convector de pardoseala
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  rettig  vogel  und  and  noot  catalog  nou  2019  radiator  radiatoare  design  inovator  inovatoare