Noul website Mansarda Mea - Ghid practic pentru o mansarda moderna

Solutii complete pentru mansarda

Descopera idei noi si solutii optime de amenajare. Viziteaza www.mansarda-mea.ro pentru pentru idei de amenajare, inspiratie, design si sfaturi de la experti pentru amenajarea unei mansarde moderne!

Noul website, Mansarda Mea, ofera solutii complete pentru transformarea unui spatiu nelocuit din pod intr-o mansarda moderna si luminoasa. Este un proiect dezvoltat pentru a te ajuta sa te bucuri de procesul de transformare sau de constructie a mansardei.

Multe spatii din pod sunt abandonate sau neglijate asa incat nu realizam intotdeauna ca ele pot deveni spatii de locuit luminoase, incapatoare si sanatoase. Indiferent daca te gandesti sa renovezi sau sa construiesti un spatiu sub acoperis, Mansarda Mea iti ofera idei pentru a te inspira, sfaturi de la experti si iti arata cum sa iei deciziile corecte, conform tendintelor si tehnologiilor actuale.

Noul website Mansarda Mea
velux_knauf_insulation_nou_website_mansarda_mea_1

Sectiuni principale:

  • Inspiratie: idei de amenajare; exemple de proiecte din Romania si din afara; solutii de amenajare a mansardei
  • Sfaturi practice: cum sa izolezi mansarda, cu sa montezi ferestrele de mansarda, totul despre Tips & Tricks, sfaturi despre Asa da si Asa nu cand vine vorba despre finisaje, izolare corecta, montaj corect al ferestrelor de mansarda, acoperis
  • Izolarea mansardei
  • Ferestre de mansarda
  • Finisaje mansarda
  • Sisteme de acoperis.

Locul unde gasesti toate informatiile despre mansarda

Site-ul www.mansarda-mea.ro a plecat de la idea de a veni in sprijinul clientilor care doresc sa-si amenajeze mansarda, astfel incat decizia despre cum va arata mansarda sau ce produse sa foloseasca sa le fie cat mai usoara.

Site-ul este gandit ca un tot unitar, o solutie completa care vine in sprijinul clientilor atat cu informatii practice, cat si cu exemple de proiecte de succes. Mai mult, platforma este un raspuns la potentialul imens care exista pe piata.

"La noi in tara, atat in orasele mari, cat si in mediul rural, sunt foarte multe poduri cu un potential urias, poduri care se pot transforma in locuinte moderne sau rustice, depinde doar de preferintele in materie de amenajare interioara, spatii care pot fi folosite de intreaga familie. Podurile existente, cu putina investitie, pot deveni locuinte atractive, care pot unii generatiile sa locuiasca impreuna, fiecare bucurandu-se de spatiu intim in acelasi timp. De aceea, implicarea noastra in acest proiect, care se doreste sa includa la un loc totul despre mansarda, a venit firesc, ca o dorinta de a vedea cum orasele renasc, cladirile sunt renovate, iar spatiile sunt folosite la potentialul lor." Declara Noemi Ritea, General Manager – VELUX Romania.

Mansarda Mea - Un proiect lansat in parteneriat de:

Izolarea Mansardei: solutii Knauf Insulation Ferestre de mansarda: solutii complete – ferestre de mansarda, rame de etansare si rulouri VELUX Finisaje: Knauf Sisteme de acoperis: Bramac.

Categorii
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Panou sandwich, panou termoizolant
Panou sandwich, panou termoizolant
Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...