VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro

Noile brosuri VELUX sunt disponibile in cadrul ProIDEA

Balcon Cabrio GDL 3066
Balcon Cabrio GDL 3066


Noile brosuri VELUX au fost lansate in martie si cuprind cea mai vasta gama de produse VELUX de pana acum: ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare, respectiv ferestre pentru acoperis terasa.

Caracteristici unice ale ferestrelor VELUX
VELUX este unicul producator care detine in portofoliu ferestre cu profil unic din lemn tratat termic, invelit intr-un strat de poliuretan, fapt care face din aceste ferestre cele mai rezistente de pe piata. Aspectul elegant, neted, cu colturi rotunjite, le recomanda pentru bai, bucatarii, dar si spatii moderne cu design minimalist. Ferestrele nu necesita intretinere.

Ferestrele VELUX din lemn lacuit, de cea mai buna calitate sunt acum echipate cu materiale de ultima generatie: VELUX TermoTechnology™, pachete standard de geam cu trei foi de sticla, extra garnituri. Acestea iti protejeaza fereastra, astfel incat tu sa beneficiezi de o izolatie cat mai buna, pastrand caldura la interior.

Sortul ramelor de etansare pentru invelitori ondulate are o structura tip sandvis, alcatuita din doua straturi de aluminiu si un strat de butil, la interior. La comanda, se pot aduce rame cu sort de culoare galbena sau rosie, pentru a se integra cat mai discret in acoperisul tau.

Elementele metalice laterale ale ferestrei se prind foarte usor prin sistemul de fixare cu clipsuri. Astfel, numarul de suruburi este redus, instalarea devine mai usoara si aspectul exterior general este unul elegant.

Fereastra de mansarda GPL 3066
Fereastra de mansarda GPL 3066


Dispozitivele laterale de prindere a rulourilor originale VELUX sunt premontate si asigura o fixare rapida, usoara si sigura de fiecare data. Sistemul nostru Pick&Click!™ te ajuta sa montezi ruloul in doar cateva minute.

Balamalele mediane cu care sunt echipate ferestrele permit functionarea indelungata a acestora. Pastila de grafit asigura ungerea lor chiar in timpul utilizarii, facilitand operarea usoara a ferestrei. Pentru intretinerea in bune conditii, se recomanda ungerea lor o data la cativa ani.

Confort la superlativ. In plus, un climat interior optim, care se regleaza automat datorita senzorilor inteligenti. Acestea sunt beneficiile aduse pentru tine de kitul VELUX ACTIVE, unic in acest moment pe piata. Aplicatia gratuita disponibila in App Store si Google Play te ajuta sa operezi produsele VELUX direct din telefon.

Clapetele si fantele de ventilare cu care sunt dotate toate ferestrele iti permit sa aerisesti incaperea chiar si cu fereastra inchisa, atunci cand pleci de acasa. In felul acesta, nu trebuie sa iti faci griji pentru securitatea casei sau pentru capriciile vremii de afara.

Fereastra de mansarda GPU 0068/0066
Fereastra de mansarda GPU 0068/0066In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

GGL 306640 - Fereastra de mansarda Premium, pentru evacuarea fumului GLU 0051 - Fereastra de mansarda Standard, din poliuretan, cu operare de sus GZL 1051 - Fereastra de mansarda Standard, din lemn, cu operare de sus GGU 008230 - Fereastra de mansarda VELUX premium pentru Case Pasive
 
Ferestre de mansarda VELUX
31 produse

VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara de mai bine de 75 de ani. Caracteristicile produselor va ajuta sa va bucurati de multa lumina naturala, aer proaspat si privelisti minunate. VELUX ofera si solutii automatizate. Incepand din anul 2018, ferestrele VELUX au facut pasul in era digitala. Kitul de control climatic VELUX Active este unicul produs de pe piata care opereaza automat ferestrele si rulourile VELUX INTEGRA®, pe baza unor senzori de temperatura, umiditate si dioxid de carbon. In plus, kitul vine cu o aplicatie pentru telefoane inteligente care iti permite sa vezi si sa controlezi permanent statusul climatului interior din mansarda ta.

31 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre pentru acoperis terasa CVP si CFP CSP - Fereastra VELUX pentru evacuarea fumului, pentru acoperis terasa CXP - Fereastra VELUX de iesire pe acoperis terasa
 
Ferestre pentru acoperis terasa VELUX
3 produse

Ferestrele pentru acoperis terasa pot schimba semnificativ aspectul unei incaperi. Sunt cea mai rapida modalitate de iluminare naturala si ventilatie, creand acel sentiment de deschidere a spatiilor de sub acoperis si avand un impact vizual spectaculos. Gama de solutii VELUX pentru acoperis terasa include fereastra cu actionare electrica, fereastra cu operare manuala cu ajutorul unei tije telescopice (ambele variante se pot deschide) si fereastra fixa, care nu se deschide.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
MHL - Rulou exterior parasolar pentru ferestrele de mansarda VELUX SSS - Roleta exterioara solara economica VELUX SML si SSL - Roleta exterioara economica VELUX RHZ - Rulou pentru diminuarea luminii pentru ferestrele de mansarda VELUX
 
Rulouri decorative si parasolare VELUX
14 produse

Accesorizati fereastra VELUX cu rulourile VELUX pentru controlul luminii si al caldurii si cu o plasa impotriva insectelor. Noua colectie de culori si modele, cu materiale opace sau transparente este acum la dispozitia ta. Alege dintre rulourile exterioare parasolare si din gama de rulouri interioare - cu actionare manuala, electrica sau cu motor solar. Beneficii: control al caldurii, control al luminii, filtrare a luminii, protectie impotriva insectelor.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
TWF / TWR - Tunel solar pentru acoperis inclinat TCR / TCF - Tuneluri solare pentru acoperis terasa
 
Tuneluri solare VELUX
2 produse

Tunelul solar VELUX este produsul care aduce lumina in cele mai indeparate colturi ale casei. Are un profil exterior similar unei ferestre de mansarda, un tub puternic reflectorizant, rigid sau flexibil, si o aplica eleganta la interior. Pe cat de simplu, pe atat de inovativ.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de umbrire pentru interior
Sistem de umbrire pentru interior
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Tunel de lumina
Tunel de lumina
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...