proidea.ro catalog online de informatii produse

VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro


2019. martie 26.

Noile brosuri VELUX sunt disponibile in cadrul ProIDEA

Balcon Cabrio GDL 3066

Noile brosuri VELUX au fost lansate in martie si cuprind cea mai vasta gama de produse VELUX de pana acum: ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare, respectiv ferestre pentru acoperis terasa.

Caracteristici unice ale ferestrelor VELUX
VELUX este unicul producator care detine in portofoliu ferestre cu profil unic din lemn tratat termic, invelit intr-un strat de poliuretan, fapt care face din aceste ferestre cele mai rezistente de pe piata. Aspectul elegant, neted, cu colturi rotunjite, le recomanda pentru bai, bucatarii, dar si spatii moderne cu design minimalist. Ferestrele nu necesita intretinere.

Ferestrele VELUX din lemn lacuit, de cea mai buna calitate sunt acum echipate cu materiale de ultima generatie: VELUX TermoTechnology™, pachete standard de geam cu trei foi de sticla, extra garnituri. Acestea iti protejeaza fereastra, astfel incat tu sa beneficiezi de o izolatie cat mai buna, pastrand caldura la interior.

Sortul ramelor de etansare pentru invelitori ondulate are o structura tip sandvis, alcatuita din doua straturi de aluminiu si un strat de butil, la interior. La comanda, se pot aduce rame cu sort de culoare galbena sau rosie, pentru a se integra cat mai discret in acoperisul tau.

Elementele metalice laterale ale ferestrei se prind foarte usor prin sistemul de fixare cu clipsuri. Astfel, numarul de suruburi este redus, instalarea devine mai usoara si aspectul exterior general este unul elegant.

Fereastra de mansarda GPL 3066

Dispozitivele laterale de prindere a rulourilor originale VELUX sunt premontate si asigura o fixare rapida, usoara si sigura de fiecare data. Sistemul nostru Pick&Click!™ te ajuta sa montezi ruloul in doar cateva minute.

Balamalele mediane cu care sunt echipate ferestrele permit functionarea indelungata a acestora. Pastila de grafit asigura ungerea lor chiar in timpul utilizarii, facilitand operarea usoara a ferestrei. Pentru intretinerea in bune conditii, se recomanda ungerea lor o data la cativa ani.

Confort la superlativ. In plus, un climat interior optim, care se regleaza automat datorita senzorilor inteligenti. Acestea sunt beneficiile aduse pentru tine de kitul VELUX ACTIVE, unic in acest moment pe piata. Aplicatia gratuita disponibila in App Store si Google Play te ajuta sa operezi produsele VELUX direct din telefon.

Clapetele si fantele de ventilare cu care sunt dotate toate ferestrele iti permit sa aerisesti incaperea chiar si cu fereastra inchisa, atunci cand pleci de acasa. In felul acesta, nu trebuie sa iti faci griji pentru securitatea casei sau pentru capriciile vremii de afara.

Fereastra de mansarda GPU 0068/0066


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Cuvinte cheie:  velux  actualizat  integratia  integratie  actualizata  update  continut  noi  brosuri  noile  brosura  catalog  cataloage  velucs