Valor SmartWash si-a imbogatit continutul pe ProIDEA

Echipamentele de curatare industriale, mobile EHRLE

Aparate de spalat industriale la presiune inalta, cu apa rece EHRLE

Aparate electrice de spalat industriale la presiune inalta, cu apa rece si aparate de spalat industriale la presiune inalta, cu apa rece, cu motor cu combustie.
Gama de produse:
Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa rece KD 2x2
Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa rece KD 4x4
Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa rece KDB/KDD, motor cu combustie.


Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa rece KD 2x2
Instalatie de spalat cu apa rece si presiune inalta cu 2 roti, rezervor egalizator integrat, tambur pentru furtun, performanta cu 30% mai mare.

Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa rece KD 4x4
Instalatie de spalat cu apa rece si presiune inalta cu 4 roti, rezervor egalizator integrat, tambur pentru furtun, performanta cu 30% mai mare. Descriere: pompa cu pistoane triplex, cap pompa cupru, cu pistoane ceramice si supape inoxidabile; turatie mica (1400/s), motor electric cu racire cu aer; suport multifunctional pentru pistol, tub si cap rotativ integrat in cadru; rezervor egalizator cu un volum de 35 l dozare solutii cu inalta presiune si cu valva de reglare. Domeniu de utilizare uzual: firme de inchiriere auto/vehicule, supermarketuri, spitale, industria alimentara si de ambalare, aeroporturi.

Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa rece KDB/KDD
Instalatie de spalare mobila cu presiune inalta, propulsie cu motor, mobilitate maxima cu motor pe benzina. Descriere: cadru metalic de protectie impotriva loviturilor pentru o durabilitate crescuta, 4 roti mari, gonflabile; cadrul de otel confera instalatiei o protectie totala; pompa cu pistoane triplex, cap pompa din cupru, cu pistoane ceramice si supape inoxidabile; motor pe benzina cu racire de aer, prevazut cu semnal de alarma pentru ulei si pornire manuala; schimbator de viteza pentru reducerea turatiei; regulator de presiune cu reglaj fara trepte, cu tehnologia inteligenta a valvei de descarcare; aspirare solutii cu injector de mica presiune.
Aparate de spalat industriale la presiune inalta, cu apa calda EHRLE

Aparate electrice de spalat industriale la presiune inalta, cu apa calda si aparate de spalat industriale la presiune inalta, cu apa calda, cu motor cu combustie.
Gama de produse:
Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HDE
Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HD Etronic I
Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HD Etronic II
Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HDB/HDD, motor cu combustie.

Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HDE
Instalatie de spalat mobil cu apa calda de inalta presiune, incalzire electrica, putere de incalzire de 12, 18 si 24 kW. Descriere: instalatie mobila cu apa calda pentru uz profesional - incalzire electrica; 10 m furtun de inalta presiune; 5 m cablu de alimentare cu priza; pistol cu maner izolat, tub pulverizare si duza de inalta presiune; rezervoare solutii 2 x 20 l; regulator de presiune cu reglaj fara trepte; termostat cu reglaj fara trepte; sistem de siguranta de 4 ori mai mare, cu protectie impotriva supraincarcarii; roti mari, rola comoda, prevazuta cu frane pentru o manevrabilitate si siguranta sporita; suport pentru pistol si accesorii.

Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HD Etronic I
Instalatie mobila cu apa calda pentru uz profesional - incalzire pe motorina, sistem HD Etronic I. Cadru metalic de protectie impotriva loviturilor pentru o durabilitate crescuta. Cadrul de otel confera instalatiei o protectie totala. Pompa cu pistoane triplex, cap pompa cupru, cu pistoane ceramice si supape inoxidabile. Turatie mica (1400/s) si electromotor cu racire aer. Regulator de presiune cu reglaj fara trepte, cu tehnologia inteligenta de valva de descarcare.

Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HD Etronic II
Instalatie mobila cu apa calda pentru uz profesional - incalzire pe motorina. Cadru metalic de protectie impotriva loviturilor pentru o durabilitate crescuta. Cadrul de otel confera protectie totala instalatiei. Pompa cu pistoane triplex, cap pompa cupru, cu pistoane ceramice si supape inoxidabile. Electromotor cu turatie mica (1400/s) si cu racire aer. Regulator de presiune cu reglaj fara trepte, cu tehnologie inteligenta de valva de descarcare.

Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HDB/HDD
Instalatie mobila cu apa calda pentru uz profesional - incalzire pe motorina. Cadru metalic de protectie cu invelis impotriva loviturilor pentru o durabilitate crescuta. Dimensiuni compacte. Cea mai mare manevrabilitate dintre modelele cu motor pe benzina. Propulsie directa pentru pompa cu piston Triplex si pentru generator. Transmisie pentru reducerea turatiei de pompa. Maneta de acceleratie pentru reglarea turatiei motorului. Stabilitate si manevrabilitate sporita cu 4 roti mari, gonflabile. Schimbator de caldura pe orizontala. Optional starter electric.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre echipamentele de curatare industriale, mobile EHRLE, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Valor SmartWash Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HDE Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa rece KD 2x2 Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa calda HD Etronic I Aparat de spalat industrial la presiune inalta, cu apa rece KD 4x4
 
Echipamentele de curatare industriale, mobile EHRLE
7 produse

Aparate de spalat industriale EHRLE la presiune inalta, cu apa rece sau calda.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Instalatie de spalat cu jet de apa, curatitor cu abur
Instalatie de spalat cu jet de apa, curatitor cu abur
Utilaj, unealta de curatat
Utilaj, unealta de curatat
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...