proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul magazin online STILL


2018. decembrie 19.

Regandit si recreat, mai atractiv si mai simplu de utilizat

Noul magazin online STILL

Traim intr-o societate de consum excesiv necontrolat in care toata lumea consuma de toate fara teama ca odata resursele se vor epuiza.

Pentru multi oameni, sarbatorile sunt inca un prilej de a epata prin ceea ce achizitioneaza si mai putin un prilej de a petrece timp de calitate cu oamenii care de fapt conteaza in viata fiecaruia. STILL va propune un exercitiu de "Craciun altfel", cu echilibru in toate, iertare si impacare cu sine caci ceea ce gandim aceea suntem si ceea ce trimitem catre lume primim inzecit!

Sa intoarcem catre comunitate ceea ce ar trebui sa aiba. Lucrurile de baza umane precum: respectul, bunul simt si masura, din ele decurgand profesionalismul, eficienta si excelenta in fiecare domeniu. Omul si masina pot merge mana in mana atat timp cat omul umanizeaza masina si masina ajuta omul sa ramana uman.

Pentru ca dorim sa venim in ajutorul partenerilor nostri cu lucruri simply smart, am regandit si recreat magazinul online STILL, mai atractiv si mai simplu de utilizat. Va invitam sa descoperiti aici: Noul nostru magazin online.

Noul magazin online STILL!
O platforma total regandita, un design modern, o interfata prietenoasa acestea sunt elementele pe care le reuneste noul magazin online STILL. Am selectat in magazin pentru partenerii nostri produse premium de baza.

 

Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 21 369 7112
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 37 222 0934
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Vanzari
   
   
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  nou  noul  online  stil  still  motostivuitor  motostivuitoare  electrostivuitor  electrostivutioare  stivuitor  stivuitoare