Soldec prezinta noul catalog pentru 2012

Dezumidificatoare si umidificatoare Hidros Italia si Woods Austria

Soldec prezinta brosura 2012 pentru dezumidificatoare si umidificatoare Hidros Italia si Woods Austria.

Bucuria unui camin nou este deseori umbrita de problemele care pot sa apara din cauza umiditatii ridicate. Pe parcursul executiei, in sape, tencuieli, glet intra cantitati mari de apa care, daca nu sunt eliminate la timp, pot provoca degradari costisitoare finisajelor si pot duce la un disconfort resimtit puternic de catre beneficiar.

Uscarea sapelor, tencuielilor, gletului se desfasoara la temperaturi de cel putin 18 grade, inaintea montarii parchetului si a zugravelii, cu cate un dezumidificator profesional corect ales in functie de volumul fiecarei incaperi. Uscarea folosind dezumidificatoarele profesionale nu este un procedeu fortat, structura constructiei neavand de suferit.

Produse mentionate in articol
Dezumidificator si purificator Woods Canada DS15F Dezumidificator si purificator Woods Canada DS36F Dezumidificator si purificator profesional Woods Canada ED50 F Dezumidificator si purificator Woods Suedia SW22FM (argintiu)
 
Dezumidificatoare profesionale Soldec
14 produse

Dezumidificatoare profesionale Woods Canada destinate locuintelor, muzeelor, arhivelor, spatiilor de depozitare, demisolurilor, oriunde se doreste o umiditate controlata. Capacitatea echipamentelor se aleg in functie de spatiul unde se doreste eliminarea umiditatii in exces din aer si elementele constructiei, avantajele fiind: reducerea umiditatii, zgomot scazut, eficienta energetica ridicata, filtre lavabile, mobilitate si nu in ultimul rand durabilitate.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dezumidificator pentru piscine Hidros SHA Dezumidificator pentru piscine Hidros SBA Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SDA Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SMA
 
Dezumidificatoare pentru piscine Soldec
8 produse

Apa evaporata dintr-o piscina de interior este calculata In functie de suprafata luciului de apa, temperaturile apei si aerului, numarul de ore utilizare, destinatia piscinei si alte caracteristici tehnice specifice fiecarui proiect In parte. In functie de rezultat, se recomanda dezumidificatorul pentru piscina potrivit.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrala de dezumidificare pentru temperaturi scazute Hidros EHBT-EHZBT Centrala de dezumidificare pentru temperaturi scazute Hidros ITMBT-ITMZBT Centrala de dezumidificare pentru temperaturi scazute Hidros FLBT-FLZBT Centrala de dezumidificare cu recuperare de caldura Hidros UTH-UTHZ
 
Dezumidificatoare industriale Hidros Italia
6 produse

Controlul umiditatii este necesar atat in cazul depozitelor cat si a spatiilor de productie. Centralele de dezumidificare Hidros Italia pot extrage, in functie de umiditatea relativa din aer si temperatura, intre 20 si 3000 litri pe zi. Calculele de dezumidificare tin cont de emisiile de umiditate, temperaturi si umiditati dorite, fie ca este vorba de spatii frigorifice in care se depoziteaza alimente sau depozite cu temperaturi normale de lucru. Ofera variante cu controlul umiditatii prin condensatoare externe, echipamente mobile sau fixe, cu optionale alese in functie de fiecare proiect in parte.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Umidificator evaporare - WD B 450 Umidificator evaporare - WD B 600 Umidificator ultrasunete Hace PCM H 45
 
Umidificatoare Soldec
3 produse

Umidificatoarele Soldec permit controlul nivelului umiditatii incaperilor, iar in anumite cazuri, filtrarea aerului.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...