proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua brosura Sika FFI - Sisteme pentru lipirea si sigilarea fatadelor si ferestrelor


2019. iulie 15.

Proiectarea anvelopei cladirii reprezinta un punct cheie in proiectarea cladiriiFatade si ferestre
Proiectarea anvelopei cladirii reprezinta un punct cheie in proiectarea cladirii. Fatada nu ofera doar prima impresie vizuala, dar are si un puternic impact asupra climatului din cladire si a confortului oferit.

Din acest motiv, specificatiile proiectantilor sunt din ce in ce mai solicitante. Standardele referitoare la economia de energie devin mai dure si vor influenta intr-o masura tot mai mare directiile de dezvoltare viitoare. Provocarea consta in dezvoltarea de sisteme sustenabile ce indeplinesc specificatiile proiectelor moderne si garanteaza realizarea fatadelor si ferestrelor sigure si economice.

Sika continua dezvoltarea de noi produse si sisteme pentru sigilarea si lipirea fatadelor si ferestrelor si isi propune sa ofere produse avansate tehnologic. Sika dezvolta tehnologii ce indeplinesc specificatiile actuale in stransa colaborare cu arhitecti de top, cu proiectanti si fabricanti de fatade si ferestre.

Cuprins:
 • 04 Anvelopa cladirii
 • 05 Fatade
 • 06 Lipirea structurala si geamul izolator
 • 08 Lipirea in puncte a sticlei - fatade spider lipite, fatade cu sticla curbata la rece
 • 10 Sigilarea la intemperii si sigilarea la foc
 • 12 Fabricarea balustradelor de sticla
 • 14 Fatade opace
 • 16 Etansarea rosturilor mari, insonorizarea fatadelor
 • 18 Ferestre
 • 21 Tehnologii Sika pentru fatade
 • 23 Performanta noastra - Beneficiul dumneavoastra.
 

produse
Firma
Sediu central: RO-050562 sector 5, Bucuresti, str.Izvor, nr.92-96, cladirea Forum III, et. 7
Telefon: +40 21 317 3338
Fax: +40 21 317 3345
Sediu: RO-500450 Brasov, Brasov, str. Ioan Clopotel, nr. 4
Telefon: +40 26 840 6212
Fax: +40 26 840 6213
E-mail:
Web: www.sika.ro
   
   
   
   
Ciprian Munteanu
Roofing Specialist & KAM +40 26 840 6212
Dipl. Eng. Teodor-Stefan Teodorescu
Technical Consultant +40 21 317 3338
Ing. Catalin Terecoasa
Technical Consultant +40 26 840 6212
Mircea Luca
Market Field Manager +40 26 840 6212
Petrisor Grindeanu
Head of S&B, Waterproofing, Refurbishment Romania +40 21 317 3338
Radu Vieru
Head of Industry Romania +40 26 840 6212
Sika AG, cu sediul in Baar, Elvetia, este o companie de produse chimice de specialitate activa la nivel global. Sika furnizeaza produse pentru industria de constructii, dar si pentru industriile producatoare (auto, autobuze, camioane, feroviara, centrale solare si eoliene, fatade). Liniile de produse Sika contin aditivi pentru beton de inalta calitate, mortare de specialitate, sigilanti si adezivi, materiale de amortizare si de intarire, sisteme de consolidare structurala, pardoseli industriale, precum si sisteme de acoperisuri si impermeabilizare. Prezenta locala la nivel mondial in 90 de tari si cei aproximativ 17.000 de angajati leaga clientii direct de Sika si garanteaza succesul tuturor partenerilor. In 2014, Sika a generat vanzari anuale de 5,6 miliarde CHF.
Sika Romania, subsidiara a concernului elvetian, a fost infiintata in 2002, iar in cei 12 ani de existenta compania s-a ridicat la nivelul reputatiei construite de grupul mama in mai bine de un secol. Cu o evolutie notabila de la an la an, Sika Romania este acum unul dintre liderii de piata in domeniul aditivilor pentru betoane si mortare, al pardoselilor industriale, sistemelor de membrane de PVC pentru acoperisuri, consolidarilor structurale cu fibra de carbon, sistemelor de lipire a fatadelor structurale si pe piata auto, de aftermarket, in domeniul lipirilor de parbrize. In plus, este un jucator important pe piata de hidroizolatii, sigilari si lipiri. Cei 12 ani de existenta ai Sika pe piata locala au fost marcati de momente deosebite, incepand cu primii pasi realizati in 2002, si urmati, dupa doar trei ani, de inaugurarea Sediului Central si a depozitului de la Brasov. Anul 2008 a fost, de asemenea, marcat de inaugurarea Fabricii de Aditivi pentru Betoane de la Brasov, pentru ca in 2011 sa fie inaugurat Centrul de Competente pentru Fatade. In 2013 Sika a insemnat alti doi pasi importanti in dezvoltarea pe plan local. Compania a investit intr-un Centru de Competente la Brasov ce va fi dat in folosinta in urmatoarea perioada si in cadrul caruia vor fi amenajate laboratoare in care vor fi dezvoltate si testate produse si aplicari cu intreaga gama de solutii existenta pe piata locala. Tot in 2013, Sika a achizitionat o noua Fabrica de Mortare Uscate la Capusu Mare, in judetul Cluj, unitate de productie ce a fost inagurata in iunie 2014.
Sika Romania a fost implicata in proiecte locale importante printre care se numara Floreasca City Center, Floreasca Business Park, extinderea retelelor Dedeman si Kaufland, consolidarea hotelului Domogled din Baile Herculane, turnul de racire Paroseni, loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean, reabilitarea caii ferate Sighisoara - Atel si multe altele.
Denumiri marca: Sika
Stire
Sika Romania - o poveste de succes cladita in timp
2018.05.21    
Sikaflex® Crystal Clear - sigilant si adeziv transparent de la Sika
2017.11.03    
Alte stiri in categoria de produse Adeziv universal, banda adeziva
Alte stiri in categoria de produse Adeziv, chit de rosturi
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  sika  ffi  sistem  sisteme  lipire  sigilare  fatada  fereastra  fatade  ferestre  dezvoltare  exigente