Noul catalog Schneider Electric EVlink - Solutii de incarcare a autovehiculelor electrice, disponibil in limba engleza

Infrastructura de incarcare pentru vehicule electrice

Gama de produse EVlink prezentata in acest catalog:

Incarcare rapida - Infrastructura de incarcare pentru flote de vehicule electrice Dezvoltarea vehiculelor electrice a creat nevoi noi, pe care statiile de benzina le-ar putea satisface in mod legitim prin extinderea instalatiilor lor. Utilizatorii pot avea nevoie sa-si incarce rapid bateria pentru a continua drumul. Cu incarcarea rapida bateria ajunge la 80% in mai putin de 15 minute. Acest timp poate fi petrecut la magazinul benzinariei sau la o gustare.

Garaj rezidential - Infrastructura de incarcare pentru vehicule electrice Prin instalarea acasa a unei statii de incarcare ocupantul are acces la echipament proiectat special pentru utilizarea frecventa – cateva ore in fiecare zi. Avantajul 1: Evitarea oricarui risc electric. Avantajul 2: Incarcare mai usoara. Oferta include: Vizita unui instalator recomandat de Schneider Electric care va instala echipamentul si va oferi garantia.

Parcare privata de companie - Infrastructura de incarcare rapida pentru vehicule electrice Transportul este in evolutie, si in curand vehiculul electric va juca un rol important in mijloacele de transport folosite pentru a ajunge la locul de munca. Unul dintre avantajele pe care companiile ofera angajatilor lor pot include, asadar, posibilitatea de a incarca vehiculele electrice. Acest lucru ar putea fi realizat intr-o varietate de moduri, cu sau fara taxa, cu sau fara identificare. Diferite scenarii care sunt posibile pe infrastructuri de incarcare pentru vehiculele electrice dezvoltate de Schneider Electric.

Produse mentionate in articol
Solutii de incarcare a autovehiculelor electrice EVlink
 
Solutii de incarcare a autovehiculelor electrice EVlink

Statiile de incarcare pentru uz casnic pot fi instalate pe toate tipurile de instalare domestice, noi sau existente, o singura faza sau trei faze: instalarea se poate face in interior sau in exterior intr-o carcasa de protectie ermetica. Datorita produselor Schneider Electric proprietarii de vehicule electrice le vor putea incarca simplu si in siguranta, fara riscul de a iesi din cadrul contractelor de furnizare a energiei si intr-o maniera ecologica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Statie de alimentare fixa si mobila
Statie de alimentare fixa si mobila
Benzinarie, instalatie spalatorie auto, echipament service auto
Benzinarie, instalatie spalatorie auto, echipament service auto
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...