proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul catalog Schneider Electric EVlink - Solutii de incarcare a autovehiculelor electrice, disponibil in limba engleza


2019. mai 17.

Infrastructura de incarcare pentru vehicule electrice

Gama de produse EVlink prezentata in acest catalog:

Incarcare rapida - Infrastructura de incarcare pentru flote de vehicule electrice
Dezvoltarea vehiculelor electrice a creat nevoi noi, pe care statiile de benzina le-ar putea satisface in mod legitim prin extinderea instalatiilor lor.
Utilizatorii pot avea nevoie sa-si incarce rapid bateria pentru a continua drumul. Cu incarcarea rapida bateria ajunge la 80% in mai putin de 15 minute. Acest timp poate fi petrecut la magazinul benzinariei sau la o gustare.

Garaj rezidential - Infrastructura de incarcare pentru vehicule electrice
Prin instalarea acasa a unei statii de incarcare ocupantul are acces la echipament proiectat special pentru utilizarea frecventa – cateva ore in fiecare zi. Avantajul 1: Evitarea oricarui risc electric. Avantajul 2: Incarcare mai usoara. Oferta include: Vizita unui instalator recomandat de Schneider Electric care va instala echipamentul si va oferi garantia.

Parcare privata de companie - Infrastructura de incarcare rapida pentru vehicule electrice
Transportul este in evolutie, si in curand vehiculul electric va juca un rol important in mijloacele de transport folosite pentru a ajunge la locul de munca. Unul dintre avantajele pe care companiile ofera angajatilor lor pot include, asadar, posibilitatea de a incarca vehiculele electrice. Acest lucru ar putea fi realizat intr-o varietate de moduri, cu sau fara taxa, cu sau fara identificare. Diferite scenarii care sunt posibile pe infrastructuri de incarcare pentru vehiculele electrice dezvoltate de Schneider Electric.

Noul catalog Schneider Electric EVlink - Solutii de incarcare a autovehiculelor electrice

Noul catalog poate fi accesat printr-un clic pe poza de mai sus.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele solutiile de incarcare a autovehiculelor electrice EVlink, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4, Cladirea Green Court - A, et.2
Telefon: +40 21 203 0606
Fax: +40 21 232 1598
E-mail:
Web: www.se.com/ro
Centrul Suport Clienti
  +40 21 203 0606
   
   
   
Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii integrate de a face energia sigura, fiabila, eficienta si productiva pentru pietele de energie si infrastructura, industrie, centre de date si retele, cladiri industriale si locuinte. Firma se caracterizeaza print-un portofoliu integrat si echilibrat de activitati: Distributie electrica de tensiune medie si joasa; automatizari si control industrial; automatizarea si securitatea cladirilor; sisteme de instalatii si control pentru locuinte; monitorizarea si controlul energiei; servicii de alimentare pentru consumatorii vitali si sisteme de racire.
Denumiri marca: Schneider Electric
Alte stiri in categoria de produse Statie de alimentare fixa si mobila
Alte stiri in categoria de produse Benzinarie, instalatie spalatorie auto, echipament service auto
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  nou  noul  catalog  schneider  schnider  shnider  electric  romania  incarcare  autovehicul  autovehicule  electric  electrice  masina  masini  electrice  incarcare  alimentare  electrica