proidea.ro catalog online de informatii produse

Saint-Gobain Rigips a lansat declaratia de mediu (EPD) pentru gleturile si tencuielile Rigips® si Rimano®


2019. martie 26.

Rimano® Uni, Rimano® Ten, Rimano® BIANCO si Rigips® SUPER

Deoarece cladirile au un impact urias asupra noastra si a mediului inconjurator, una dintre prioritatile Grupului Saint-Gobain din care facem parte este imbunatatirea calitatii vietii oamenilor, astfel ca preocuparea noastra pentru mediu se manifesta inca din stadiul de concepere a unui produs.

Oferim clientilor nostri solutii pentru cladiri verzi certificate LEED® (Leadership in Energy & Environmental Design) si BREEAM® (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method) - cele mai raspandite certificari la nivel mondial. Declaratia de mediu pentru produs (engl. Environmental Product Declaration) contribuie la acumularea de puncte pentru schemele de evaluare in vederea obtinerii acestor certificari.Astfel, Saint-Gobain Rigips a lansat Declaratia de mediu pentru produs pentru gleturile si tencuielile Rigips® si Rimano®, produse la Turda. Documentul a fost elaborat in conformitate cu standardele EN 15804 si ISO 14025 si este valabil pana la 31 ianuarie 2024.

Declaratiile de mediu pentru produse sunt esentiale pentru evaluarea sustenabila a cladirilor. Ele prezinta impactul asupra incalzirii globale, consumul de resurse nereciclabile, energie si apa, precum si cantitatea de deseuri generata din momentul in care materia prima este extrasa si pana la demolarea cladirii. Aceste documente ofera date comparabile intre produse din aceeasi categorie, informatiile fiind verificate de o terta parte independenta.

Saint-Gobain Rigips, certificata de Romanian Green Building Council ca furnizor de solutii pentru locuinte verzi, detine, de asemenea, declaratii de mediu si pentru urmatoarele tipuri de placi din gips-carton:
  • Placa din gips-carton Rigips® RB tip A 12,5 mm
  • Placa din gips-carton Rigips® RBI tip H2 12,5 mm
  • Placa din gips-carton Rigips® RF tip F 12,5 mm
  • Placa din gips-carton Rigips® RF tip F 15 mm
  • Placa din gips-carton Rigips® Fonic tip D.
Toate Declaratiile de mediu (EPD) sunt inregistrate in Sistemul International EPD®, cel mai amplu sistem de declaratii de mediu din lume, bazat pe standardele internationale ISO. Acestea sunt publice si pot fi descarcate gratuit de pe www.environdec.com.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre gleturile si tencuielile Rigips® si Rimano® cu declaratii de mediu (EPD), faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl - Rigips Business Unit, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5751
Telefon: +40 21 207 5750
Fax: +40 21 207 5752
E-mail:
Web: www.rigips.ro
Web: www.rigipstrophy.ro
   
   
   
   
   
   
   
Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.
Denumiri marca: Rigips
Stire
Saint-Gobain Rigips a lansat Declaratii de Mediu pentru Produse (EPD)
2016.05.20    
Cuvinte cheie:  saint-gobain  rigips  rimano  uni  ten  bianco  super  tencuiala  glet  chit  rost  rosturi  declaratie  mediu  epd