proidea.ro catalog online de informatii produse

Purmo Smart Home - TempCo E3, RF web


2019. februarie 11.

Sistem inteligent de control pentru casa


Sistemul de control Purmo Smart Home – TempCo E3, RF web permite controlul de la distanta a temperaturilor dintr-o locuinta, prin intermediul aplicatiei instalate pe smartphone sau tableta, indiferent de sistemul de incalzire ales – prin pardoseala sau cu radiatoare.

Controlerul central Purmo Touch E3 permite accesarea instalatiei si reglarea temperaturii independent in fiecare dintre camere, chiar inainte de a ajunge acasa.

Mai mult, aceasta aplicatie ofera posibilitatea de activare temporizata a instalatiei de iluminat sau controlul unor aparate electrice din casa.

Aplicatia este disponibila pentru iOS (Apple Store) sau Android (Google Play Store).Avantajele sistemului:
 • instalare simpla si rapida
 • comunicare wireless
 • operare centralizata, cu ecran tactil
 • posibilitate de comanda de la distanta, de pe aplicatie smartphone sau de pe internet
 • pentru constructii noi sau modernizarea instalatiilor deja existente.
Componentele sistemului:
 • Controler Touch E3, RF web
  Unitate centrala, programabila, echipata cu ecran tactil, pentru controlul prin unde radio al temperaturii diferitelor zone individuale. Accesibilitate de la distanta, prin PC conectat la internet si/sau aplicatie smartphone.
 • Cap termostatic TempCo TH, RF web, cu ecran LCD
  Cap termostatic digital programabil pentru radiatoare cu comunicatie prin unde radio, cu meniu de reducere a consumului de energie.
 • TempCo Connect 1M Plug, RF web
  Modul de receptie prin unde radio, tip priza cu comanda de la distanta a unui aparat electric, pentru controlul unei singure zone.
 • Modul de receptie "Master" TempCo Connect 6M, RF web, cu comanda de la distanta
  Unitate de control prin unde radio, pentru 6 zone.
 • TempCo Digital, RF web
  Termostat cu comunicatie prin unde radio, cu ecran LCD, conceput atat pentru controlul circuitelor de incalzire prin pardoseala, cat si al radiatoarelor. Posibilitate de conectare senzor de sapa.
 • TempCo Analog, RF web
  Termostat cu comunicatie prin unde radio, cu buton circular frontal de reglaj si comutator lateral cu 3 pozitii, conceput atat pentru controlul circuitelor de incalzire prin pardoseala, cat si al radiatoarelor.
Echipamente optionale:
 • Modul incalzire / racire TempCo Cool, RF web
  Conexiune prin unde radio cu modulul de control principal ‘’Master’’, pentru a deservi instalatii cu functie dubla (incalzire sau racire).
 • Modul de extensie TempCo Slave 4S, RF web (4 zone)
  Conectare directa la modulul "Master", pentru controlul a 4 zone suplimentare.
 • Modul receptor de perete, prin unde radio, TempCo Connect 1M FC, RF web
  2 iesiri de comanda(incalzire/racire), contacte libere de potential; max. 10 A.
 • Modul receptor de perete, prin unde radio, TempCo Connect 1M LC, RF web
  1 iesire cu tensiune de comanda 230 V; max. 10 A.
 • Amplificator de semnal (Repeater), RF web.


Pentru a afla mai multe despre aplicatia Purmo Smart Home, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Purmo, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rettig Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II

Ventiloconvector in carcasa de radiator care are dubla functie: incalzeste incaperea atunci cand este frig si racoreste interiorul in zilele fierbinti. Pentru a mentine o temperatura de baza optima indiferent de anotimp, aceasta solutie inovatoare si eficienta energetic atinge o putere maxima de 9266 W pentru incazlire si 4147 W pentru functia de racire. Generatia a II-a VIDO vine cu o noua paleta a ventilatorului, din aluminiu, inlocuind modelul vechi din plastic. Puterea termica ramane nemodificata, la o turatie mai mica a motorului, astfel clientul beneficiaza de un nivel de zgomot si de un consum energetic mai redus. Noua generatie de motoare si transformatoare se incadreaza in cerintele actuale de economie energetica valabile la nivel mondial.

Firma
Sediu: RO-407352 Cluj, Juc-Herghelie, nr.69B, Hala C1, Modul 1
Telefon: +40 26 440 6771
Fax: +40 26 440 6770
E-mail:
Web: www.purmo.ro
Web: www.vogelundnoot.ro
Consultanta comerciala si tehnica
  +40 21 326 4108
Departament ofertare
  +40 79 983 5180
   
   
In momentul de fata concernul Rettig Heating Group este in Europa cel mai mare producator de radiatoare-panou. In total, fabricile din Finlanda, Polonia, Germania, Belgia, Franta, Suedia, China produc aproape 9 milioane de bucati.
Denumiri marca: Purmo, Vogel&Noot
Cuvinte cheie:  rettig  purmo  smart  home  tempco  e3  rf  web  sistem  sisteme  inteligent  inteligente  control  casa